Închide meniul

Reacţia lui Ion Crăciunescu după ce Darius Olaru i-a strigat „Băi, prostule!” centralului meciului Universitatea Craiova – FCSB!

Bogdan Stănescu Publicat: 7 mai 2024, 22:21

Reclamă
Reacţia lui Ion Crăciunescu după ce Darius Olaru i-a strigat „Băi, prostule! centralului meciului Universitatea Craiova – FCSB!

Reacţia lui Ion Crăciunescu după ce Darius Olaru i-a strigat "Băi, prostule!" centralului meciului Universitatea Craiova - FCSB!

Ion Crăciunescu şi Darius Olaru / colaj Hepta, captura digisport.ro

A venit reacţia lui Ion Crăciunescu după ce Darius Olaru i-a strigat „Băi, prostule!” centralului meciului Universitatea Craiova – FCSB!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul mare arbitru român s-a contrazis cu Helmut Duckadam în privinţa acelei faze. Centralul Rareș Vidican nu i-a acordat niciun cartonaş lui Darius Olaru pentru că l-a jignit, deşi ar fi trebuit să îl elimine potrivit regulamentului.

Reacţia lui Ion Crăciunescu după ce Darius Olaru i-a strigat „Băi, prostule!” centralului meciului Universitatea Craiova – FCSB!

”Au fost ieșiri mult mai violente, din toate punctele de vedere, și nu s-a luat nicio măsură. Mi s-ar părea aici exagerat să dai cartonaș roșu”, a susţinut Helmut Duckadam la digisport.ro.

Ion Crăciunescu nu a fost deloc de acord cu ce a susţinut Helmut Duckadam. ”O să zică arbitrul ‘mulțumesc că m-ai recunoscut’. Dacă tolerează așa ceva un arbitru, ar merita un astfel de răspuns”, a declarat Ion Crăciunescu, potrivit sursei citate.

Darius Olaru, răbufnire uluitoare la adresa arbitrului: „Băi, prostule!” Faza care l-a scos din minţi

Darius Olaru a avut o răbufnire uluitoare la adresa arbitrului central al meciului Universitatea Craiova – FCSB. În minutul 73 al partidei, centralul Rareș Vidican nu a văzut un fault în careu comis de Lyes Houri asupra lui Darius Olaru.

Reclamă

În cele din urmă, arbitrul a dictat lovitură de la 11 metri după ce i s-a atras atenţia din camera VAR să urmărească faza pe ecran.

Pe buzele lui Darius Olaru s-a putut citi cum îi transmitea ”Băi, prostule!” centralului Vidican.

Darius Olaru a executat lovitura de la 11 metri, dar a ratat-o. Balonul trimis de căpitanul FCSB-ului de la punctul cu var a lovit bara, apoi s-a dus peste poartă.

Reclamă 4 / 0/3

Universitatea Craiova – FCSB s-a terminat 2-0. Oltenii s-au distrat cu ocaziile, în timp ce FCSB a avut cea mai mare şansă de a marca la penalty-ul ratat de Darius Olaru.

Universitatea Craiova: Popescu, Căpățînă, Zajkov, Da Silva, Bancu – Crețu, Mekvabishvili – Houri, Danciu, Ivan – Markovic

Rezerve: Lazăr, Vlădoiu, Soiri, Badelj, Ndong, Mateiu, Cîmpanu, Barbu, Bană, Mitriță, Blesa

Antrenor: Costel Gâlcă

FCSB: Târnovanu – Ovidiu Popescu, Dawa, Lixandru, Antwi – Alhassan, Șut, Olaru – Octavian Popescu, Băluță, Miculescu

Rezerve: Udrea, Vlad, Crețu, Panțîru, Haruț, Pandele, Chiricheș, Toma, Radaslavescu, Popa

Antrenor: Elias Charalambous

Reclamă

Elias Charalambous a anunţat revenirea lui Chiricheş înainte de Universitatea Craiova – FCSB

Vlad Chiricheș s-a accidentat în meciul cu Rapid, încheiat cu scorul de 2-2. Acesta a suferit o lovitură la mână și a fost supus unei intervenții chirurgicale, însă Elias Charalambous le-a dat acum o veste uriașă fanilor.

Tehnicianul campioanei a dezvăluit faptul că Vlad Chiricheș s-a recuperat rapid și că va reveni în lotul FCSB-ului la partida cu Universitatea Craiova, din etapa cu numărul 8 a playoff-ului din Liga 1.

”Chiri este fantastic. V-am spus că a decis să facă o operație, s-a întors și mâine (n.r. – luni) va fi cu noi. E un caracter pe care îl găsești greu în fotbal. Va fi mâine cu noi. O să folosim toți jucătorii pe care îi avem pregătiți. Vom încerca să câștigăm toate meciurile”, a spus Elias Charalambous, la conferința de presă.

Vlad Chiricheş a fost pe bancă în înfrângerea FCSB-ului cu Universitatea Craiova, dar nu a fost introdus niciun minut pe teren.

 

Citește și:

Este Răzvan Lucescu cel mai bun antrenor român al momentului?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:35 VIDEOVIDEO | Fanii lui PAOK au „aprins” Salonicul, după ce Răzvan Lucescu le-a adus un nou titlu! Imagini de senzaţie 22:34 Răzvan Lucescu, prima reacţie după titlul câştigat cu PAOK: „Boss, îți mulțumesc din toată inima. E pentru tine ce am reușit 22:32 „Eroic!” Reacţia presei din Grecia, după ce PAOK a câştigat titlul! Laude la scenă deschisă pentru Răzvan Lucescu 22:30 Rapid – FCSB 2-0. Giuleştenii, prima victorie în play-off! Campioana, fără succes în faţa rivalei în acest sezon 22:17 VideoRăzvan Lucescu, înconjurat de scutieri, după ce PAOK a câştigat titlul pe terenul rivalei Aris. Încăierare generală pe tunel 22:01 Răzvan Lucescu, definitiv în istoria lui PAOK după câştigarea titlului! Performanţa pe care nu a mai atins-o nimeni în 98 de ani 21:54 Jurgen Klopp, moment genial la despărţirea de Liverpool! A cântat cu fanii pentru noul antrenor al „cormoranilor” 21:50 VIDEORăzvan Lucescu este campion în Grecia cu PAOK! Românul a cucerit titlul pe terenul rivalei. Aris – PAOK 1-2 a fost în AntenaPLAY! 21:45 VIDEOFanii lui PAOK sărbătoresc titlul pe teren propriu! Imagini de senzaţie de la arena Toumba 20:49 VIDEORăzvan Lucescu, tot mai aproape de titlu în Grecia! Explozie de bucurie a antrenorului român, la golul lui PAOK Vezi toate știrile
Citește și