Închide meniul

Jucătorii de la U Cluj vor să o retrogradeze pe Dinamo! Prima anunțată în vestiar pentru o victorie în fața „câinilor”

Iulian Focșăneanu Publicat: 4 mai 2024, 15:27

Reclamă
Jucătorii de la U Cluj vor să o retrogradeze pe Dinamo! Prima anunțată în vestiar pentru o victorie în fața „câinilor

Jucătorii de la U Cluj vor să o retrogradeze pe Dinamo

Alex Chipciu și Dan Nistor, în tricoul lui U Cluj / Profimediaimages

Jucătorii de la U Cluj vor să o retrogradeze pe Dinamo pentru a încasa o primă importantă promisă de conducerea clubului. Chiar dacă cele două galerii sunt „înfrățite”, fotbaliștii ardelenilor sunt gata să îi provoace o nouă dezamăgire grupării din Ștefan cel Mare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo tremură din nou, la doi ani după ce a fost învinsă de U Cluj în barajul de menținere/promovare în Liga 1 și a retrogradat pentru prima dată în istoria clubului. Pe ultimul loc în play-out, „câinii” sunt obligați să câștige meciul de pe Cluj Arena.

Jucătorii de la U Cluj vor să o retrogradeze pe Dinamo

Fotbaliștii antrenați de Ioan Ovidiu Sabău tocmai au fost anunțați în vestiar că vor avea bonusuri duble pentru meciul cu Dinamo, care va fi de la ora 20:00, în format LIVE TEXT pe AS.ro. Aceștia pot primi 1200 de euro în cazul unei victorii, anunță gsp.ro.

„Șepcile roșii” mai pot primi alte 4.000 de euro din îndeplinirea obiectivului, mai exact clasarea pe locurile 7-9 în Liga 1. Prin urmare, este o miză financiară importantă pentru jucătorii lui U Cluj.

Alex Chipciu a ținut să spulbere toate zvonurile că U Cluj ar ajuta-o pe Dinamo să rămână în Liga 1.

Reclamă

Contează pentru barajul de Europa, să fim în obiectiv, este o sumă foarte bună pentru locurile 7-9. Nu mai e loc de alte rezultate, trebuie să batem. Joci fiecare meci, chiar dacă se fac speculații și basme! S-au făcut speculații și acum doi ani, că o să fie blat, iar Dinamo a retrogradat, U Cluj a promovat.

Clar, fiindcă există suspiciuni asupra meciului, vom juca la intensitate maximă. Mi-ar părea rău să retrogradeze, personal, Dinamo e un club mare. La fel cum îmi pare rău de toate echipele ce vor retrograda. Este un sentiment… Nici nu vreau să mă gândesc ce e în sufletul lor. Eu empatizez cu echipele la ananghie. Ne gândim doar la noi, ne detașăm, vrem să ne facem jocul nostru și să batem„, spunea Alex Chipciul la conferința de presă.

Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia

Zeljko Kopic a oferit o reacţie fermă, după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia. Antrenorul „câinilor” a transmis că nu i-a plăcut momentul ales de suporteri pentru a face acest lucru, mărturisind că este primul care se supără atunci când echipa nu obţine rezultate pozitive.

Reclamă 4 / 0/3

Totodată, Kopic a oferit declaraţii şi despre conflictul despre care s-a zvonit că s-ar fi născut un vestiar, între jucători. Tehnicianul croat a declarat că astfel de tensiuni sunt normale, având în vedere locul din clasament ocupat de Dinamo.

(N.r. Ce aţi simţit când v-au cerut demisia, după meciul cu Voluntari?) Nu am nicio problemă să discut cu fanii. Dar ce nu mi-a plăcut a fost momentul şi locul pe care le-au ales. După meci, emoţiile sunt la cote maxime. Toată lumea e supărată. Sunt primul care se supără după meciuri.

(N.r. Are nevoie Dinamo de un miracol?) Da! (N.r. Veţi rămâne la Dinamo sau totul depinde de următoarele două meciuri?) Nu cred că este momentul să vorbim despre aşa ceva. Mă simt bine aici, îmi place echipa şi dau tot ce am mai bun pentru club.

(N.r. Despre cnflictul din vestiar) Nu putem să spunem că suntem în cel mai bun moment în ceea ce priveşte starea jucătorilor. E normal ca jucătorilor să le fie frică. Jucătorii care nu au jucat mult cred că alţii au primit mai multe minute. Pentru mine, toate astea sunt normale. E fotbal şi e normal să arate dacă sunt nemulţumiţi. Nu fac favoritisme când vine vorba de jucători.

Nu pot să spun că nu au existat discuţii şi că toată lumea e fericită. Nimeni nu se bucură! Dar pentru mine, „conflict” nu înseamnă asta. E ceva ce există în fiecare familie, în fiecare sport”, a declarat Zeljko Kopic, la conferinţa de presă premergătoare partidei cu U Cluj.

Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:31 LIVE VIDEOSporting – Chaves 3-0. Campioana Portugaliei primeşte trofeul, LIVE în AntenaPLAY. Spectacol total la Lisabona 21:16 VIDEOMax Verstappen i-a egalat recordul lui Ayrton Senna! Olandezul are 8 pole position-uri la rând, după calificările de la Imola 21:05 VideoRomânul stabilit de 25 de ani în Italia ce se ocupă de bunul mers al comunicării între piloţii şi echipele de Formula 1! 21:02 LIVE TEXTCFR Cluj – Farul 3-0 şi Universitatea Craiova – Sepsi 0-1! Echipa lui Dan Petrescu, foarte aproape să termine Liga 1 pe locul 2! 20:40 „Șansele sunt minime!” Florin Talpan nu crede că CSA Steaua va avea drept de promovare în Liga 1! Atac total la adresa conducerii 20:29 Adrian Mititelu s-a decis, după ce FCU Craiova a retrogradat în Liga a 2-a! Ce se va întâmpla cu echipa 20:18 Florin Talpan a dat în judecată CSA Steaua, iar motivul e incredibil! Prima reacție a juristului: „Am câștigat atâtea procese..” 19:58 Gabriela Ruse, eliminată în semifinalele turneului Trophee Clarins! A fost învinsă de Emma Navarro 19:50 VideoBolton – Oxford United 0-2 a fost în AntenaPLAY. Oxford s-a calificat în Championship! Sărbătoare de zile mari pe Wembley 19:42 „Am aflat și eu!” Prima reacție a lui Xavi, după ce s-a scris că va fi dat afară de la Barcelona! Vezi toate știrile
Citește și