Închide meniul

Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant”

Dan Roșu Publicat: 27 aprilie 2024, 23:16

Reclamă
Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant

Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani

Florinel Coman, în timpul unui meci - Hepta

Florinel Coman a avut primele reacţii după titlul cucerit de FCSB după 9 ani de aşteptare. „Mbappe” poate pleca în această vară de la echipa campioană, dar e pregătit de sărbătoare până atunci.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Au fost multe emoţii. Chiar am avut emoţii din primul minut. Orice fază ţi se pare periculoasă când stai şi nu participi, dar eu aveam încredere în băieţi şi simţteam că va fi seara noastră şi că ne vom bucura împreună. Mă bucur de ce am realizat în această seară.

Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani

E după 9 ani de aşteptare acest titlu, dar până la urmă trebuie să sărbătorim şi vom vedea. Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant, golul de 2-1”, a spus Florinel Coman, după meci.

Florinel Coman i-a încurajat din tribună pe colegii săi, pe Arena Naţională, în meciul cu Farul Constanţa, 2-1, care a adus un nou titlu pentru echipa lui Gigi Becali. Coman este accidentat şi va ajunge la Belgrad, la celebra Marijana Kovacevici, pentru a scăpa de accidentarea musculară.

Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman

Gigi Becali i-a făcut o propunere în direct lui Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană matematic în Liga 1. Patronul roş-albaştrilor a dezvăluit ce planuri are cu vedeta sa, care şi-a exprimat deja dorinţa de a pleca, la finalul sezonului.

Reclamă

Gigi Becali a dezvăluit că urmează să poarte o discuţie cu Florinel Coman, în privinţa viitorului său. Patronul de la FCSB vrea să-l păstreze pe acesta pentru a evolua în preliminariile Champions League.

Latifundiarul din Pipera a declarat chiar că va negocia şi cu oficialii echipei care îl va transfera pe Florinel Coman, pentru a-l lăsa pe acesta să o ajute pe FCSB să se califice în grupele unei competiţii europene.

„Cu Coman reușim numai dacă vrea el. Oamenii au zis că vin joi ca să stabilim condițiile de plată. Ei vor contract de transfer, nu să plătească clauza. De ce să îl dau în rate pe Coman, dacă nu vreau să îl dau?! Eu vreau să fac o înțelegere, dacă Florinel e de acord, ca el să mai joace preliminariile. Că poate dacă vrea! Să facă pregătirea cu noi, nu cu ei. Asta e singura chestiune.

Reclamă 4 / 0/3

Joi vin și discutăm. Trebuie să discut și cu Florinel. Noi putem să le spunem în contract că dacă ne calificăm, scadem 500.000 din contract. Nu 5 milioane, mai dau 4.5 milioane de euro. Până nu a fost matematic, nu am vrut să facem negocieri”, a declarat Gigi Becali, conform digisport.ro.

Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:54 VIDEOKazahstan – Suedia 1-3, în AntenaPLAY. Canada – Norvegia, de la 21:20. Continuă spectacolul la CM de hochei 19:52 Luis Enrique anunță o revoluție la PSG după plecarea lui Kylian Mbappe! Campanie uriașă de achiziții la campioana din Franța 19:05 Cel mai bun jucător de la Corvinul a semnat cu o echipă din play-off-ul Ligii 1! Pierdere înainte de preliminariile Europa League 18:48 Gabriela Ruse s-a calificat în sferturi la Trophee Clarins! A învins-o pe Kristina Mladenovic în 2 seturi 18:45 „Mai bine tăcea!” Cristian Tudor Popescu a răbufnit când a aflat că Simona Halep a „rupt” colaborarea cu Carlos Martinez 18:36 Adrian Mititelu şi-a ales antrenorul cu care să atace revenirea în Liga 1! Primele cinci mutări pe care le face la FCU Craiova 18:07 Costică Căileanu a murit la 54 de ani, într-un grav accident rutier produs între Năvodari şi Corbu. Tragedie uriaşă în România! 18:03 Federico Piovaccari s-a retras din fotbal! Ultimul marcator din Champions League pentru FCSB a făcut anunțul la aproape 40 de ani 17:50 „Prea bătrân!” Alex Chipciu a ratat transferul şi au apărut dezvăluiri din interior. Ce s-a întâmplat cu adevărat 17:37 „Își arată din nou caracterul murdar!” Suporterii FCSB-ului, atac total după ce Rapid le-a oferit doar 400 de bilete la derby! Vezi toate știrile
Citește și