Închide meniul

Câţi bani va câştiga Marius Ştefănescu la FCSB! Gigi Becali a cedat la negocieri şi i-a oferit un salariu de senzaţie

Iulian Focșăneanu Publicat: 13 iunie 2024, 0:15

Reclamă
Câţi bani va câştiga Marius Ştefănescu la FCSB! Gigi Becali a cedat la negocieri şi i-a oferit un salariu de senzaţie

Câţi bani va câştiga Marius Ştefănescu la FCSB

Marius Ştefănescu a fost convins de Gigi Becali / Colaj Profimediaimages

Câţi bani va câştiga Marius Ştefănescu la FCSB, după transferul de la Sepsi Sfântu Gheorghe. Mijlocaşul în vârstă de 25 de ani a dat un adevărat „tun” financiar după ce s-a înţeles cu Gigi Becali şi va îmbrăca tricoul campioanei României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucătorul cotat la 1.7 milioane de euro a purtat negocieri încinse cu patronul FCSB-ului şi a obţinut un salariu uriaş. Va putea ajunge să câştige chiar şi de două ori mai mulţi bani decât primea de la Laszlo Dioszegi.

Câţi bani va câştiga Marius Ştefănescu la FCSB

Gigi Becali a recunoscut că s-a supărat la negocierile cu Ştefănescu, în momentul în care a aflat câţi bani cere mijlocaşul. În cele din urmă, a acceptat şi a bătut palma cu fotbalistul cotat la 1.7 milioane de euro.

Potrivit fanatik.ro, Marius Ştefănescu va încasa un salariu lunar de 17.000 de euro în primul dintre cei cinci ani de contract. Suma se va mări, la finalul fiecărui sezon, cu încă 1.000 de euro. Astfel, dacă va rămâne până la finalul înţelegerii, Ştefănescu ar ajunge să câştige un salariu lunar de 21.000 de euro.

În prezent, mijlocaşul ofensiv câştiga 10.000 de euro pe lună la Sepsi. Gigi Becali va face un efort financiar şi va plăti aproape 2 milioane de euro în schimbul lui Ştefănescu. Mai rămâne doar ca starul grupării din Sfântu Gheorghe să treacă vizita medicală.

Reclamă
Reclamă 4

Mâine face vizita medicală! Am terminat, da. Am dat ordin, mâine dimineaţă vine la vizita medicală.

(Reporter: Cât vă costă Ştefănescu?) Păi da nu, că este confidenţial (n.r. a început să zâmbească). Totul este parafat, totul este terminat, doar să mai facă vizita medicală şi gata. Trebuie să vină mâine jucătorul.

(n.r. Va intra în primul 11?) Păi de ce? L-am luat şi am dat mulţi bani ca să îl văd pe bancă. Chiar că am dat foarte mulţi bani. Da, da (n.r. peste 1 milion de euro). La nivel de salariu e acolo, aici a fost discuţia.

Reclamă

Aici m-a supărat că îi dădeam aproape dublu, dar… bravo lui, îmi place de el că e băiat deştept şi a negociat. Am luat un băiat deştept care a negociat. Normal că e contract pe cinci ani, dacă am dat atâţia bani pe el.”, a spus Gigi Becali la digisport.ro.

Marius Ştefănescu va fi cel de-al treilea transfer al verii făcut de Gigi Becali. Cu campioana României au mai semnat David Kiki (30 de ani) și Daniel Popa (28 de ani).

În cele 45 de meciuri de sezonul trecut, Marius Ştefănescu a înscris 14 goluri şi a oferit 8 goluri în toate competiţiile.

„Sunt fanul lui” Mihai Stoica a dat detalii despre transferul lui Marius Ştefănescu la FCSB

Mihai Stoica aşteaptă cu sufletul la gură ca Ştefănescu să semneze cu FCSB. Oficialul roş-albaştrilor a precizat că Sepsi nu ar fi discutat despre acest transfer pentru o sumă mai mică de 2 milioane de euro, având în vedere că jumate din suma de transfer va merge către Viitorul Cluj.

Dacă semnează, va fi jucătorul nostru. Deocamdată nu s-a materializat. Nu ştiu dacă pixul este departe, dacă este aproape, dacă are pastă. M-aş bucura să se concretizeze pentru că eu sunt fanul lui, după cum am mai spus, dar nu ştiu ce să zic. S-a discutat la alt nivel. Eu nu am participat deloc la discuţii.

Sepsi are 50% din Ştefănescu. Nu decide Sepsi ce face cu Ştefănescu. 50% aparţine de clubul care l-a format. Sepsi nu discută sub un milion partea lor. De aia eu sunt încă reţinut (n.r. despre transfer).

E un jucător de 26 de ani, bun, cu tot respectul, dar nu poţi să-l vinzi afară. E un jucător care te poate ajuta, dar nu poate fi o investiţie. Gigi tot timpul a făcut transferuri din astea, ca să obţină profit. De-aia l-a laut pe Coman cu trei milioane de euro şi cere cinci. Nu-i Dennis Man, ce vârstă şi ce perspective avea.

Am insistat să-l ia (n.r. pe Ştefănescu). Jucătorii de care nu-ţi aminteşti să fi avut meciuri slabe sunt cei mai buni. Ai nevoie de jucători pe care să te bazezi, care joacă bine. Nu ştii niciodată dacă funcţionează să iasă dintr-un angrenaj şi să intre în altul. El a acoperit multe poziţii la Sepsi. Chiar dacă nu are talie, mi-a plăcut. Jucătorii ăştia buni se impun”, a declarat Mihai Stoica la orangesport.ro.

Pe ce poziţie se va clasa România în Grupa E de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
14:05

„I-am făcut o ofertă de 1,4 miliarde de euro!” Lionel Messi, tentat cu cel mai mare salariu din istorie

14:05

Decizia luată de selecţionerul Belgiei, după înfrângerea şoc cu Slovacia! Doar 12 jucători s-au antrenat

13:53

Carlos Alcaraz, înainte de participarea alături de Rafael Nadal la Jocurile Olimpice 2024: „Este un moment unic pentru mine”

13:45

Al cincilea transfer al verii la Dinamo! „Câinii” au transferat un fundaş central de la Lecce

13:28

Dennis Man, aproape de transferul carierei! Cluburile uriaşe care-l urmăresc pe român la EURO 2024

13:16

Portugalia – Cehia LIVE TEXT (22:00). Echipa lui Cristiano Ronaldo începe drumul spre trofeul EURO 2024

1 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 2 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 3 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 4 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 5 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 6 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!”
Citește și