Închide meniul
Foto

Dinamo – Csikszereda 2-0. „Dublă” Dennis Politic! „Câinii” au luat o opţiune serioasă pentru rămânerea în Liga 1

Publicat: 20 mai 2024, 21:53 / Actualizat: 21 mai 2024, 12:55

Reclamă
Dinamo – Csikszereda 2-0. „Dublă” Dennis Politic! „Câinii” au luat o opţiune serioasă pentru rămânerea în Liga 1

Dinamo - Csikszereda 1-0. Politic a deschis scorul!

Dennis Politic / Profimedia Images

Dinamo – Csikszereda 2-0 a fost LIVE TEXT pe AS.ro. Dinamoviştii luptă pentru salvarea de la retrogradare, după ce au prins în mod miraculos un loc la baraj. În tur au reuşit victoria la două goluri diferenţă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

A fost nebunie totală pe Arena Naţională la Dinamo – Csikszereda. Zeci de mii de fani au venit să susţină echipa lui Kopic în încercarea de a evita retrogradarea. Dinamo a avut şi alte ocazii uriaşe, în afară de golurile marcate de Politic. Şi Csikszereda a avut câteva ocazii mari.

Dinamo – Csikszereda 2-0 LIVE TEXT

Min. 90+4: Fluier final! Dinamo a câştigat cu 2-0 şi a luat o opţiune serioasă pentru rămânerea în Liga 1

Min. 76: Ocazie uriaşă şi pentru Csikszereda! „Câinii” au scăpat cu faţa curată

Min. 75: O nouă ocazie mare pentru Dinamo! Politic a căzut în careu, iar ulterior Bani a ratat o ocazie uriaşă, trăgând peste poartă

Reclamă
Reclamă 4

Min. 73: Dinamo – Csikszereda 2-0! Dennis Politic a marcat cu un şut splendid, în vinclu, după ce a driblat superb doi adversari

Min. 59: O nouă ocazie imensă pentru Dinamo! Abdallah a ratat singur cu portarul! Execuţie modestă a atacantului „câinilor”

Min. 46: Dinamo – Csikszereda 1-0! Politic a deschis scorul în secunda 17 a reprizei secunde

Reclamă

Min. 27: O nouă ocazie mare pentru Dinamo! Amzăr a centrat foarte bine pentru Pavicic, care a reluat puţin pe lângă poartă

Min. 26: Dennis Politic a şutat de pe partea stângă, balonul a fost deviat de un adversar în corner

Min. 18: Primul şut pe poartă pentru Csikszereda! Apro a şutat, Golubovic a prins fără probleme

Min. 16: Bară pentru Dinamo! Milanov a izbit bara laterală cu un şut în forţă!

Min. 13: O nouă ocazie imensă pentru Dinamo! Acelaşi Gyenge îşi salvează echipa la o lovitură de cap trimisă din doar câţiva metri de Ricardo Grigore!

Min. 12: Ocazie uriaşă pentru Dinamo! Dennis Politic nu a reuşit să marcheze singur cu Gyenge! Portarul formaţiei Csikszereda şi-a salvat echipa

Min. 10: Ocazie pentru Dinamo! Politic a prins poarta, Gyenge a reuşit să respingă în corner

Min. 5: Milanov a încercat o execuţie de senzaţie, din voleu, dar balonul s-a dus departe de poartă

Min. 1: A început partida!

Echipele de start:

Dinamo: Golubovic – Moura, R. Grigore, Homawoo, Amzăr – Milanov, Gnahore, Pavicic – Bani, Abdallah, Politic
Rezerve: Railean, Gregorio, Iglesias, Ilic, Bordușanu, P. Neagu, Al. Irimia, N. Roșu, C. Costin
Antrenor Zeljko Kopic

Csikszereda: Gyenge – Nagy, Keleman, Csuros, Apro – Veres, Soufiane – Szondi, Babati, Gal-Andrezly – Jelena
Rezerve: Karacsony, Gheralis, Makrai, Bakos, Pinter, Bloj, Balogh, Gergely,Vita
Antrenor Robert Ilyes

Stadion Arena Națională
Arbitru Rareș Vidican (Satu Mare). Asistenți Marius Marica (Bistrița), Daniel Mitruți (Craiova)
Arbitru VAR Sebastian Colțescu (București). Asistent VAR Alexandru Vodă (Alba Iulia)

UPDATE 18:50 Suporterii lui Csikszereda nu au fost lăsaţi cu steagul Ţinutului secuiesc pe stadion

Jandarmeria Bucureşti a reacţionat, după ce s-a spus că a interzis arborarea steagului Ţinutului Secuiesc pe Arena Naţională.

Subliniem faptul că decizia de a nu permite acest element de vizibilitate este atributul exclusiv al organizatorului evenimentului sportiv şi a fost înfăptuită prin societatea specializată de pază şi protecţie”, a precizat Jandarmeria.

Csikszereda ar urma să fie susţinută la turul barajului cu Dinamo, de pe Arena Naţională, de circa 100 de suporteri.

Avertismentul lui Kopic

Zeljko Kopic, antrenorul celor de la Dinamo, a avertizat că meciul nu este câştigat înainte, chiar dacă Csikszereda este o echipă de Liga 2.

Suntem favoriți, dar totul se decide pe teren. Am văzut câteva meciuri din Liga 2, Csikszereda e o echipă serioasă. Trebuie să dăm maxim în ambele manșe. Am auzit că s-au dat peste 20.000 de bilete, știu că vom avea mulți fani. E important că vom fi împreună la meci.

În alte campionate nu am mai avut baraje, e prima dată când joc la baraj. Nu îmi place să arăt că am emoții. E presiune din primul moment în care am venit. Fiecare meci a fost important, mai ales ultimele. Următoarele două vor fi cu presiune, dar trebuie să știm să ne stăpânim pentru a juca bine. Încerc să dau totul și în aceste două meciuri.

Nu știu nimic despre viitor, nu vreau să vorbesc, vom vorbi la finalul sezonului, acum mă concentrez pe aceste două meciuri.

Nu pot să spun dacă avem prime, trebuie să vorbiți cu conducătorii. Totul ține de ei. Avem bonusuri, dar nu vreau să intru în detalii.

Situația cu Edgar Ie a fost incredibilă, aveți controale ale pașaportului în București. Eu nu am vrut să vorbesc, Edgar Ie e aici, cu noi. Nu cred că e bine pentru imaginea lui Dinamo. Când zici ceva mai târziu, nu mai contează, primul articol e important și rămâne”, a spus Zeljko Kopic, la conferința de presă.

Prime uriașe pentru jucătorii lui Csikszereda la barajul cu Dinamo

Jucătorii lui Csikszereda pot primi prime uriașe la barajul cu Dinamo! Conducerea echipei din Miercurea Ciuc i-a motivat pe jucători, înaintea dublei manșe cu echipa lui Zeljko Kopic.

Potrivit informațiilor oferite de gsp.ro, jucătorii de la Csikszereda vor încasa suma de 15.000 de euro, fiecare, în cazul în care îi vor trimite pe „câinii” lui Zeljko Kopic în Liga a 2-a!

Primele jucătorilor au fost suplimentate cu 50%, la doar o lună după ce salariile acestora au fost tăiate cu 25%, ca urmare a unei înfrângeri cu Unirea Slobozia, echipă care a promovat direct în Liga 1.

Chiar dacă a avut un parcurs dificil în Liga a 2-a, Csikszereda nu are probleme financiare și are un buget fabulos pentru o echipă de eșalon secund. Conducerea a alocat suma de 7 milioane de euro, pentru fiecare sezon, pentru formația care a încheiat play-off-ul Ligii secunde pe locul al 6-lea.

Ce crezi că se va întâmpla în meciul România - Ucraina, de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
19:26

Gigi Becali l-a vândut pe Florinel Coman după România – Ucraina 3-0: „I-au achitat ăia clauza”

19:18

„Ne este ruşine!” Oleksandr Zinchenko, devastat după înfrângerea în faţa României la EURO 2024: „Nu ştiu ce să vă spun”

19:15

Gică Hagi, după România – Ucraina 3-0: „O victorie fantastică, un moment incredibil”! Pronosticul fabulos al „Regelui”

19:15

„E ‘Generaţia de Suflet’!” Edi Iordănescu, cuvinte uriaşe după victoria istorică cu Ucraina: „Au dat multe borne peste cap!”

19:00

LIVE SCOREBelgia – Slovacia 0-1. Surpriză de proporţii! Meci de maxim interes pentru tricolori, la EURO 2024

18:37

Andrei Burcă, după România – Ucraina 3-0: „E un rezultat istoric, dar mai avem treabă”! Ce a spus despre partida cu Belgia

1 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 2 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 3 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 4 Singura condiţie pentru ca Simona Halep să revină în top! Verdictul lui Gică Popescu: „Tenisul fără Simona e atât de sărac” 5 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 6 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac!
Citește și