Închide meniul
NEWS ALERT

Dan Petrescu a semnat cu CFR. Clip de prezentare spectaculos: „Gata cu vorba!”

Dan Roșu Publicat: 30 aprilie 2024, 15:40

Reclamă
Dan Petrescu a semnat cu CFR. Clip de prezentare spectaculos: „Gata cu vorba!

Dan Petrescu a semnat cu CFR. Clip de prezentare spectaculos

Dan Petrescu şi Gică Hagi - Profimedia Images

Dan Petrescu a semnat cu CFR şi a avut parte de un clip de prezentare spectaculos, pe stadionul din Gruia. Petrescu ar fi semnat pe şase ani cu echipa lui Neluţu Varga.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Dane, fă o minune!” e mesajul unei fane de la CFR Cluj, înainte ca Bursucul să intre pe gazon pentru a se apuca din nou de treabă, la al patrulea mandat ca antrenor al feroviarilor.

Dan Petrescu a semnat cu CFR. Clip de prezentare spectaculos

„Ceferişti, m-am întors acasă. Gata cu vorba, acum, la treabă!”, a fost mesajul lui Dan Petrescu din timpul clipului oficial al ardelenilor.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by FC CFR 1907 Cluj (@cfrclujofficial)

Antrenorul de 56 de ani a revenit la formaţia din Gruia, iar patronul echipei are planuri mari alături de cel care a adus ultimul titlu la Cluj.

Reclamă

Petrescu trebuia să revină în această vară, pentru a începe pregătirea noului sezon, dar s-a răzgândit, iar „Bursucul” a revenit la echipă imediat după meciul disputat de clujeni cu Sepsi.

Mai mult, Neluţu Varga a avertizat celelalte echipe din Liga 1 că CFR Cluj va redeveni campioană şi că va domina, din nou, fotbalul din România:

„(Cu Dan Petrescu cum rămâne?) Trei ani și e posibil să îi mai dăm trei ani. Eu așa cred, că vor fi încă patru-cinci ani cu CFR Cluj campioană.

Reclamă 4 / 0/3

Dan a dovedit și încă dovedește. Se potrivește mănușă spiritului lui CFR Cluj. Nimeni nu îl poate ajunge. Nu se compară nimeni cu el”, a declarat Neluţu Varga, potrivit sportpesurse.ro

Citește și:

Care este cel mai bun antrenor al momentului în fotbalul mondial?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:25 Kylian Mbappe a organizat o petrecere fabuloasă, la plecarea de PSG! Mama starului francez, indicii despre următoarea lui echipă 13:25 Mick Schumacher ar putea reveni în Formula 1 13:01 Gigi Becali şi Dan Şucu, război total pentru transferul lui Louis Munteanu: „Intru în faliment” 12:40 Gigi Becali, anunţ de ultimă oră despre transferul lui Alex Chipciu la FCSB 12:23 „Pleacă Dennis Politic de la Dinamo?” Răspunsul dat imediat de Andrei Nicolescu, după victoria cu Csikszereda 11:35 Ce salariu va avea la FCSB primul jucător transferat de Gigi Becali! Campioana a început asaltul pe piaţa transferurilor 11:01 Demitere neaşteptată în Liga a 2-a! Nicolae Dică e gata să revină, „la pachet” cu Dani Coman 10:32 Anunţul italienilor despre viitorul lui Dennis Man şi al lui Valentin Mihăilă! Ce se întâmplă cu cei doi români de la Parma 10:11 Răzvan Lucescu a ieşit la atac, după ce a devenit campion cu PAOK: „Catastrofal! Au fost fotografiaţi!” 9:35 „Nu-l apucă prima zăpadă!” Dumitru Dragomir, mesaj categoric după ce Neil Lennon a fost prezentat la Rapid Vezi toate știrile
Citește și