Închide meniul

Gigi Becali, sfătuit să insiste pentru jucătorul pe care vrea să-l transfere la FCSB: „Ar ajuta foarte mult”

Bogdan Stănescu Publicat: 17 mai 2024, 17:58

Reclamă
Gigi Becali, sfătuit să insiste pentru jucătorul pe care vrea să-l transfere la FCSB: „Ar ajuta foarte mult

Gigi Becali, sfătuit să insiste pentru jucătorul pe care vrea să-l transfere la FCSB

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă / Profimedia Images

Gigi Becali e sfătuit să insiste pentru jucătorul pe care vrea să-l transfere la FCSB. Declaraţiile patronului „roş-albaştrilor” au îngreunat transferul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Becali a anunţat că vrea să îl readucă pe Alex Chipciu la echipa lui. U Cluj cere însă o sumă de bani pentru jucătorul care va împlini sâmbătă 35 de ani.

Gigi Becali, sfătuit să insiste pentru jucătorul pe care vrea să-l transfere la FCSB: „Ar ajuta foarte mult”

Raul Rusescu e de părere că Gigi Becali ar trebui să insiste şi să îl aducă pe Chipciu la FCSB. Rusescu, ce e naşul lui Chipciu, e de aceeaşi părere cu Becali, că jucătorul care e acum la U Cluj ar da randament ca fundaş dreapta.

Nu am informații despre o revenire a lui Chipciu la FCSB (n.r. – râde). M-aș bucura să-l văd în tricoul Stelei (n.r. FCSB-ului). Cred că ar fi o soluție foarte bună. Cred că mutarea se poate realiza. Nu știu dacă există o discuție despre o sumă de transfer. Și dacă ar exista, nu cred că ar fi o sumă foarte mare. Este soluția ideală pentru Steaua (n.r.: FCSB).

Nu știu câte șanse sunt să se materializeze transferul. Dacă patronul Stelei (n.r.: FCSB-ului) îl dorește, înseamnă că sunt șanse. Și asta mă bucură. Este un jucător care poate evolua pe multe posturi și ar ajuta foarte mult prezența lui în vestiar.

Reclamă
Reclamă 4

L-aș vedea fundaș dreapta: Chipciu, Ngezana, Chiricheș, Radunovic. Ar fi cea mai bună apărare din România! Sezonul ăsta a jucat ba fundaș stânga, ba dreapta. A jucat foarte puțin sus. Valoarea lui e incontestabilă. Imaginează-ți ce ar însemna pentru FCSB să vină Chipciu, să aducă acel plus de calitate pe faza de construcție…”, a declarat Raul Rusescu pentru gsp.ro.

Detalii de ultimă oră despre transferul lui Alex Chipciu la FCSB. Răsturnare totală de situație după declarațiile lui Gigi Becali

Au apărut detalii de ultimă oră despre transferul lui Alex Chipciu la FCSB. Jucătorul „șepcilor roșii” își dorește o revenire fabuloasă la echipa roș-albastră, însă lucrurile s-au îngreunat după declarațiile patronului.

Alex Chipciu se află la U Cluj din anul 2022, însă acum ar fi gata să părăsească echipa pregătită de Ioan Ovidiu Sabău.

Reclamă

Potrivit informațiilor oferite de gsp.ro, Alex Chipciu a ajuns la un acord cu FCSB și încerca să își rezilieze, amiabil, înțelegerea cu U Cluj, după încheiera sezonului. Mutarea ar fi urmat să fie materializată în luna iunie.

Totuși, transferul a fost complicat de Gigi Becali, care a confirmat, în mod public, interesul pentru Chipciu.

„Este posibil să vină Chipciu pentru postul de fundaș dreapta. El este un jucător cu experiență, am nevoie de astfel de fotbaliști”, a spus Gigi Becali.

Totuși, sursa citată anterior anunță că oficialii de la U Cluj au auzit declarațiile patronului de la FCSB și nu mai sunt de acord cu rezilierea contractului.

Astfel, Becali va fi nevoit acum să achite o sumă de transfer pentru a materializa mutarea. În momentul de față, Alex Chipciu mai are contract valabil pe un an cu U Cluj. Jucătorul care va împlini sâmbătă 35 de ani este cotat la suma de 500.000 de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Sunt suficiente transferurile făcute până acum de Gigi Becali pentru grupele Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:50

Germania – Scoţia LIVE TEXT (22:00)! Se dă startul la EURO 2024. Echipele probabile la meciul de debut al turneului final

23:45

Franţa, antrenament cu 4000 de fani, înainte de EURO 2024! Ce s-a întâmplat cu Kylian Mbappe la ultima şedinţă de pregătire

23:33

Virgil Van Djik ar putea deveni cel mai bine plătit fundaș din lume! Al-Nassr vrea să îl facă coleg cu Cristiano Rolando

23:30

VideoReportaj special cu românii din Wurzburg. E sărbătoare în oraşul care a devenit „casa” tricolorilor pe durata EURO 2024!

22:58

Jaqueline Cristian a semnat cu CS Dinamo! Lovitură reușită de clubul din Ștefan cel Mare! Prima reacție a jucătoarei

22:52

Rivalul lui David Popovici, probleme înaintea Jocurilor Olimpice de la Paris: „Mi s-au administrat patru injecţii cu cortizon”

1 VIDEOGeorge Russell va pleca din pole-position în Marele Premiu al Canadei! Cursa e duminică (20:45, Antena Stars şi AntenaPLAY) 2 VIDEO & FOTOLarisa Iordache s-a cununat civil cu Cristian Chiriţa: „Mi-am păstrat şi numele, soţul meu a vrut să fie totul legal”! 3 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 4 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 5 FotoRomânia – Liechtenstein 0-0. Rezultat ruşinos pentru naţionala lui Edi Iordănescu, chiar înainte de EURO 6 FotoGafă la CSA Steaua! Clubul Armatei a premiat un fost jucător al „roş-albaştrilor” ce susţine că FCSB e Steaua: „Ce caută acolo?”
Citește și