Închide meniul

Mihai Stoica, uluit după CFR Cluj – FCSB 0-1! Detaliul scos în evidenţă după victoria roş-albaştrilor: „Imposibil de imaginat!”

Viviana Moraru Publicat: 15 aprilie 2024, 18:38

Reclamă
Mihai Stoica, uluit după CFR Cluj – FCSB 0-1! Detaliul scos în evidenţă după victoria roş-albaştrilor: „Imposibil de imaginat!

Mihai Stoica, uluit după CFR Cluj - FCSB 0-1

Mihai Stoica, în timpul unui meci al FCSB-ului/ Profimedia

Mihai Stoica s-a declarat uluit, după ce FCSB a învins-o la limită pe CFR Cluj, scor 0-1, şi s-a apropiat şi mai mult de titlu. MM a fost impresionat de susţinerea de care au avut parte elevii lui Elias Charalambous, în deplasarea din Gruia, dedicându-le victoria şi fanilor roş-albaştri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB este lider detaşat în Liga 1 şi poate deveni campioană matematic în etapa viitoare, în cazul în care o va învinge pe rivala Rapid. De asemenea, pentru a se încununa campioni, roş-albaştrii au nevoie ca Universitatea Craiova şi CFR Cluj să nu câştige.

Mihai Stoica, uluit după CFR Cluj – FCSB 0-1

Mihai Stoica a transmis un mesaj pe conturile sale de socializare. Acesta a fost impresionat de cum a fost încurajată FCSB, de către fani, în duelul cu CFR Cluj. MM a mai subliniat că suporterii i-au împins pe jucători spre „cea mai importantă victorie” din acest sezon.

„Că echipa asta e iubită în România știam. Că meciul de aseară era de importanță majoră era evident.

Dar că mii de oameni vor prelua cântecele Peluzei Nord și-i vor purta pe băieți spre cea mai importantă victorie a acestui sezon era imposibil de imaginat.

Reclamă

Mulțumim, roș-albaștri de pretutindeni! E și victoria voastră!”, a transmis Mihai Stoica, pe pagina sa oficială de Facebook.

FCSB s-a distanţat în fruntea clasamentului, la 13 puncte, după victoria cu CFR Cluj. Unicul gol al derby-ului din Gruia a fost marcat de Florinel Coman, din lovitură liberă.

Gigi Becali, anunţ după victoria FCSB-ului contra lui CFR Cluj

Gigi Becali a făcut un anunţ după victoria FCSB-ului contra lui CFR Cluj, cu 1-0. Becali a fost impresionat de David Miculescu, aşa că a dat de înţeles că acesta va juca în centrul atacului de acum înainte.

Reclamă 4 / 0/3

„16 puncte faţă de Rapid? Tu îţi dai seama? (n.r: Ce simţiţi?) Este o satisfacţie. Principalul sunt banii. E adevărat că există o satisfacţie. Cum zice la Psaltire, să nu le fie pe plac duşmanilor mei. Să nu se facă voia lor.

Nu e problema mea că unul e rău, e problema lui. Satisfacţia mea e să nu mai am emoţii pe final de meci. Pe mine mă interesează cupele europene.

Îmi trebuie bani ca să fac echipă puternică. Bag banii pe care îi au de acolo, nu mai bag alţii. Mai iau din ei, nu sunt prost să îi las pe toţi.

Eu nu sunt cu bugete, eu fac altfel afaceri. Care au fost cu bugete, şi Copos a fost cu bugete, şi Borcea, şi s-au retrogradat.

La mine, cât trebuie, atâta dau. S-ar putea să nu mai trebuiască mulţi bani. Am luat atacant, pe David Miculescu.

Eu, când era vorba de Compagno, am zis că nu vreau gol, vreau să creezi spaţii”, a declarat Gigi Becali pentru fanatik.ro.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 14:00 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său Vezi toate știrile
Citește și