Închide meniul

Când va juca FCSB cu Virtus! UEFA a făcut anunţul oficial! Unde se va disputa returul

Viviana Moraru Publicat: 24 iunie 2024, 18:36

Reclamă
Când va juca FCSB cu Virtus! UEFA a făcut anunţul oficial! Unde se va disputa returul

Când va juca FCSB cu Virtus! UEFA a făcut anunţul oficial

Jucătorii de la FCSB, la începutul unui meci/ Profimedia

UEFA a anunţat datele oficiale, iar FCSB a aflat când va juca cu Virtus, în primul tur preliminar din Champions League. Roş-albaştrii vor disputa returul pe teren propriu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida tur se va disputa la San Marino, pe 9 iulie. Duelul va începe de la ora 22:00, ora României.

Când va juca FCSB cu Virtus! UEFA a făcut anunţul oficial

Returul se va disputa o săptămână mai târziu, pe 16 iulie, la Bucureşti, de la ora 20:30, anunţă UEFA.com. Partida va avea loc pe stadionul din Ghencea, dat fiind faptul că Arena Naţională găzduieşte concerte, pe perioada verii.

Dacă va reuşi să treacă de Virtus, FCSB va avea un duel dificil în turul secund preliminar din Champions League. Campioana va da peste Maccabi Tel Aviv, campioana din Israel.

În cazul în care nu va trece de Virtus, FCSB va pica în turul secund preliminar din Conference League. Acolo, campioana ar urma să se dueleze cu învingătoarea duelului dintre Celje şi Flora Tallinn.

Reclamă
Reclamă 4

Gigi Becali a declarat că nu are nicio emoţie, înaintea duelului cu Virtus, fiind convins că FCSB se va impune fără emoţii.

„Mergem să câștigăm meciul. Nici nu voiam să iau în considerare primul tur. Acum, că am întâlnit cel mai modest adversar, cu atât mai bine.

Nu aveam emoții. Eu mă bat să iau campionatul pentru a ajunge în grupele Champions League”, a declarat Gigi Becali.

Reclamă

Cine este Virtus, adversara FCSB-ului din primul tur preliminar din Champions League

Cine este Virtus, adversara FCSB-ului din primul tur preliminar din Champions League. Campioana României îşi va începe parcursul european din următorul sezon contra campioanei din San Marino, cel mai slab oponent posibil pentru roş-albaştri.

Virtus a cucerit în premieră titlul în San Marino, la finalul sezonului recent încheiat. În palmaresul viitoarei adversare a FCSB-ului se mai regăseşte o Cupă, câştigată în 2023.

Lotul celor de la Virtus este cotat la doar 1,04 milioane de euro, conform site-urilor de specialitate. De cealaltă parte, până la o eventuală plecare a lui Florinel Coman, lotul celor de la FCSB este cotat la aproape 35 de milioane de euro.

Cel mai valoros jucător al lui Virtus este Alessandro Pecci, o extremă dreapta cotată la 125.000 de euro. Virtus este antrenată de italianul Luigi Bizzotto, în vârstă de 64 de ani, care a antrenat doar echipe din San Marino.

FCSB a fost cap de serie la tragerea la sorţi a primului tur preliminar din Champions League. Roş-albaştrii se vor duela cu cea mai slab cotată echipă, din această fază a competiţiei.

Cine va câştiga Marele Premiu al Austriei?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
17:10

VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 28 iunie

17:01

„E frustrat!” Dumitru Dragomir a auzit că Ladislau Boloni nu a fost impresionat de calificarea României și a răbufnit

16:43

„Ne supraestimăm!” Virgil van Dijk, semnal de alarmă înainte de România – Olanda! Mesaj direct fani

16:30

VIDEOCalificările din Formula 2 ale Marelui Premiu al Austriei au fost live, în AntenaPLAY! Dennis Hauger a obţinut pole-position-ul

16:29

„Încă mai avem treabă aici!” George Puşcaş, mesaj de luptă înaintea duelului României din optimile EURO 2024: „Nu ne e teamă!”

16:26

Dinamo a anunțat al 7-lea transfer al verii! Jucătorul care s-a înțeles cu echipa lui Zeljko Kopic

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 3 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 Slovacia – Ucraina 1-2. Ucrainenii au reuşit prima victorie de la EURO 2024, după ce au fost conduşi! Shaparenko, gol şi assist
Citește și