Închide meniul

„Uită-te la el!” Ionel Ganea l-a făcut praf pe Bogdan Lobonț! Atac direct la adresa antrenorului de la Rapid

Alex Ioniță Publicat: 25 aprilie 2024, 17:20

Reclamă
„Uită-te la el! Ionel Ganea l-a făcut praf pe Bogdan Lobonț! Atac direct la adresa antrenorului de la Rapid

Ionel Ganea l-a făcut praf pe Bogdan Lobonț

Colaj cu Ionel Ganea și Bogdan Lobonț / Hepta - Rapid TV

Fostul atacant de la Rapid, Ionel Ganea, l-a făcut praf pe Bogdan Lobonț. Acesta a lansat un atac direct la adresa antrenorului, după 1-3 cu Farul, în playoff-ul Ligii 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar dacă echipa lui Lobonț a arătat bine în derby-ul cu FCSB și au scos un punct important, la partida de la Ovidiu lucrurile au stat cu totul altfel. La scorul de 1-1, elevii lui Gică Hagi au marcat 2 goluri în 2 minute și au reușit să obțină cele 3 puncte.

Ionel Ganea l-a făcut praf pe Bogdan Lobonț

După prestația celor de la Rapid, Ganea l-a criticat în termeni duri pe Bogdan Lobonț. Fostul atacant din Giulești este de părere că antrenorul e depășit de situație și că este mult prea „fricos” pentru a-și critica jucătorii.

De asemenea, Ionel Ganea a vorbit și despre situația de la echipă și nu a găsit o explicație pentru care Rapid a ajuns atât de jos în playoff.

„Uită-te la el! E depășit de situație, eu nu am mai văzut antrenor ca ăsta, care să fie așa fricos în a spune ceva de rău despre echipa lui. Ai pierdut clar, nu te-a iertat Hagi, iar după meci spui despre istorie și apartenență?! Părțile rele nu le evidențiezi?!

Reclamă

Nu înțeleg ce e acolo la ei, dacă o fi certuri, scandaluri, chiar nu pot să îmi dau seama. E dificil, primesc prea multe goluri, au început foarte bine campionatul, erau în primele trei, iar acum sunt aproape să rateze cupele europene”, a declarat Ionel Ganea, potrivit gsp.ro.

Ovidiu Herea și Viorel Moldovan nu l-au iertat pe Bogdan Lobonț, după Farul – Rapid 3-1

Ovidiu Herea şi Viorel Moldovan nu au înţeles deciziile luate de Lobonţ pentru partida cu Farul şi nu s-au ferit să pună la zid tactica acestuia:

„(n.r. despre echipa de start) Nu am avut încrede când am văzut-o. Dacă stăm să ne uităm la cuplul de fundaşi centrali, nu au jucat împreună în acest campionat. Este primul meci pentru Dragoş Grigore în acest campionat. După, îl scoţi pe Iacob care a avut evoluţii bune. Nu mai zic de Hasani, pentru că poate zice lumea că am ceva cu el.

Reclamă 4 / 0/3

Dacă Săpunaru nu are nicio problemă medicală, nu ştiu de ce e lăsat pe bancă”, a declarat Ovidiu Herea, la orangesport.ro.

„Sunt momente în care trebuie să iei anumite decizii. Poate că trebuiau luate nişte decizii mult mai repede, care să fie în beneficiul echipei. Ai pus un interimat astăzi care nu ştiu ce a vrut să facă, să experimenteze cu un prim 11 care m-a bulversat. A apelat la Grigore care nu a mai jucat de mult timp, Cristea care a avut probleme şi el.

Nu ai jucători creativi, de atac, tot încerci cu Hasani. Am văzut o echipă deplorabilă a Rapidului, fără să fie periculoasă”, a declarat şi Viorel Moldovan.

Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:21 Reacţia lui Ion Crăciunescu după ce Darius Olaru i-a strigat „Băi, prostule!” centralului meciului Universitatea Craiova – FCSB! 22:13 LIVE TEXTPSG – Borussia Dortmund 0-0. Prima finalistă a Ligii Campionilor se stabileşte la Paris 22:02 „Mă simt extenuat!” Andrei Prepeliță și-a găsit cu greu cuvintele după ce a promovat cu Gloria Buzău în Liga 1! 21:52 Anunţul lui Florin Manea despre transferul lui Denis Drăguş: „Cluburile s-au înţeles” 21:46 „N-a înțeles nimic! O prostie!” Mihai Stoica i-a dat replica lui Andrea Compagno! „MM” a răspuns, după atacul italianului 21:14 „A greșit!” Mihai Stoica, verdict despre ocazia irosită de Octavian Popescu în Universitatea Craiova – FCSB 2-0! 20:57 Surprizele pregătite de selecționerul Belgiei pentru EURO 2024. Cu ce jucători se pot duela „tricolorii” lui Edi Iordănescu 20:56 FotoGloria Buzău a promovat în Liga 1! Focuri de artificii la Buzău, după performanţa uriaşă! 20:35 Ce a spus Mihai Rotaru despre Gigi Becali, după ce Universitatea Craiova a învins-o cu 2-0 pe FCSB! 20:32 Ana Bogdan s-a calificat în turul 2 al turneului de la Roma! A învins-o pe Leylah Fernandez în două seturi Vezi toate știrile
Citește și