Închide meniul
EXCLUSIV

Denis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins

Dan Roșu Publicat: 30 aprilie 2024, 9:07

Reclamă
Denis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins

Denis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB

Denis Alibec, în tricoul FCSB - Profimedia Images

Denis Alibec a fost avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB. Fostul selecţioner e sigur că atacantul de 33 de ani al naţionalei României va avea parte de încă o perioadă neagră la campioana României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alibec se va despărţi de Muaither, după ce echipa a retrogradat din Qatar Stars League, şi are cale liberă spre FCSB, acolo unde Gigi Becali a anunţat deja că îl aşteaptă cu braţele deschise.

Denis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB

Totuşi, Piţurcă îi atrage atenţia lui Alibec să nu uite ce s-a întâmplat prima oară când a jucat pentru roş-albaştri. Atacantul a fost alungat de Becali, în 2018, după ce a intrat într-un scandal uriaş cu Mihai Stoica şi Nicolae Dică.

„Din ce am citit, ar fi o variantă. Dacă el nu va avea unde să meargă, va veni la FCSB, dar va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins”, a spus Victor Piţurcă, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Denis Alibec, sacrificat de Becali, în 2018

În iulie 2018, Denis Alibec pleca de la FCSB la Astra, după un an şi jumătate în care dezamăgise. După cearta teribilă cu Stoica şi Dică, vârful revenea la echipa lui Ioan Niculae, pentru 1.4 milioane de euro, dar şi pe un salariu care scădea de la 20.000 la 15.000 de euro.

Reclamă

Gigi Becali avea atunci motive să regrete faptul că, în 2017, nu l-a lăsat pe Alibec să plece în Anglia pentru 7 milioane de euro, patronul cerând 15 milioane de euro. A urmat apoi un sezon în care Denis a marcat 3 goluri în 27 de partide, înainte de despărţire.

Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec

Nicolae Dică a spus recent totul despre conflictul cu Denis Alibec! Cei doi au fost implicaţi într-un scandal în perioada în care Dică antrena FCSB, iar Alibec era atacant la „roş-albaştri”.

”Eram la antrenamente, am discutat nişte lucruri cu echipa, lui nu îi conveneau. Eu mi-am spus punctul de vedere, el la fel şi asta a fost în acel moment. Eu i-am spus ce gândesc, ce trebuie să facem, iar el a spus că nu este de acord cu treaba asta.

Reclamă 4 / 0/3

Am preferat echipa în locul unui jucător. A rămas la antrenament, dar după a fost exclus vreo două săptămâni”, a declarat Nicolae Dică, potrivit orangesport.ro.

Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:34 Southampton – West Brom LIVE VIDEO (22:00). Leeds îşi aşteaptă adversara din finala play-off-ului de pe Wembley 11:19 FCSB cere să joace în Ghencea, dar CSA Steaua nu îi poate răspunde! Motivul incredibil care dă peste cap planurile lui Becali 11:17 LIVE VIDEOAntrenamentele din Formula 3 de la Imola sunt în AntenaPLAY. Programul complet 10:43 Propunere-surpriză de preşedinte la Rapid: „Poate să fie compatibil cu Dan Şucu” 10:22 Prin ce a ajuns să treacă Daniel Opriţa la CSA Steaua. Situaţie limită la echipă: „E și incertitudinea cu dreptul de promovare” 10:20 Porsche Mobil 1 Supercup Imola 2024 e live în AntenaPLAY (17-19 mai). Programul complet 9:57 Antrenamentele din Formula 2 de la Imola vor fi în AntenaPLAY (12:05). Programul complet 9:35 Antrenamentele Marelui Premiu de la Imola vor fi LIVE în AntenaPLAY (14:30). Cursa e live pe Antena 1, duminică, de la ora 16:00 9:34 Lewis Hamilton ştie pe cine ar trebui să aducă Mercedes în locul său: „Dacă era treaba mea, pe el îl alegeam” 9:27 Napoli insistă pentru Radu Drăguşin, iar şefii lui Tottenham au luat decizia finală. Ce se întâmplă cu fundaşul român Vezi toate știrile
Citește și