Închide meniul

Rapid, aproape să transfere de la CSA Steaua! Jucătorul pe care au pus ochii Neil Lennon şi Dan Şucu

Publicat: 11 iunie 2024, 21:56

Reclamă
Rapid, aproape să transfere de la CSA Steaua! Jucătorul pe care au pus ochii Neil Lennon şi Dan Şucu

Rapid, aproape să transfere de la CSA Steaua!

David Matei, într-un meci pentru CSA Steaua / Hepta

Rapid e aproape să transfere de la CSA Steaua! Echipa giuleşteană a pus ochii pe David Matei (17 ani), considerat noua „perlă din Ghencea”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

David Matei ar costa 100.000 de euro. Cei de la Rapid ar avea în plan, după ce îl transferă, să îl mai lase să joace în acest sezon pentru CSA Steaua.

Rapid, aproape să transfere de la CSA Steaua! Jucătorul pe care au pus ochii Neil Lennon şi Dan Şucu

Potrivit sportpesurse.ro, în cazul în care se va face acest transfer, David Matei ar rămâne să evolueze la CSA Steaua până în vara lui 2025. De atunci, el se va alătura lotului giuleştenilor.

Sursa citată notează că mai multe echipe şi-au manifestat interesul pentru David Matei, iar giuleştenii ar încerca să evite o licitaţie pentru acesta.

David Matei evoluează pentru naţionala U18 a României. În sezonul trecut, el a jucat în 19 partide pentru CSA Steaua, în toate competiţiile. A marcat şi 2 goluri pentru „roş-albaştri”.

Reclamă
Reclamă 4

Gafă la CSA Steaua! Clubul Armatei a premiat un fost jucător al „roş-albaştrilor” ce susţine că FCSB e Steaua: „Ce caută acolo?”

Gafă la CSA Steaua! Clubul Armatei l-a premiat, odată cu Marius Lăcătuş, pe un fost jucător al „roş-albaştrilor” care susţine că FCSB e Steaua.

Jean Vlădoiu a jucat pentru „roş-albaştri” în perioada 1991-1993, 1995-1996 și 2000-2001. El susţinea că echipa lui Gigi Becali este continuatoarea Stelei.

„Eu tot timpul consider că am jucat la FCSB, adică la Steaua. Da, FCSB e echipa continuatoare a clubului.

Reclamă

Când am luat eu campionatul cu Steaua, domnul Becali era acolo. Eu cred că FCSB e acea echipă. Gigi Becali a început să investească din acel sezon, când am câștigat eu ultimul titlu cu Steaua”, declara Jean Vlădoiu, citat de digisport.ro.

„Ce caută Vlădoiu acolo, dacă pentru el FCSB e Steaua? Urât!”, a reacţionat unul dintre fanii CSA Steaua pe reţelele sociale.

Marius Lăcătuş, care şi-a lansat cartea pe 7 iunie, a fost şi el premiat de clubul Armatei.

„Ce blasfemie! Sedecaru și Răsdan, lângă Lăcătuș, ‘Magicul 7’, și Marcel Răducanu”, a reacţionat, supărat, un alt fan al CSA Steaua pe reţelele sociale.

Reacţia lui Marius Lăcătuş, după atacul brutal al CSA Steaua la adresa FCSB: „Sunt sigur că vor acţiona!”

A venit şi reacţia lui Marius Lăcătuş, după atacul brutal al CSA Steaua la adresa FCSB în privinţa palmaresului. Curtea de Apel a făcut publică motivarea deciziei în procesul palmaresului dintre CSA Steaua şi FCSB.

Marius Lăcătuş a spus că reacţia celor de la CSA a fost o mişcare bună şi că se aşteaptă şi la o acţiune în instanţă pentru a cere eventuale prejudicii de imagine.

„E un lucru bun făcut de CSA Steaua acest comunicat. Mai departe, sunt sigur că vor acționa în ceea ce înseamnă prejudiciul financiar, că s-ar fi folosit ilegal palmaresul și însemnele Stelei în perioada 2003 – 2017. Sunt curios ce se întâmplă”, a spus Marius Lăcătuş la digisport.ro.

Florin Talpan a anunţat cât vor mai dura procesele pe care CSA Steaua le are cu FCSB: „Nu mai mult de atât”

Florin Talpan a anunţat cât vor mai dura procesele pe care CSA Steaua le are cu FCSB. Juristul clubului Armatei se luptă în instanţă cu avocaţii lui Gigi Becali.

Cel mai important proces este cel legat de prejudiciul pe care Talpan susţine că FCSB l-a produs clubului CSA Steaua prin folosirea fără drept a mărcii „Steaua”.

Din păcate procesul în care cerem prejudiciul este ținut în șah de celălalt dosar în care FCSB cere anularea mărcilor istorice, dar care și acesta se apropie de final. Ei doar încearcă să tragă de timp. Nu au nicio șansă. 

Nu o să mai fie mult timp și va fi reluat procesul cu prejudiciul. Nu se știe foarte clar cât vor mai dura dosarele. Asta nu poate ști nimeni cu exactitate. Însă eu preconizez că vor mai dura poate un an. Cam un an, nu mai mult de atât”, a declarat Florin Talpan pentru fanatik.ro.

În momentul în care va veni dosarul pe rol, vom solicita toate drepturile care ne-au fost luate și însușite de către George Becali. Ei și acum au încercat să spună că au palmaresul și și-au pus pe autocar că au câștigat 27 de titluri. Asta nu înseamnă că s-au folosit de palmaresul Stelei?”, a mai spus Florin Talpan pentru sursa citată.

Pe ce poziţie se va clasa România în Grupa E de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
16:25

LIVE VIDEOAmelie Foerester şi Alexandru Avasiloae, în finala de sincron platformă mixt a Campionatului European e ACUM în AntenPLAY

16:05

Mircea Lucescu: „Pentru mine nu a existat niciodată o Generaţie de Aur”! Jucătorii naţionalei care l-au impresionat pe „Il Luce”

16:01

Edi Iordănescu, în top 10 selecţioneri ai României din toate timpurile

16:00

Turcia – Georgia, LIVE TEXT, 19:00! Primul meci din istorie pentru Georgia, la EURO! Echipele probabile

15:51

Corvinul – Paksi FC, în turul 1 preliminar al Europa League! Câştigătoarea Cupei României joacă meciul retur la Hunedoara

15:29

Cine este Virtus, adversara FCSB-ului din primul tur preliminar din Champions League

1 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 2 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 3 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 4 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 5 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 6 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!”
Citește și