Închide meniul

Gigi Becali vrea trei jucători de la Farul Constanţa. Dream Team la FCSB, cu fotbaliştii lui Gică Hagi

Dan Roșu Publicat: 29 aprilie 2024, 14:10

Reclamă
Gigi Becali vrea trei jucători de la Farul Constanţa. Dream Team la FCSB, cu fotbaliştii lui Gică Hagi

Gigi Becali vrea trei jucători de la Farul Constanţa

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă - Profimedia Images

Gigi Becali vrea trei jucători de la Farul Constanţa. FCSB va ataca grupele cupelor europene cu trei fotbalişti care au făcut diferenţa la Farul Constanţa, în acest sezon, în care dobrogenii luptă pentru poziţia secundă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Becali nu le-a dat liber jucătorilor de la FCSB, chiar dacă roş-albaştrii sunt campioni cu patru etape înainte de finalul campionatului. Finanţatorul glumea şi spunea că vrea să-l ajute pe Naşul Hagi să termine pe 2.

Gigi Becali vrea trei jucători de la Farul Constanţa. Dream Team la FCSB

Drept „recompensă”, Gigi Becali ar putea face trei transferuri de cupele europene de la echipa „Regelui”. Este vorba de Constantin Grameni, Dan Sîrbu şi Ionuţ Cojocaru, susţine sport.ro. 

În condiţiile în care Florinel Coman e la un pas de plecarea de la FCSB, Cojocaru ar fi înlocuitorul perfect pentru „Mbappe”. Fotbalistul de 20 de ani cotat la 100.000 de euro a marcat 4 goluri în cele 9 meciuri adunate în această stagiune.

Sîrbu e cotat la 650.000 de euro şi poate acoperi posturile de fundaş dreapta, central şi în linia mediană. Grameni ar fi o reală lovitură pentru FCSB. Cu o cotă de 2 milioane de euro, milocaşul e dorit şi de Rapidul lui Dan Şucu, dar şi de cluburi din Portugalia sau Italia.

Reclamă

Primul transfer de Champions League ratat de Gigi Becali

Pe de altă parte, primul transfer ratat de Gigi Becali este cel al lui Mihai Popescu. Fundaşul în vârstă de 30 de ani nu va mai ajunge la FCSB. Totul după ce Gică Popescu a cerut mai mulţi bani decât îşi doreşte să plătească patronul roş-albaştrilor. Mihai Stoica a confirmat că nu mai există nicio şansă ca Mihai Popescu să ajungă la campioana României.

„E încheiată. La momentul ăla, am oferit o sumă, Farul a zis 400.000 şi s-a încheiat. Ne orientăm spre alte piste, iar una dintre ele poate să fie Ovidiu Popescu. Ar fi ideal să avem un fundaş lateral care să poată juca şi central„, a declarat Mihai Stoica la orangesport.ro.

În vârstă de 30 de ani, Mihai Popescu a jucat în 42 de meciuri pentru Farul în acest sezon, în toate competiţiile. A înscris un gol şi a oferit 3 pase decisive. Între 2013 şi 2020 a jucat pentru Dinamo.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:05 Cel mai bun jucător de la Corvinul a semnat cu o echipă din play-off-ul Ligii 1! Pierdere înainte de preliminariile Europa League 18:48 Gabriela Ruse s-a calificat în sferturi la Trophee Clarins! A învins-o pe Kristina Mladenovic în 2 seturi 18:45 „Mai bine tăcea!” Cristian Tudor Popescu a răbufnit când a aflat că Simona Halep a „rupt” colaborarea cu Carlos Martinez 18:36 Adrian Mititelu şi-a ales antrenorul cu care să atace revenirea în Liga 1! Primele cinci mutări pe care le face la FCU Craiova 18:18 LIVE VIDEOKazahstan – Suedia se joacă ACUM în AntenaPLAY. Canada – Norvegia, de la 21:20. Continuă spectacolul la CM de hochei 18:07 Costică Căileanu a murit la 54 de ani, într-un grav accident rutier produs între Năvodari şi Corbu. Tragedie uriaşă în România! 18:03 Federico Piovaccari s-a retras din fotbal! Ultimul marcator din Champions League pentru FCSB a făcut anunțul la aproape 40 de ani 17:50 „Prea bătrân!” Alex Chipciu a ratat transferul şi au apărut dezvăluiri din interior. Ce s-a întâmplat cu adevărat 17:37 „Își arată din nou caracterul murdar!” Suporterii FCSB-ului, atac total după ce Rapid le-a oferit doar 400 de bilete la derby! 17:30 „Durerea a revenit!” Simona Halep, anunţ despre viitorul ei după ce a fost nevoită să se retragă de la Trophee Clarins Vezi toate știrile
Citește și