Închide meniul

Dan Şucu a decis cine va fi noul preşedinte al Rapidului! Surpriză de proporţii pregătită după înlăturarea lui Daniel Niculae

Publicat: 21 mai 2024, 18:19

Reclamă
Dan Şucu a decis cine va fi noul preşedinte al Rapidului! Surpriză de proporţii pregătită după înlăturarea lui Daniel Niculae

Dan Şucu a decis cine va fi noul preşedinte al Rapidului

Dan Şucu şi Victor Angelescu, în timpul unui meci / Profimedia

Dan Şucu a decis cine va fi noul preşedinte al Rapidului, după ce a renunţat la Daniel Niculae. Chiar dacă s-a vehiculat aducerea lui Dani Coman, patronul clubului din Giuleşti a pregătit o surpriză de proporţii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Contractul lui Daniel Niculae expira în această vară, iar Dan Şucu şi Victor Angelescu au luat hotărârea că este nevoie de o schimbare şi nu i-au mai propus o nouă înţelegere. Vestea a fost confirmată chiar la conferinţa de presă în care Neil Lennon a fost numit antrenor la Rapid.

Dan Şucu a decis cine va fi noul preşedinte al Rapidului

Daniel Niculae este preşedintele clubului până la finalul sezonului. Începând cu viitorul sezon, contractul nu îi va fi prelungit. Am avut o discuţie cu Dan Şucu, nu vom pune preşedinte imediat.

Poate vom aduce pe cineva pe partea tehnică. Nu avem o persoană cu care să îl înlocuim pe Niculae imediat”, a fost anunţul făcut de Victor Angelescu.

Potrivit digisport.ro, postul de preşedinte executiv al clubului va fi preluat chiar de acţionarul minoritar al clubului, Victor Angelescu.

Reclamă
Reclamă 4

Imaginea lui Daniel Niculae a avut de suferit după ce a fost inculpat în Dosarul Pyro. Şucu a luat astfel decizia de a renunţa la cel care este o legendă a clubului din Giuleşti.

Dan Șucu menţionase, într-un comunicat, că anumite persoane din anturajul clubului se folosesc de „Rapidism” pentru a-și crea avantaje personale. Daniel Niculae s-a simțit atunci vizat și a făcut o postare pe rețelele de socializare, prin care i-a dat o replică ironică patronului.

Acesta a postat o fotografie din tinerețe, alături de mesajul: „Rapidismul ăsta.. boală veche!”.

Reclamă

Neil Lennon şi-a setat obiectivul, după ce a preluat-o pe Rapid

Neil Lennon a susţinut prima conferinţă de presă, în calitate de antrenor al Rapidului. Acesta l-a avut alături pe Daniel Sandu, noul director sportiv al giuleştenilor, şi pe Victor Angelescu.

Lennon a transmis că rămâne de văzut dacă mentalitatea sa se va plia pe cerinţele de la Rapid, declarându-se mândru că îi va antrena pe giuleşteni. Acesta a mai transmis că de-a lungul carierei sale, s-a întâlnit pe parcurs cu mai mulţi jucători români, printre care Dan Petrescu.

„Am avut multe discuții cu domnul Șucu, cu Daniel și Victor despre viitorul clubului și despre direcția în care trebuie să meargă clubul. A fost o decizie foarte ușoară. Sunt foarte încântat. E o provocare nouă pentru mine și abia aștept să întâlnesc jucătorii, să clădesc echipa și să aduc succes.

M-am întâlnit cu jucători și antrenori români, cu Dan Petrescu, în cariera mea. Dar nu am vorbit cu nimeni. Domnul Șucu m-a convins să vin aici. Știam de Rapid, Dinamo, Steaua și de U Cluj, contra căreia am jucat. Știam de Hagi, Munteanu, Popescu, Petrescu. Știam că România avea o echipă fabuloasă.

În ultima perioadă am avut oferte, dar am vrut să iau o pauză de la antrenorat. În plus, ofertele nu se potriveau nevoilor mele. Dar acum vreau să concurez din nou, vreau să câștig trofee. Vreau să antrenez din nou în cupele europene. Asta vreau pentru acest club, Dar va fi greu. Sunt multe cluburi cu care ne luptăm. O vom lua pas cu pas. Nu spun că vom câștiga titlul, ar fi prostesc! Dar vom concura pentru asta, ne vom lupta. Vom avea o mentalitate bună.

Cine m-a impresionat? Petrila mi-a atras atenția. A marcat un gol frumos cu FCSB. E un jucător bun. Nu aș vrea să plece Rrahmani. E un jucător de top, iar marcatorii sunt foarte importanți. Vom vedea ce va fi.

Despre transferuri vom discuta. Avem niște idei, niște nume. Vom lucra la asta în perioada următoare. Nu știu câți jucători vom aduce. Ca antrenor vrei mereu cât mai mulți. Vrem să avem cât mai multe opțiuni pe fiecare post”, a declarat Neil Lennon, la conferinţa de presă.

Ce crezi că va face România în primul meci de la EURO 2024, cu Ucraina?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
13:32

„A fost şmecher” Valentin Mihăilă a vorbit despre selecţionerul României, Edi Iordănescu, înainte de meciul cu Ucraina!

13:32

Cătălin Chirilă a câştigat medalia de aur în proba de canoe simplu 1.000 de metri la Campionatele Europene

13:07

Spania – Croaţia LIVE TEXT, ora 19:00. Primul duel şoc de la EURO 2024. Echipele probabile

12:53

Steffi Graf şi Andre Agassi au sosit în România! Eveniment uriaş, la Cluj, cu cei doi soţi celebri, alături de Halep şi Pavel!

12:47

Suedezul Glenn Nyberg va arbitra România – Ucraina, primul meci al „tricolorilor” la EURO 2024

12:28

Marius Ştefănescu, primul interviu ca jucător al FCSB-ului: „Cea mai frumoasă şi iubită echipă”! Mesaj emoţionant pentru fani

1 VIDEOGeorge Russell va pleca din pole-position în Marele Premiu al Canadei! Cursa e duminică (20:45, Antena Stars şi AntenaPLAY) 2 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 3 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 4 VIDEO & FOTOLarisa Iordache s-a cununat civil cu Cristian Chiriţa: „Mi-am păstrat şi numele, soţul meu a vrut să fie totul legal”! 5 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 6 FotoImagini de senzaţie cu Dan Petrescu! A dansat şi a cântat la nunta fiicei lui: „Sunt un tată tinerel!”
Citește și