Închide meniul

Gigi Becali pregăteşte un boicot: „E dictatură!”. Dan Şucu, Neluţu Varga şi Mihai Rotaru, alături de patronul FCSB

Alex Masgras Publicat: 24 iunie 2024, 18:34

Reclamă
Gigi Becali pregăteşte un boicot: „E dictatură!. Dan Şucu, Neluţu Varga şi Mihai Rotaru, alături de patronul FCSB

Gigi Becali pregăteşte un boicot: "E dictatură!". Dan Şucu, Neluţu Varga şi Mihai Rotaru, alături de patronul FCSB

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă / Profimedia

Gigi Becali pregăteşte un boicot. Patronul celor de la FCSB nu a renunţat la lupta împotriva regulii U21 şi este hotărât să nu o respecte la meciurile din acest sezon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Becali a anunţat că nu va folosi jucători eligibili la meciul din Supercupa României, cu Corvinul Hunedoara, de pe 4 iulie.

Gigi Becali pregăteşte un boicot: „E dictatură”. Dan Şucu, Neluţu Varga şi Mihai Rotaru, alături de patronul FCSB

De asemenea, Gigi Becali a dezvăluit că a discutat şi cu alţi patroni din Liga 1 cu care a ajuns la o înţelegere. Este vorba despre Dan Şucu (Rapid), Neluţu Varga (CFR Cluj) şi Mihai Rotaru (Universitatea Craiova).

„Eu în Supercupă nu joc cu U21, îi bag pe cei mai buni pe care îi am. Nu mă obligi pe mine să joci cu U21. Am vorbit cu Bodescu (n.r. – secretar general adjunct de la FRF), a zis că am dreptate, că nu trebuie să ne oblige. Văd că n-au dat niciun fel de semnal. Acum nu am ce să fac. Nu mai joc cu U21, eu am vorbit și cu Șucu, a zis că e de acord.

M-am întâlnit cu Șucu, Varga, Rotaru și am stabilit să nu mai jucăm cu U21. Așa am stabilit și eu fac asta. Nu e lege, e ceva dat de Stalin, care are puterea.

Reclamă
Reclamă 4

A furat Stalin puterea și a făcut ce a vrut. Așa au făcut și ei, la Comitetul Executiv votează lumea ce vor ei. Nu mai merge așa, cu tiranie. Să pierdem cu 3-0, asta vreau”, a declarat Gigi Becali, la digisport.ro.

Gigi Becali ameninţă şi că merge la TAS: „Să vedem dacă mă pot obliga ei”

De asemenea, patronul campioanei României ameninţă că va merge şi la TAS, pentru a contesta regula impusă de Federaţia Română de Fotbal:

„O să merg la TAS, să vedem dacă zice că mă pot obliga ei pe mine. E dictatură. Eu le trimit hârtie la TAS că nu-mi convine regula. Eu bag echipa pe care o bag cu Virtus, cea mai bună echipă. Apoi mai am două meciuri în campionat, trebuie să am cea mai bună echipă cu Maccabi Tel Aviv. Eu trebuie să joc ciuntit, nu pot să aleg ce echipă vreau.

Reclamă

Acum e vorba că trebuie să-mi fac echipa pentru Liga Campionilor. Am avut încredere în Bodescu, dar nu a mai făcut nimic. Nu am vrut să forțez, să vadă că eu caut pacea.

Nici nu mă interesează ce faceți la FRF, eu vreau să mă lăsați în pace, nu îmi impuneți voi. Pot să mă interesez, dacă nu îmi convine ce primă vă dați, fac plângere”, a mai spus Gigi Becali.

Se califică naţionala României în "sferturi" la EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
15:26

NEWS ALERTRapid dă o nouă lovitură pe piaţa transferurilor! Dan Şucu s-a înţeles cu un mijlocaş din Polonia

14:56

Programul Porsche Supercup din Austria! Antrenanemntele, calificările şi cursa sunt LIVE în AntenaPLAY

14:45

LIVE VIDEOCalificările etapei de Formula 3 din Austria sunt ACUM, LIVE în AntenaPLAY

14:10

VIDEOCalificările pentru cursa de sprint în Marele Premiu al Austriei sunt în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY de la ora 17:30

13:52

Româncele şi-au aflat adversarele de la Wimbledon 2024! Dueluri de foc în primul tur de la Londra

13:20

„Mi s-a făcut pielea de găină!” Bogdan Racoviţan, copleşit de emoţii la EURO 2024: „Vom da totul cu Olanda!”

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 3 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 Slovacia – Ucraina 1-2. Ucrainenii au reuşit prima victorie de la EURO 2024, după ce au fost conduşi! Shaparenko, gol şi assist
Citește și