Închide meniul

Gigi Becali a anunţat ultimii doi jucători care vor veni la FCSB pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor

Dan Roșu Publicat: 13 iunie 2024, 8:16

Reclamă
Gigi Becali a anunţat ultimii doi jucători care vor veni la FCSB pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor

Gigi Becali a anunţat ultimii doi jucători care vor veni la FCSB pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor

Gigi Becali, într-o conferinţă de presă - Hepta

Gigi Becali a anunţat ultimii doi jucători care vor veni la FCSB, în această vară. După ce Marius Ştefănescu a fost deja acontat, patronul campioanei susţine că, pe lângă revenirea lui Malcom Edjouma, Florin Tănase va ajunge şi el la FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Nu cred că mai avem nevoie de un jucător. Mai vine şi Malcom Edjouma. Nu cred că mai avem nevoie de jucători. La ora asta avem două echipe cu care putem juca, ambele valoroase. Putem să schimbăm echipa ca să facem faţă şi colo şi colo.

Gigi Becali a anunţat ultimii doi jucători care vor veni la FCSB pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor

Dacă o mai fi ceva, să vedem. Vedem cum se prezintă şi Popa ca atacant, că avem timp. Eu cred că vine şi Tănase. A venit la Palat, m-am întâlnit cu el. De două ori m-am întâlnit cu el.

Azi am vorbit cu el, sunt prieten cu el. A zis că pleacă cu soţia în vacanţă, pe 20-21 iunie daca e să se prezinte direct în Olanda”, a spus Becali, citat de digisport.ro.

Florin Tănase i-a promis lui Gigi Becali că va reveni la FCSB dacă nu va avea o oferta fianciară tentantă din zona Golfului. Patronul i-a propus deja cel mai mare salariu din lot, 30.000 de euro pe lună.

Reclamă
Reclamă 4

Câţi bani va câştiga Marius Ştefănescu la FCSB

Câţi bani va câştiga Marius Ştefănescu la FCSB, după transferul de la Sepsi Sfântu Gheorghe. Mijlocaşul în vârstă de 25 de ani a dat un adevărat „tun” financiar după ce s-a înţeles cu Gigi Becali şi va îmbrăca tricoul campioanei României.

Jucătorul cotat la 1.7 milioane de euro a purtat negocieri încinse cu patronul FCSB-ului şi a obţinut un salariu uriaş. Va putea ajunge să câştige chiar şi de două ori mai mulţi bani decât primea de la Laszlo Dioszegi.

Gigi Becali a recunoscut că s-a supărat la negocierile cu Ştefănescu, în momentul în care a aflat câţi bani cere mijlocaşul. În cele din urmă, a acceptat şi a bătut palma cu fotbalistul cotat la 1.7 milioane de euro.

Reclamă

Potrivit fanatik.ro, Marius Ştefănescu va încasa un salariu lunar de 17.000 de euro în primul dintre cei cinci ani de contract. Suma se va mări, la finalul fiecărui sezon, cu încă 1.000 de euro. Astfel, dacă va rămâne până la finalul înţelegerii, Ştefănescu ar ajunge să câştige un salariu lunar de 21.000 de euro.

În prezent, mijlocaşul ofensiv câştiga 10.000 de euro pe lună la Sepsi. Gigi Becali va face un efort financiar şi va plăti aproape 2 milioane de euro în schimbul lui Ştefănescu. Mai rămâne doar ca starul grupării din Sfântu Gheorghe să treacă vizita medicală.

Cine e cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
22:24

David Popovici, după ce a cucerit două medalii de aur la Campionatele Europene de Nataţie: „Sunt chiar fericit”!

22:17

LIVE TEXTOlanda – Franța 0-0. Duel „incendiar” pentru primul loc din Grupa D. Kylian Mbappe, rezervă

21:49

Edi Iordănescu a avut un mesaj vehement despre presupusa ofertă de 5 milioane de euro pe sezon! Apelul selecţionerului

21:43

VideoDavid Popovici a scris o nouă pagină de istorie la Belgrad! Românul a egalat un record vechi de 47 de ani

20:42

România – Belgia, la EURO 2024 | Edi Iordănescu: „Dacă ne calificăm ar fi istorie, ar fi un exemplu pentru alte domenii”

20:35

VideoMomente emoţionante cu David Popovici, după ce a cucerit aurul la 200m liber! Imnul României s-a auzit, din nou, la Belgrad

1 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 2 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!” 3 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 4 FotoElena Măţan, momente dramatice în SUA: „Au fost peste 30 de împuşcături! Urăsc ţara asta!” 5 România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024 6 FotoFCSB a plecat în cantonament în Olanda! Imagini de pe aeroport cu jucătorii „roş-albaştri”
Citește și