Închide meniul

Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Dinamo după victoria de la baraj: „Nu înseamnă mult, mă aşteptam la altceva!”

Viviana Moraru Publicat: 21 mai 2024, 8:16

Reclamă
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Dinamo după victoria de la baraj: „Nu înseamnă mult, mă aşteptam la altceva!

Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Dinamo după victoria de la baraj

Mircea Lucescu / AntenaSport

Mircea Lucescu a tras un semnal de alarmă pentru Dinamo, după victoria de la baraj cu Csikszereda. „Il Luce” a transmis că scorul de 2-0 nu este unul liniştitor pentru trupa lui Zeljko Kopic, mărturisind că se aştepta la mai mult din partea „câinilor”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo a câştigat cu 2-0 manşa tur a barajului de menţinere/promovare în Liga 1, cu Csikszereda. Dennis Politic a marcat o „dublă” de senzaţie în duelul de pe Arena Naţională.

Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Dinamo după victoria de la baraj

Mircea Lucescu a fost prezent pe Arena Naţională şi a oferit un verdict, după prestaţia lui Dinamo. Acesta a subliniat că trupa lui Zeljko Kopic ar fi trebuit să profite mai mult de ocaziile create. „Il Luce” a mai transmis că se aştepta la o diferenţa mai mare între formaţia din Ştefan cel Mare şi echipa din Liga a 2-a, Csikszereda.

Însă, în ciuda acestor aşteptări, Mircea Lucescu a transmis clar că Dinamo trebuie să rămână în Liga 1, deoarece nivelul jucătorilor „câinilor” este peste cel al celor din Liga a 2-a.

„2-0 în meciurile de tipul ăsta nu înseamnă prea mult, dar e un rezultat pozitiv. S-a văzut o diferență de joc. Sincer, mă așteaptam la ceva mai mult între Dinamo și o echipă de liga a doua.

Reclamă
Reclamă 4

Ar fi trebuit să concretizeze mai mult situațiile de gol. Au avut 3-4 situații clare. Eu sper să reușească să facă rezultat acolo și să rămână în Divizia A, care e de nivelul lui Dinamo. A fost un meci interesant. Publicul a fost extraordinar.

Ceva mai bine ar fi trebuit să se prezinte arbitrul. Eu mă mir că n-au fost desemnați arbitri FIFA, arbitri importanți”, a declarat Mircea Lucescu, conform gsp.ro.

Ioan Andone cere plecarea lui Zeljko Kopic de la Dinamo

Ioan Andone cere şi el plecarea lui Zeljko Kopic de la Dinamo. Ionel Dănciulescu a declarat şi el că, indiferent dacă Dinamo va rămâne sau nu în Liga 1, Zeljko Kopic ar trebui să părăsească echipa.

Reclamă

„Calificarea cred că era jucată dinaintea meciului. Csikszereda nu a avut suflu. Nici Dinamo nu a fost în zi fericită. Mi-aduc aminte de o atmosferă de pe Arcul de Triumf. Dacă era la fel acum, scorul trebuia să fie 6-0.

Am primit invitații, am depănat amintiri cu foști sportivi. Toți discută ce se poate face ca Dinamo să aibă altă față. Trebuie adus cel mai important antrenor și după aceea să fie făcută o selecție riguroasă. La Dinamo au reușit foștii jucători ai lui Dinamo. Nu doar Claudiu Niculescu, un antrenor român.

Dacă aș fi antrenor, aș păstra doar 5 jucători. Nu discutăm de nume. Nu mă bag să dau sfaturi. Este foarte greu să spere la play-off (n.r.: în sezonul viitor), că e greu să aduci 15 jucători să-i asamblezi, să faci echipă.

Dacă se pleacă din vară la o politică în spiritul lui Dinamo… ce să discuți cu străinii? Antrenorul a muncit bine, dar nu a avut cu cine”, a declarat Ioan Andone după Dinamo – – Csikszereda 2-0.

Ce crezi că va face România în primul meci de la EURO 2024, cu Ucraina?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
16:54

VIDEOSurpriza de care a avut parte Edi Iordănescu, în ziua în care a împlinit 46 de ani! Mesajul FRF pentru selecţioner

16:48

Harry Kane va stabili 3 recorduri în Serbia – Anglia! Cifrele fabuloase ale atacantului lui Gareth Southgate

16:45

LIVE TEXTPolonia – Olanda 1-1. Adam Buksa a deschis scorul! Gakpo a restabilit egalitatea cu un şut deviat

16:36

„E steaua României!” Radu Drăguşin, lăudat la scenă deschisă înainte de debutul naţionalei la EURO 2024! Ce au scris spaniolii

16:35

„Nu ne-a făcut nimeni cadou calificarea!” Nicușor Bancu nu se teme înainte de debutul la EURO 2024: „Putem învinge pe oricine!”

16:20

Olimpiu Moruţan, mesaj superb pentru „tricolori” înaintea meciului cu Ucraina: „Am mare încredere în ei!”

1 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 2 VIDEOGeorge Russell va pleca din pole-position în Marele Premiu al Canadei! Cursa e duminică (20:45, Antena Stars şi AntenaPLAY) 3 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 4 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 5 Singura condiţie pentru ca Simona Halep să revină în top! Verdictul lui Gică Popescu: „Tenisul fără Simona e atât de sărac” 6 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024
Citește și