Închide meniul

Transferul pe care îl forţează Gigi Becali la FCSB, după oferta fabuloasă primită de Florinel Coman: „Dau un milion de euro!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 12 aprilie 2024, 21:06

Reclamă
Transferul pe care îl forţează Gigi Becali la FCSB, după oferta fabuloasă primită de Florinel Coman: „Dau un milion de euro!

Transferul pe care îl forţează Gigi Becali, după ce îşi pierde golgheterul de la FCSB. Jucătorul dorit în locul lui Florinel Coman

Gigi Becali, într-o conferinţă de presă / Hepta

Acesta este transferul pe care îl forţează Gigi Becali la FCSB, pentru a suplini plecarea din vară a lui Florinel Coman. Latifundiarul din Pipera a anunţat care sunt cele două variante pe care le are pentru postul de extremă stânga.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florinel Coman ar fi acceptat o ofertă fabuloasă şi urmează să joace în Qatar. Al Duhail este echipa care îi oferă un salariu anual de 2 milioane de dolari, de cinci ori mai mult decât încasează la FCSB.

Transferul pe care îl forţează Gigi Becali la FCSB. Cine poate veni în locul lui Florinel Coman

Patronul liderului din Liga 1 l-a felicitat pe Florinel Coman, care îi aduce în conturi 5 milioane de euro. A dezvăluit că Octavian Popescu ar putea să îl facă uitat pe „Mbappe”.

Pot să spun că m-au contactat şi pe mine, dar nu poate să vină că suntem în luptă la campionat. Nu pot să spun mai multe. Trebuie să fim campioni şi să vorbim după aia.

Nu am ce să fac. Eu mă bucur pentru băiat, îţi dai seama. Nu mi-a picat nimic rău. Atâta timp cât un om poate să câştige aproape de 10 milioane într-un contract, nu îmi pare rău.

Reclamă

I-am spus că meseria lui acum este. Fotbal mai pot să fac şi acum, peste 5 ani, peste 10 ani. Florinel Coman ne-a făcut campioni anul ăsta. Ce să-i spun? Dacă mai iau şi 5 milioane pe Coman, îmi iau cam toţi banii daţi lui Hagi. Nu mai vreau să mă laud cu titlul. Eu am fost contactat şi eu am vorbit cu el.

Mi-a spus că nu vrea să vorbească despre transfer până nu câştigăm titlul. Şi în plus, mi-a spus că vrea să câştige toate meciurile. Mai are şi alte prime în contract. Se duce “George” (n.r. Tavi Popescu) în stânga„, a declarat Gigi Becali la primasport.ro.

Becali insistă şi pentru transferul lui Philip Otele de la CFR Cluj. Golgheterul grupării din Gruia este văzut drept o variantă ideală pentru înlocuirea lui Florinel Coman. Totuşi, Gigi Becali nu este dispus să achite mai mult de un milion de euro.

Reclamă 4 / 0/3

Sau dau 1 milion pe Otele. Dacă nu îmi dă răspunsul luna asta, îi dau 800.000 de euro. A mai zis el că ia, că drege. E prea mult 2 milioane pe Otele. Trebuie să aibă 19-20 de ani.

Şi să crezi în el. El face două milioane acum, dar nu merge aşa în România. Eu nu sunt arab, ca să curgă sonda. La mine, trebuie să iau unul de 20-21 de ani ca să dau 2 milioane„, a mai spus Gigi Becali.

Neluţu Varga a ţinut să afirme că nu este dispus să îl vândă pe Otele pentru mai puţin de 6 milioane de euro.

Neluţu Varga, propunere în direct pentru Gigi Becali

Varga este dispus să îşi vândă cel mai bun atacant la FCSB, dar cere un preţ uriaş.

Da, l-am văzut pe Gigi Becali aseară. Și bineînțeles că am auzit că ar fi interesat de Otele. Mă știți, sunt un om de business, sunt un om pragmatic, iubesc fotbalul, dar, bineînțeles, trebuie să asigur și un echilibru financiar la echipă.

Oferta mea pentru Gigi Becali este una publică și foarte simplă. Dacă vrea să îl ia și să facă spectacol cu Otele, eventual în Champions League, Gigi Becali trebuie să plătească 6 milioane de euro. Acesta este prețul acestui jucător fantastic pe care noi îl avem. Dacă dă acești bani, poate să îl ia.

Iar acesta e un preț așa, de prietenie, pentru Gigi Becali, pentru că suntem toți aici, în campionatul românesc. Pentru campionatele străine, de exemplu Anglia, prețul poate să fie și mai mare.

Reclamă

Deci îi transmit domnului Becali, scurt, să-mi bage în cont 6 milioane de euro și poate să îl ia pe Otele. În mod sigur o să-și facă treaba cu el și o să facă spectacol dacă ajunge în Champions League sau unde dorește domnia sa„, a declarat Neluţu Varga pentru fanatik.ro.

Nigerianul în vârstă de 24 de ani a ajuns gratis în Gruia, după despărţirea de UTA. Cotat la 1.5 milioane de euro, Otele are 13 goluri şi 6 pase decisive în această ediţie a Ligii 1.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” 17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 17:02 EXCLUSIVValeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm”! 16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla 16:28 Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă” 16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY 15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A Vezi toate știrile
Citește și