Închide meniul

Albion Rrahmani şi Ermal Krasniqi, debut spectaculos în grupa Champions League! Ce note au primit foştii jucători ai Rapidului

Publicat: 18 septembrie 2024, 22:00

Reclamă
Albion Rrahmani şi Ermal Krasniqi, debut spectaculos în grupa Champions League! Ce note au primit foştii jucători ai Rapidului

Albion Rrahmani şi Ermal Krasniqi, debut spectaculos în grupa Champions League

Albion Rrahmani şi Ermal Krasniqi / Profimediaimages

Albion Rrahmani şi Ermal Krasniqi au avut un debut spectaculos în grupa principală din Champions League. Foştii jucători ai Rapidului au intrat pe teren în repriza secundă a meciului Sparta Praga – Salzburg, scor 3-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Campioana Cehiei a dat de pământ cu FC Salzburg. Kairinen a deschis balul încă din minutul 2, când a marcat şi a declanşat nebunia în tribunele arenei din Praga.

Albion Rrahmani şi Ermal Krasniqi, debut spectaculos în grupa Champions League

Echipa care a eliminat-o cu greu pe FCSB din preliminarii s-a descătuşat. Nigerianul Victor Olatunji a fost de neoprit. A marcat în minutul 42, iar după pauză i-a oferit un assist lui Laci.

Chiar Albion Rrahmani l-a înlocuit pe Olatunji, în minutul 64. Kosovarul transferat cu 5 milioane de euro de la Rapid a bifat astfel primele sale minute în grupa Ligii Campionilor. Lars Friis l-a trimis pe teren şi pe un alt fost jucător din Giuleşti, Ermal Krasniqi.

Krasniqi a fost la un pas să marcheze imediat după ce şi-a făcut apariţia pe gazon. În minutul 78 a avut o şansă uriaşă de a mări chiar şi mai mult proporţiile scorului. Mingea a trecut milimetric pe lângă bară.

Reclamă
Reclamă

Victor Olatunji a fost desemnat omul meciului de sofascore.com şi a primit nota 7.9. Albion Rrahmani a fost notat cu 6.9, iar Krasniqi a primit 5.9.

Pentru Sparta Praga urmează meciul cu Stuttgart, după care îşi va încerca forţele cu Manchester City.

Reclamă

Albion Rrahmani, mesaj direct pentru Dan Șucu după plecarea de la Rapid

Albion Rrahmani i-a mulțumit lui Dan Șucu pentru tot ce a făcut pentru el. Atacantul kosovar a transmis, înainte de Kosovo – România, că nu va uita niciodată perioada petrecută în Giulești, fiind un pas extrem de important în cariera lui.

De asemenea, Rrahmani a transmis că Rapid are o echipă puternică și și-a îndemnat foștii coechipieri să aibă încredere în ei.

Mă simt foarte bine la Sparta, a fost un pas bun pentru mine, vreau doar să mă îmbunătățesc. (N.r. Ești cel mai scump transfer din istoria Rapidului) E important, sunt mândru de mine și mă bucur că am ajutat Rapidul. Mereu îmi voi aminti de acest moment, de transferul de la Rapid, și vreau să-i mulțumesc din nou lui Dan (n.r. Dan Șucu), a făcut multe pentru mine.

Sunt o echipă bună, trebuie doar să aibă încredere în ei. Sper să obțină ceva în acest an, pentru că sunt băieți grozavi, o echipă bună.

A fost visul meu să joc în Champions League, acum e o realitate. Acum îmi trăiesc visul.

Îmi voi aminti de totul din România, a fost un pas foarte bun pentru mine să merg acolo. Sunt ca o familie pentru mine, o să-i susțin și mă voi uita la meciurile lor. (N.r. Ce cuvinte ai învățat în limba română) Forța, Rapid! Altceva nu știu să spun”, a declarat Albion Rrahmani, într-un interviu acordat pentru AntenaSport.

Reclamă

Ce rezultat va obţine FCSB cu RFS?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:45

Darius Olaru, dublă de senzaţie în FCSB – RFS! Florin Tănase i-a dat un assist genial căpitanului roş-albaştrilor

23:32

„Absolut ridicol!” Radu Drăguşin, făcut praf după ce a fost eliminat în Tottenham – Qarabag! Contraperformanţe istorică

23:15

LIVE TEXTFCSB – RFS 4-1. Darius Olaru a reuşit o dublă spectaculoasă! FCSB, start perfect în grupa principală din Europa League

23:06

Radu Drăguşin, eliminat în minutul 7 al meciului Tottenham – Qarabag! Greşeală imensă a fundaşului naţionalei

22:58

Gigi Becali, inspiraţie fabuloasă în FCSB – RFS! Marius Ştefănescu a dat lovitura, din pasa lui Vlad Chiricheş

22:56

Gafă uriaşă în apărarea FCSB-ului, la golul lui RFS! Chiricheş, Miculescu şi Bîrligea s-au încurcat reciproc pe Arena Naţională

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 Galatasaray – PAOK 3-1 în Europa League! Răzvan Lucescu, eşec la debutul în grupă! Pas greşit pentru United. Rezultatele serii 3 Tragerea la sorţi a grupelor Cupei României | FCSB, în grupa morţii alături de Universitatea Craiova, Dinamo şi Petrolul 4 Oare suntem toți “f…ed”? Adrian Georgescu, după avertismentul primit de Max Verstappen din cauza limbajului folosit 5 Toată lumea îl susţine pe Max Verstappen! Ce au spus piloţii despre controversa momentului din Formula 1: „Ce naiba e asta?” 6 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?”
Citește și