Închide meniul

„Dezminţi că ai fost capul răutăţilor?” Reacţia lui Vlad Achim, după acuzaţiile lui Adrian Mititelu

Publicat: 20 aprilie 2024, 19:53

Reclamă
„Dezminţi că ai fost capul răutăţilor? Reacţia lui Vlad Achim, după acuzaţiile lui Adrian Mititelu

Reacţia lui Vlad Achim, după acuzaţiile lui Adrian Mititelu

Adrian Mititelu şi Vlad Achim / Colaj Profimediaimages

A apărut reacţia lui Vlad Achim, după acuzaţiile pe care i le-a adus Adrian Mititelu. Mijlocaşul în vârstă de 35 de ani a fost făcut praf de patron la începutul lunii. Mititelu l-a lăsat chiar şi fără banderolă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Achim a fost rezervă în meciul FCU Craiova – Dinamo, scor 1-1, din etapa a 5-a a play-out-ului. A intrat după pauză în locul lui Albu şi şi-a ajutat echipa să smulgă un punct, în minutul 90.

Reacţia lui Vlad Achim, după acuzaţiile lui Adrian Mititelu

La finalul partidei care a avut o miză uriaşă în lupta pentru salvarea de la retrogradare, Achim a apărut în faţa jurnaliştilor.

Un punct care ne ţine încă în cursa pentru salvare. Am luat gol şi apoi a trebuit să alergăm pentru egalare. Ei au început să se închidă mult mai bine, să fragmenteze jocul. Am sperat până în ultimul minut şi am înscris golul extraordinar pentru noi.

Pozitiv. E situaţia asta… sincer, trebuie să fim uniţi, atât noi cât şi suporterii şi să salvăm echipa.

Reclamă

Probleme? Ce probleme? Au fost acele discuţii, eu ştiu cine sunt. Am jucat atât timp, sunt la dispoziţia clubului, vom vedea ce se va întâmpla. Am şi probleme fizice, am o accidentare care durează de ceva timp. Am revenit pentru a fi alături de club şi a duce lupta până la capăt.

(Dezminţi că ai fost capul răutăţilor?) Nu vreau să comentez, nu vreau să vorbesc în faţa presei nimic. Eu mă cunosc, ştiu cine sunt. Eu ştiu ce se întâmplă„, a declarat Vlad Achim la digisport.ro.

Adrian Mititelu: „Achim e liderul nemulțumiților!”

Adrian Mititelu a răbufnit la adresa lui Vlad Achim după eşecul suferit acasă, cu Oţelul.

Reclamă 4 / 0/3

Jucătorii au fost nemulțumiți că antrenamentele lui Vasilică sunt prea dure. Achim e liderul nemulțumiților. El a creat această stare în echipă. El m-a convins că are dreptate. Nu mai are banderola pe mână de astăzi.

El nu era mulțumit de nimic. Un jucător foarte bun a reușit să mă convingă să fac cum vrea el. Eu sper ca haosul să se fi terminat, și de miercuri să fie echipa de anul trecut. A intervenit capacitatea mea de mobilizare.

Poate unora le convine să retrogradăm, pentru că astfel i-am lăsa liberi la vară. Dar eu le garantez că vor juca și în Liga 2 aici, pentru că am puterea financiară să le plătesc aceleași salarii și în Liga 2„, spunea Adrian Mititelu.

Iată cum arată clasamentul din playout, după FCU Craiova – Dinamo 1-1:

7. Hermannstadt – 28 puncte
8. Oțelul – 27 puncte
9. UTA – 27 puncte
10. U Cluj – 26 puncte
11. Petrolul – 25 puncte
12. FC Voluntari – 21 puncte
13. Poli Iași – 21 puncte
14. Dinamo – 20 puncte
15. FC Botoșani – 18 puncte
16. FCU Craiova – 18 puncte

FCU Craiova – Dinamo 1-1

Echipa Dinamo Bucureşti a încheiat la egalitate sâmbătă, în deplasare, scor 1-1, cu gruparea FCU Craiova, într-un meci din etapa a 5-a a play-out-ului Superligii.

Într-o primă repriză în care oltenii şi dinamoviştii şi-au împărţit ocaziile, ratând prin Baeten, gazdele, şi prin Patriche şi Borduşanu, oaspeţii, golul a picat în minutul 43. Goncalo Gregorio i-a pasat lui Milanov şi acesta a şutat din careu înscriind şi deschizând scorul pentru Dinamo. Gazdele au alergat după egalare şi Golubovic a respins şutul lui Padula, din minutul 53, însă tot bucureştenii au fost mai periculoşi pe final de meci. Scorul final a fost însă 1-1 după ce oltenii au reuşit să egaleze în minutul 90. Blănuţă a înscris cu o lovitură de cap la centrarea lui Baeten şi Dinamo e pe locul 8 în play-out, cu 20 de puncte, iar FCU Craiova este ultima, a 10-a, cu 18 puncte.

Reclamă

FCU CRAIOVA: Gurău – Compagnucci (R. Negru 46), Lacroix, Lekiatas, Padula – D. Albu (V. Achim 46), V. Pop (Bahassa 70) – Sidibe (Dragu 83), Baeten, Jibril (Bauza 46) – Blănuţă. ANTRENOR: Eugen Trică

DINAMO: Golubovic – Patriche, Velkovski, Homawoo – De Moura, Milanov (D. Iglesias 78), Gnahore, Pavicic (N. Roşu 78), Borduşanu (Amzăr 66) – Hakim Abdallah (Selmani 67), Goncalo Gregorio (Politic 54). ANTRENOR: Zeljko Kopic

Cartonaşe galbene: Lekiatas 71 / Borduşanu 61

Arbitri: Adrian Cojocaru – Alexandru Cerei, Alexandru Vodă – Valentin Porumbel

Arbitri VAR: Cătălin Popa – Romică Bîrdeş

Observator: Adrian Comănescu

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 3
mai
23:57
Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”
3
mai
22:55
„Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe
3
mai
22:45
„Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu
3
mai
22:37
Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi”
3
mai
22:26
Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi
3
mai
22:16
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY
3
mai
21:59
Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu
3
mai
21:29
România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori
3
mai
21:27
OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA
Vezi toate știrile
Citește și