Închide meniul

Fanii FCSB-ului iau cu asalt Arena Naţională la meciul cu CFR Cluj! Mihai Stoica a anunţat câte bilete s-au vândut în numai o oră

Bogdan Stănescu Publicat: 1 mai 2024, 19:26

Reclamă
Fanii FCSB-ului iau cu asalt Arena Naţională la meciul cu CFR Cluj! Mihai Stoica a anunţat câte bilete s-au vândut în numai o oră

Fanii FCSB-ului iau cu asalt Arena Naţională la meciul cu CFR Cluj!

Fanii FCSB-ului, în timpul unui meci/ Profimedia Images

Fanii FCSB-ului iau cu asalt Arena Naţională la meciul cu CFR Cluj! Mihai Stoica a anunţat pe Facebook câte bilete s-au vândut într-o singură oră.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Potrivit lui Mihai Stoica, 10.000 de bilete au fost vândute la meciul FCSB – CFR Cluj, la finalul căruia roş-albaştrii vor primi trofeul Ligii 1 şi medaliile de campioni ai României.

Fanii FCSB-ului iau cu asalt Arena Naţională la meciul cu CFR Cluj!

”Oameni buni, nu vă enervați!!! Site-ul de bilete mai dă și rateuri când e asaltat, înțelegeți-l și pe el. Nu mai știe cum e când se decernează trofeul. În prima oră s-a sărit de 10.000 cu CFR.

Vestea bună e că în peluze și tribuna a 2-a nu vor exista zone tampon. So, let’s go crazy!!! Mă abțin cu greu de la ironii. Dar mă abțin”, a scris Mihai Stoica pe Facebook.

Reclamă

Cât costă biletele la meciul FCSB – CFR Cluj, în care „roş-albaştrii” vor sărbători cucerirea titlului!

Conducătorii LPF au decis să ofere trofeul Ligii 1 şi medaliile de campioni la derby-ul FCSB – CFR Cluj, din ultima etapă a play-off-ului. Iată cât costă biletele la meciul de sărbătoare pentru roş-albaştri:

”FCSB anunță că biletele pentru partida cu CFR Cluj, la finalul căreia roș-albaștrii vor primi trofeul și medaliile de campioni ai României (sâmbătă, 11 mai – 20:00, Arena Națională), sunt disponibile pe www.bilete-fcsb.ro.

Prețurile biletelor sunt următoarele:

Reclamă 4 / 0/3

PELUZE – 30 LEI
TRIBUNA 1, INEL 3 – 35 LEI
TRIBUNA 1, INEL 2 – 45 LEI
TRIBUNA 2, INEL 3 – 35 LEI
TRIBUNA 2, INEL 2 – 45 LEI
TRIBUNA 2, INEL 1 – 55 LEI
VIP 3 – 150 LEI
VIP 2 – 200 LEI
VIP 1 – 250 LEI

Clubul nostru vine în sprijinul suporterilor, oferindu-le acestora posibilitatea de a se prezenta la stadion cu E-ticket (bilet care poate fi tipărit acasă, pe hârtie A4, dar poate fi prezentat și pe telefon, la turnichet).

De asemenea, facem următoarele precizări cu privire la accesul copiilor și persoanelor cu dizabilități pe Arena Națională:

1. Copiii cu vârsta de până în 7 ani beneficiază de acces gratuit pe stadion, cu condiția să fie însoțiți de un adult. În situația în care un adult este însoțit de doi copii cu vârsta de până la 7 ani, acesta trebuie să achiziționeze un al doilea bilet.

2. Persoanele cu dizabilități sau însoțitorii acestora pot ridica biletele speciale de la casele de bilete ale stadionului. Pentru a primi biletele, acestea trebuie să prezinte copii după C.I. a persoanei cu dizabilități și actul doveditor al dizabilității respective, precum și copie după C.I. a însoțitorului.

Atenție! Persoanele cu dizabilități sunt obligate să prezinte certificatul de dizabilitate inclusiv la accesul în incinta stadionului.

Vă așteptăm să sărbătoriți alături de noi!”, a transmis FCSB într-un comunicat postat pe reţelele sociale.

Reclamă

Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident”

Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani. Toni Petrea i-a antrenat de două ori pe „roş-albaştri”, dar nu a câştigat campionatul cu aceştia.

Toni Petrea a fost antrenorul FCSB-ului în două mandate: între iulie 2020 – mai 2021 şi între noiembrie 2021 – iulie 2022.

Mă bucur pentru FCSB că a câștigat campionatul. Am prieteni acolo, mă refer la cei din staff, dar și la jucători, ținem legătura. Le-am spus că n-are cine să-i învingă, singurii lor adversari au fost ei înșiși.

Mă întâlnesc săptămânal cu ei. Am băiatul care joacă acolo și, inevitabil, ne vedem. În acești 9 ani au fost mereu aproape (n.r.- de titlu). Eu sper să nu fie un `accident`. Depinde și de ceea ce va dori patronul”, a declarat Toni Petrea pentru digisport.ro.

 

 

 

 

Citește și:

E Alexandru Chipciu un transfer potrivit pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:37 Ianis Hagi, cel mai bun jucător de la Alaves, în duelul cu Real Madrid! Reacţia fiului „Regelui”, după evoluţia stelară 0:34 Nota primită de Radu Drăguşin în Tottenham – Manchester City 0-2! Fundaşul român a avut intervenţia serii la Londra 0:25 Real Madrid – Alaves 5-0! Campioana din La Liga, victorie categorică! Ianis Hagi, cel mai bun jucător al oaspeţilor 14
mai
23:57
Tottenham – Manchester City 0-2! „Cetăţenii”, pas uriaş spre titlul din Premier League! Radu Drăguşin a fost titular
14
mai
23:48
Răsturnare de situaţie în cazul transferului lui Florinel Coman! Anunţul lui Mihai Stoica: „Nu s-a primit nicio ofertă!”
14
mai
23:09
Jude Bellingham, gol spectaculos sub privirile lui Ianis Hagi! Englezul a ajuns la cifre fabuloase la Real Madrid
14
mai
23:04
Radu Drăguşin, intervenţie colosală în Tottenham – Manchester City! Jucătorii lui Spurs s-au bucurat ca la gol
14
mai
23:00
AS.ro | Gabriel Grecescu va fi invitatul lui Dan Pavel (10:30). Poveşti de senzaţie din lumea şahului
14
mai
22:09
„Fiul unei legende!” Reacţia de milioane a spaniolilor de la Marca, după ce Ianis Hagi a fost titularizat contra lui Real Madrid
14
mai
22:05
Prima reacţie a FRT, după ce Simona Halep nu a primit wildcard la Roland Garros: „Nu este neapărat o nedreptate”
Vezi toate știrile
Citește și