Închide meniul

Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el”

Alex Masgras Publicat: 30 aprilie 2024, 8:22

Reclamă
Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el

Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: "Nu se compară nimeni cu el"

Dan Petrescu, în timpul unei conferinţe de presă / Profimedia

Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Antrenorul de 56 de ani revine la formaţia din Gruia, iar patronul echipei are planuri mari alături de cel care a adus ultimul titlu la Cluj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Petrescu trebuia să revină în această vară, pentru a începe pregătirea noului sezon, dar s-a răzgândit, iar „Bursucul” a revenit la echipă imediat după meciul disputat de clujeni cu Sepsi.

Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el”

Neluţu Varga, patronul celor de la CFR Cluj, a anunţat că Dan Petrescu a semnat deja un contract valabil pe trei ani, cu opţiune de prelungire pentru alte trei sezoane, înţelegere care reprezintă o raritate pentru fotbalul românesc.

Mai mult, Neluţu Varga a avertizat celelalte echipe din Liga 1 că CFR Cluj va redeveni campioană şi că va domina, din nou, fotbalul din România:

„(Cu Dan Petrescu cum rămâne?) Trei ani și e posibil să îi mai dăm trei ani. Eu așa cred, că vor fi încă patru-cinci ani cu CFR Cluj campioană.

Reclamă

Dan a dovedit și încă dovedește. Se potrivește mănușă spiritului lui CFR Cluj. Nimeni nu îl poate ajunge. Nu se compară nimeni cu el”, a declarat Neluţu Varga, potrivit sportpesurse.ro.

CFR Cluj – Sepsi 2-1

Prima repriză a meciului din Gruia a fost una cu multe evenimente. Gazdele au deschis scorul încă din minutul 6, prin Karlo Muhar, care a înscris din centrarea lui Deac. În minutul 19 arbitrul Marcel Bîrsan a acordat penalti pentru oaspeţi şi Alimi a transformat egalând situaţia pe tabelă.

În minutul 21 Adrian Oroian a fost eliminat după ce a primit al doilea cartonaş galben în decurs de numai şapte minute, dar Sepsi a rămas în numai opt jucători de câmp în minutul 45+2, când Florin Ştefan a fost eliminat cu cartonaş roşu direct. Cu doi jucători în plus, clujenii nu au reuşit să înscrie, deşi Otele a trimis în bară în minutul 57, urmat de Bîrligea, în minutul 84.

Reclamă 4 / 0/3

Gazdele au marcat golul victoriei în minutul 90+6, prin Muhar şi scorul final a fost 2-1. CFR Cluj este pe locul 2, cu 37 de puncte, în timp ce Sepsi are 28 de puncte şi e pe locul 6.

CFR CLUJ: R. Sava – Mogoş, Boben, Kresic (El Kaddouri 72), Camora (Aly Abeid 78) – Muhar, K. Keita (Avounou 46), Tachtsidis – Deac, P. Michael (Bîrligea 62), Fică (Otele 46). ANTRENOR: Francisc Dican

SEPSI: Niczuly – Oroian, D. Ciobotariu, Ninaj, A. Dumitrescu – M. Ştefănescu (Debeljuh 63), Alimi, Kallaku (Aganovic 63), Fl. Ştefan – Safranko, K. Varga (Popşa 63; R. Varga 78). ANTRENOR: Bernd Storck

Citește și:

Cine va câştiga titlul în Premier League, în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:17 Veste uriaşă pentru Simona Halep! Anunţul primit cu două luni înaintea Jocurilor Olimpice de la Paris 20:00 VIDEOSUA – Slovacia 4-5 şi Norvegia – Finlanda 1-4 au fost în AntenaPLAY! Elveţia – Cehia şi Germania – Suedia încep la 21:20 19:50 LIVE TEXTFarul – Universitatea Craiova 0-0. Ultima şansă pentru echipa lui Gică Hagi la cupele europene 19:34 „Mă retrag într-o peşteră” Delegarea lui Istvan Kovacs la finala Europa League, făcută praf: „Clubul de comedie” 19:30 FotoSoţia lui Michael Schumacher vinde tot pentru a face rost de bani! Decizie radicală luată de Corinna, la 10 ani după accident 19:21 Iga Swiatek s-a calificat în sferturile de finală la Roma. Naomi Osaka, OUT 18:44 Ora de start a meciului dintre Simona Halep – McCartney Kessler, de la WTA 125 Trophee Clarins 18:40 „Revoluţie” în lotul lui CSA Steaua, după un sezon ratat! Un singur jucător mai are contract cu „militarii” 18:05 Florin Răducioiu a făcut topul celor mai inteligenţi oameni din fotbal: „El e primul! E fantastic” 17:54 Constantin Budescu şi-a găsit echipă, după despărţirea de Farul lui Gică Hagi! Oferta primită de „Budi”, la 35 de ani Vezi toate știrile
Citește și