Închide meniul

Primele transferuri cerute de Dan Petrescu la CFR Cluj! Numele pe care i le-a „pus pe masă” lui Neluțu Varga

Alex Ioniță Publicat: 22 aprilie 2024, 18:19

Reclamă
Primele transferuri cerute de Dan Petrescu la CFR Cluj! Numele pe care i le-a „pus pe masă lui Neluțu Varga

Primele transferuri cerute de Dan Petrescu la CFR Cluj!

Dan Petrescu / Profimedia

Acestea sunt primele transferuri cerute de Dan Petrescu la CFR Cluj. Chiar dacă nu a revenit încă în Gruia, „bursucul” pregătește o adevărată revoluție la echipa lui Neluțu Varga, care va începe din vară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În momentul de față, de pregătirea celor de la CFR Cluj se ocupă Francisc Dican și Ovidiu Hoban. Sub comanda acestora însă, ardelenii au suferit o umilință uriașă, 1-5 cu Farul.

Primele transferuri cerute de Dan Petrescu la CFR Cluj!

Având în vedere ultimele prestații ale clujenilor, Dan Petrescu și-a creionat deja o listă de achiziții, pe posturile pe care echipa lui Neluțu Varga are probleme.

Totuși, „Super Dan” a decis să mizeze pe jucători pe care îi cunoaște, pe care încearcă să îi aducă, din nou, în Gruia.

Potrivit iamsport.ro, jucătorii pe care Petrescu vrea să îi aducă din vară la echipă sunt: Mateo Susic, Yuri Matias și Adrian Păun.

Reclamă

Susic este acum legitimat la Apoel Nicosia, dar rămâne liber de contract la finalul actualului sezon. Astfel, o revenire în Gruia este foarte probabilă.

Yuri Matias a plecat de la CFR Cluj în vara anului trecut, la Neftchi Baku, care era antrenată atunci de Adrian Mutu. Fundașul intră în ultimul an de contract cu azerii abia la finalul acestui sezon, astfel că Neluțu Varga nu îl va putea achiziționa pe gratis.

Cazul lui Adrian Păun este totuși diferit față de cele menționate anterior. Acesta a plecat de la CFR Cluj în anul 2022, la Hapoel Beer Sheva, în schimbul sumei de 700.000 de euro.

Reclamă 4 / 0/3

Românul mai are contract până în 2026 cu formația israeliană. Totuși, oficialii lui Beer Sheva l-au împrumutat, în acest sezon, la Bnei Sakhin, iar jucătorul va reveni la echipa de care aparține la finalul acestui sezon.

Motivul pentru care Dan Petrescu nu a ajuns încă la CFR Cluj

Liviu Ganea, fost jucător al celor de la CFR Cluj, este de părere că Dan Petrescu nu are de ce să vină în Gruia, până la finalul sezonului.

Acesta a spus că „Bursucul” nu ar trebui să își asume jocurile slabe pe care actualul lot al echipei le-ar putea face și sub comanda sa.

„Eu nu cred că va prelua echipa mai devreme. De ce să își asume acum tot ce se întâmplă la echipă?

Păi, dacă vine acum Dan Petrescu și echipa mai suferă niște eșecuri și mai ia patru goluri într-un meci…. Deși, dacă vine Dan Petrescu și antrenează el, niciodată echipa nu mai ia atâtea goluri într-un meci, niciodată.

Dar, așteaptă să preia echipa de la vară, să facă el cantonamentul, plus că și lotul trebuie reîmprospătat. CFR nu are un vestiar în acest moment. Trebuie jucători care vor să facă performanță”, a spus Liviu Ganea, la digisport.ro.

Reclamă
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:31 „Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte 22:24 Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt 22:05 LIVE VIDEOFamalicao – Benfica, ACUM, LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Spectacol în Liga Portugal 22:03 LIVE TEXTCFR Cluj – Rapid 2-1. Otele și Bîrligea, spectacol la debutul lui Dan Petrescu. Krasniqi a dat lovitura pentru Giuleșteni 21:44 Singurul mesaj afișat de fanii de la Rapid, la meciul cu CFR Cluj! Ce le-au transmis jucătorilor 21:34 Marius Șumudică și-a pierdut răbdarea! Cât timp mai are la dispoziție Dan Șucu să-l aducă la Rapid: „Până atunci mai aștept!” 21:16 Dan Petrescu, primă uriașă la CFR Cluj după doar 3 meciuri! Modul prin care „Bursucul” își poate umple conturile 20:48 Paul Pogba devine actor după ce a fost suspendat pentru 4 ani din fotbal! Anunțul făcut în presa din Franța 20:42 Radu Drăgușin, sfătuit de fani să plece de urgență de la Tottenham, după eșecul cu Liverpool: „Trebuie să scape imediat!” 20:12 Foto„Să-ți spun o poveste!” Florinel Coman și soția lui, ședință foto superbă de Paște! Imaginile care i-au cucerit pe fani Vezi toate știrile
Citește și