Închide meniul

Gigi Becali a anunţat când va pleca Florinel Coman de la FCSB! Obiectiv uriaş impus lui „Mbbape de România”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 20 mai 2024, 10:51

Reclamă
Gigi Becali a anunţat când va pleca Florinel Coman de la FCSB! Obiectiv uriaş impus lui „Mbbape de România

Gigi Becali a anunţat când va pleca Florinel Coman de la FCSB

Captură AntenaSport

Gigi Becali a anunţat când va pleca Florinel Coman de la FCSB. Patronul roş-albaştrilor a spus că Florinel Coman nu va mai pleca în această vară de la FCSB, ci în primăvara anului 2025.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Becali vrea ca Florinel Coman să o ajute pe FCSB să ajungă în grupele Ligii Campionilor. Mai mult, Becali e de părere că echipa, cu Florinel Coman, poate ajunge în pri,ăvara Ligii Campionilor.

Gigi Becali a anunţat când va pleca Florinel Coman de la FCSB

Nu mai pleacă Florinel. El pleacă după ce ne calificăm în Liga Campionilor şi în primăvară, după ce jucăm optimile în Champions League”, a spus Gigi Becali la primasport.ro.

Gigi Becali şi-a ales super-atacantul de Liga Campionilor pentru FCSB

Gigi Becali şi-a ales super-atacantul de Liga Campionilor pentru FCSB. Chiar dacă Mihai Stoica şi antrenorii Pintilii şi Charalambous nu-l doresc, finanţatorul a anunţat că îl va achiziţiona peste capul acestora.

Conform fanatik.ro, atacantul pe care Becali îl aduce să rupă porţile la FCSB este Alexandru Pop, de la Oţelul Galaţi. Acesta i-a fost deja propus lui Becali de către agentul FIFA, Cristian Cernodolea.

Reclamă
Reclamă 4

Pop a ajuns sub comanda lui Dorinel Munteanu în vara anului trecut şi a avut parte de un sezon spectaculos, în care şi-a trecut în cont 11 goluri marcate şi patru pase decisive. El are contract cu gălăţenii până în 2025 şi poate evolua pe orice post din atac.

„Mai am încă un atacant, tot din România, dar nu-l spun. Poate îl ia altcineva, îl iau eu oricum. E nouar, nu din play-off. Doi iau, doi nouari! Am nevoie de jucători consacraţi. Îl iau peste capul staff-ului, doar eu îl vreau, atât! Alibec…nu e subiect închis.”, a spus Becali pentru sursa mai sus citată.

Singurul jucător criticat de Gigi Becali, după Rapid – FCSB 2-0

Gigi Becali s-a declarat încântat de jocul echipei, dat fiind faptul că au evoluat jucătorii de rezervă la FCSB. Latifundiarul din Pipera a transmis că Andrei Vlad a fost singurul jucător care l-a nemulţumit, sfătuindu-l pe acesta să-şi găsească o altă echipă, la finalul sezonului.

Andrei Vlad a fost titularizat pentru prima dată în acest sezon de Liga 1. Ştefan Târnovanu, portarul titular al FCSB-ului, a fost menajat pentru derby-ul din ultima etapă a sezonului.

„Eu sunt bucuros, 2-0 nu e un scor… a fost aşa mai mult greşelile lui Vlad. Am avut şi copii de 16-17 ani, mingea mai mult la noi.

Reclamă

Nici nu are rost că comentăm meciul ăsta, comentaţi voi. Am vrut să ne distrăm şi noi cu copiii în Giuleşti. Ce mă mai interesează? Sunt campion, mă interesează pe mine de Rapid?

Toată echipa mi-a plăcut. Dacă ai 3 copii pe teren… toată echipa mi-a plăcut, mai puţin Vlad. Primul gol acolo o respinge, putea să prindă… la al doilea nu mai spus. Poate găseşte şi el undeva să se ducă, ce să mai vorbesc de Vlad?

Am jucat în foi de viţă noi, ei au dat două goluri. Dar noi am jucat în foi de viţă! Posesia a fost la noi. S-a supărat cred Şumudică, săracul. Era ofticat?”, a declarat Gigi Becali, conform primasport.ro.

Ce crezi că va face România în primul meci de la EURO 2024, cu Ucraina?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
8:47

Vladimir Screciu a plecat în Spania să se recupereze! E devastat că a ratat EURO 2024: „Ar fi fost de vis”

8:31

FotoFCSB a plecat în cantonament în Olanda! Imagini de pe aeroport cu jucătorii „roş-albaştri”

23:50 15 iun.

Italia – Albania 2-1! Debut cu dreptul pentru campioana europeană en-titre, la EURO 2024

23:38 15 iun.

EXCLUSIVCele două mari dileme ale lui Edi Iordănescu, înaintea marelui meci cu Ucraina! Deciziile pe care trebuie sa le ia în timp record

23:20 15 iun.

„Așa vom trata meciul!” Zinchenko și-a făcut planul înainte de România – Ucraina! Mesajul vedetei de la Arsenal

22:57 15 iun.

„Nu sunt o țestoasă ninja!” Marcus Thuram a fost confundat cu Kylian Mbappe și a lansat o ironie fabuloasă!

1 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 2 VIDEOGeorge Russell va pleca din pole-position în Marele Premiu al Canadei! Cursa e duminică (20:45, Antena Stars şi AntenaPLAY) 3 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 4 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 5 Singura condiţie pentru ca Simona Halep să revină în top! Verdictul lui Gică Popescu: „Tenisul fără Simona e atât de sărac” 6 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Canadei. Norris a fost pe 2. Dezastru total pentru piloţii de la Ferrari
Citește și