Închide meniul

Dan Petrescu a reuşit primul transfer de titlu la CFR Cluj! Jucătorul a confirmat că va juca în Gruia

Iulian Focșăneanu Publicat: 23 mai 2024, 11:58

Reclamă
Dan Petrescu a reuşit primul transfer de titlu la CFR Cluj! Jucătorul a confirmat că va juca în Gruia

Dan Petrescu, reacţie genială înaintea meciului de retragere al "Generaţiei de Aur"

Dan Petrescu, în timpul unei conferinţe de presă / Hepta

Dan Petrescu nu are vacanţă şi tocmai a reuşit primul transfer de titlu la CFR Cluj. „Bursucul” a bătut palma cu un jucător kosovar de la FC Ballkani, fosta echipă a golgheterului Rapidului, Albion Rrahmani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Armend Thaqi (31 de ani) este fotbalistul care a acceptat oferta lui Neluţu Varga şi va juca în România în viitorul sezon. Acesta a şi confirmat că s-a înţeles cu CFR Cluj. Este aşteptat în Gruia să semneze contractul.

Dan Petrescu a reuşit primul transfer de titlu la CFR Cluj

Cotat la 350.000 de euro, Thaqi joacă pe postul de fundaş dreapta. El ar urma să fie titular în locul lui Cristi Manea, cel care este pe picior de plecare de la vicecampioana României.

Acest meci marchează sfârșitul aventurii mele la Ballkani. După acest sezon, îmi voi continua aventura în străinătate, la CFR Cluj!”, a afirmat Armend Thaqi, potrivit Kosovar Football.

Reclamă
Reclamă 4

Transfermakt anunţă că Armend Thaqi va jucătorul lui CFR Cluj de pe 1 iulie 2024. El era la FC Ballkani din 2020 şi tocmai a câştigat cel de-al treilea titlu consecutiv în Kosovo.

În acest sezon, Armend a jucat în nu mai puţin de 52 de meciuri. A marcat un gol şi a oferit 9 pase decisive.

Neluţu Varga anunţă că a dat lovitura la CFR Cluj

Lovitura uriaşă dată de Neluţu Varga şi Dan Petrescu la CFR Cluj a fost dezvăluită chiar de patronul ardelenilor. Acesta a dezvăluit că grecul Tachtsidis a semnat un nou contract.

Reclamă

Tachtsidis, jucătorul făcut praf de Adrian Mutu, şi-a prelungit contractul cu CFR Cluj pentru încă un an. Neluţu Varga a spus că aceasta o lovitură formidabilă pe care a dat-o, având în vedere valoarea mijlocaşului.

Am făcut primul transfer și este unul formidabil. Am bătut palma cu Tachtsidis pentru prelungirea contractului. Un an plus o opțiune pentru încă un an. Este un jucător care și-a arătat calitățile și care va fi definitoriu, va fi unul dintre stâlpii lui Dan Petrescu pentru a câștiga sezonul viitor titlul de campioană.

Deci Tachtsidis va mai sta, sperăm noi, încă doi ani la CFR Cluj. Este un transfer de mare valoare, spun transfer pentru că la un moment dat discuțiile erau altele. Tachtsidis este de departe cel mai bun mijlocaș din România. Ne-am dorit să rămână, Dan Petrescu și-a dorit să rămână și am bătut palma”, a spus Neluţu Varga pentru fanatik.ro.

Ce crezi că va face România în primul meci de la EURO 2024, cu Ucraina?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
9:15

„E potrivit Viorel Moldovan la Rapid?” Daniel Niculae a răspuns fără să stea pe gânduri despre noul preşedinte din Giuleşti

8:47

Vladimir Screciu a plecat în Spania să se recupereze! E devastat că a ratat EURO 2024: „Ar fi fost de vis”

8:31

FotoFCSB a plecat în cantonament în Olanda! Imagini de pe aeroport cu jucătorii „roş-albaştri”

23:50 15 iun.

Italia – Albania 2-1! Debut cu dreptul pentru campioana europeană en-titre, la EURO 2024

23:38 15 iun.

EXCLUSIVCele două mari dileme ale lui Edi Iordănescu, înaintea marelui meci cu Ucraina! Deciziile pe care trebuie sa le ia în timp record

23:20 15 iun.

„Așa vom trata meciul!” Zinchenko și-a făcut planul înainte de România – Ucraina! Mesajul vedetei de la Arsenal

1 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 2 VIDEOGeorge Russell va pleca din pole-position în Marele Premiu al Canadei! Cursa e duminică (20:45, Antena Stars şi AntenaPLAY) 3 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 4 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 5 Singura condiţie pentru ca Simona Halep să revină în top! Verdictul lui Gică Popescu: „Tenisul fără Simona e atât de sărac” 6 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Canadei. Norris a fost pe 2. Dezastru total pentru piloţii de la Ferrari
Citește și