Închide meniul
EXCLUSIV

„Mă rog la Dumnezeu să fie tare” Mesajul unui patron din Liga 1 pentru Olimpiu Moruţan, după accidentarea teribilă a jucătorului!

Bogdan Stănescu Publicat: 24 aprilie 2024, 15:40

Reclamă
„Mă rog la Dumnezeu să fie tare Mesajul unui patron din Liga 1 pentru Olimpiu Moruţan, după accidentarea teribilă a jucătorului!

Mesajul unui patron din Liga 1 pentru Olimpiu Moruţan

Accidentarea lui Olimpiu Moruţan - Profimedia Images

Mesajul unui patron din Liga 1 pentru Olimpiu Moruţan a venit după accidentarea teribilă a jucătorului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Moruţan şi-a rupt tendonul lui Ahile în meciul de Cupă contra lui Beşiktaş şi va rata EURO 2024. Selecţionerul Edi Iordănescu şi mai mulţi „tricolori” i-au trimis mesaje de susţinere lui Moruţan.

„Mă rog la Dumnezeu să fie tare” Mesajul unui patron din Liga 1 pentru Olimpiu Moruţan, după accidentarea teribilă a jucătorului!

Îmi pare enorm de rău, un copil talentat. Atât de bun pentru echipa naţională. E viaţa fotbaliştilor, până la urmă, Dumnezeu îţi mai aduce destinul în astfel de situaţii.

Pentru el va fi foarte greu, să stai în cârje, să stai în pat, să vezi meciurile la televizor, când trebuia să fii pe teren.

Mă rog la Dumnezeu să fie tare, e un copil deştept, credincios, o să treacă.

Reclamă

Pentru el este o încercare imensă. Dacă trece peste asta devine şi mai mare, ca fotbalist”, a declarat Valeriu Iftime despre Olimpiu Moruţan, în exclusivitate pentru AntenaSport.

Când va fi operat Olimpiu Moruţan în Turcia! Galata se implică şi ea! Detalii despre intervenţia chirurgicală a lui „Oli”

Sursele AntenaSport au transmis când va fi operat Olimpiu Moruţan în Turcia. Moruţan a suferit o ruptură a tendonului lui Ahile şi va rata EURO 2024.

Potrivit surselor noastre, Moruţan va fi operat în Turcia în cursul zilei de mâine. Galata, fosta echipă a lui Moruţan, se va implica şi ea în operaţia internaţionalului român.

Reclamă 4 / 0/3

Galatasaray l-a vândut în vara anului trecut pe Moruţan la Ankaragucu, în schimbul sumei de 3 milioane de euro. Echipa turcă şi-a păstrat un procent de 20% dintr-un viitor transfer al lui Moruţan, dar şi o clauză de răscumpărare în situaţia în care românul va impresiona la Ankaragucu.

Moruţan are contract cu Ankaragucu până în vara anului 2026. Românul s-a accidentat grav la meciul Ankaragucu – Beşiktaş 0-0, din turul semifinalelor Cupei Turciei. Moruţan va rata cu siguranţă EURO 2024. El ar putea lipsi circa 6 luni de pe gazon.

Olimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu

În minutul 82 al meciului de Cupă dintre Ankaragucu şi Beşiktaş, într-o fază banală de joc, Moruţan a vrut să respingă cu capul o minge, dar când a încercat să sară, a căzut subit, fiind rapid înconjurat de colegi, înainte să fie scos cu targa de pe teren.

Antrenorul lui Ankaragucu, Emre Belezoglu, declara imediat după meci că Moruţan era suspect de ruptură a tendonului lui Ahile. Recuperarea în cazul acestei accidentări durează circa 6 luni.

„Dacă este vorba despre o ruptură a tendonului, recuperarea va dura aproximativ șase luni. Sper că nu este vorba despre asta, însă dacă este, este un jucător cu un caracter puternic și va reveni foarte puternic”, a declarat Emre Belozoglu, citat de sabah.com.

Olimpiu Moruţan a fost un jucător important pentru România în preliminariile pentru EURO 2024. Moruţan a evoluat în 9 partide pentru naţională în aceste preliminarii, oferind 4 assist-uri.

Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli”

Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024, nu a întârziat să apară. Selecţionerul speră ca jucătorul de 24 de ani să revină mai puternic.

Reclamă

„Toţi alături de tine, Oli! Totul va fi mai greu şi mai trist fără tine, dar vom lupta şi pentru tine! Suntem convinşi, fiecare, că vei reveni mai puternic!! Familia Echipei Naţionale te aşteaptă înapoi !! 🇷🇴🤝✊”, a fost mesajul postat pe Facebook de Edi Iordănescu.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 3
mai
23:57
Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”
3
mai
22:55
„Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe
3
mai
22:45
„Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu
3
mai
22:37
Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi”
3
mai
22:26
Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi
3
mai
22:16
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY
3
mai
21:59
Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu
3
mai
21:29
România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori
3
mai
21:27
OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA
Vezi toate știrile
Citește și