Închide meniul

Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!”

Viviana Moraru Publicat: 1 mai 2024, 8:39

Reclamă
Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!

Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen - Real Madrid 2-2

Carlo Ancelotti, în timpul unei conferinţe de presă/ Profimedia

Carlo Ancelotti a tras un semnal de alarmă, după ce Real Madrid a remizat cu Bayern Munchen, în deplasare, scor 2-2. Managerul italian a transmis că „galacticii” au avut un moment de slăbiciune în startul reprizei secunde, însă au reuşit în cele din urmă să revină şi să egaleze, după ce bavarezii au întors rezultatul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Real Madrid a condus-o pe Bayern cu 1-0, însă germanii au întors rezultatul în repriza secundă. În cele din urmă, madrilenii au egalat, iar calificarea se va decide în returul de pe Santiago Bernabeu.

Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2

Carlo Ancelotti a tras concluziile, după remiza înregistrată de Real Madrid la Munchen. Acesta a transmis că jucătorii săi au dat totul şi au reuşit să revină, după momentul mai puţin bun din startul celei de-a doua reprize, atunci când Bayern a reuşit să marcheze de două ori şi să preia conducerea.

„Momentul nostru de slăbiciune a fost începutul reprizei secunde și atunci am primit două goluri.

Au arătat cea mai bună versiune și noi nu, dar avem timp să o arătăm miercurea viitoare. Prima repriză am atacat, dar cu puțină intensitate.

Reclamă

A doua repriză când au trecut în față pe tabela de marcaj am început să apăsăm puțin mai mult pedala de accelerație.

Senzația a fost că ne simțeam confortabil, dar intensitatea lipsea. Am terminat meciul suficient de bine”, a declarat Carlo Ancelotti, conform marca.com.

Reacţia lui Vinicius, după ce a fost „eroul” lui Real Madrid în duelul cu Bayern

Reacţia lui Vinicius, după ce a fost „eroul” lui Real Madrid în duelul cu Bayern, din semifinalele Champions League, nu a întârziat să apară. Starul brazilian a transmis că „galacticii” trebuie să lupte pentru calificarea în finală, în faţa propriilor suporteri, în returul de săptămâna viitoare.

Reclamă 4 / 0/3

De asemenea, Vinicius a oferit declaraţii şi despre primul gol marcat împotriva lui Bayern. Acesta a recunoscut că reuşita a fost făcută „cadou” de către Toni Kroos, cel care a avut o pasă de geniu.

„Ne dorim mereu să câștigăm dar știm că această competiție este dificilă, nu poți oferi cadou mingi și goluri pentru că echipele marchează din toate șansele pe care le au. Trebuie să continuăm calm, să ne odihnim până săptămâna viitoare.

Știm că împreună cu suporterii o să dam totul pentru a ne califica. Trebuie să fim concentrați. Kroos mi-a făcut cadou un gol, însă sunt mulțumit și de munca defensivă a echipei.

Îl cunosc foarte bine pe Toni. E momentul să avem o noapte magică acasă”, a declarat Vinicius, conform marca.com.

Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 Momente uluitoare în meciul CFR Cluj – Farul 5-1! Cristi Ganea l-a ignorat total pe Gică Hagi, după ce „Regele” l-a schimbat! 23:28 Andrei Ivan ştie unde a pierdut Universitatea Craiova locul 2: „Asta ne-a costat”! Ce a spus despre un posibil transfer 23:10 VideoSporting a primit trofeul Ligii Portugal LIVE în AntenaPLAY! Spectacol la festivitatea de premiere de pe Jose Alvalade 23:02 VIDEOSporting – Chaves 3-0. Campionii Portugaliei au primit trofeul şi medaliile de campioni! Spectacol total la Lisabona 22:48 VideoValentin Mihăilă, surprins alături de Mihai Rotaru la Universitatea Craiova – Sepsi! Imagini de senzație de pe „Ion Oblemenco” 22:43 CFR Cluj – Farul 5-1 şi Universitatea Craiova – Sepsi 3-2! Ardelenii sunt vicecampionii României şi merg în Conference League! 21:50 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Farul a primit 4 goluri de la CFR Cluj în prima repriză 21:47 Răzvan Lucescu, pe o listă cu nume uriaşe înainte de „finala” pentru titlu! Antrenorul român, lângă Jose Mourinho şi Tomas Tuchel 21:16 VIDEOMax Verstappen i-a egalat recordul lui Ayrton Senna! Olandezul are 8 pole position-uri la rând, după calificările de la Imola 21:05 VideoGeorge Coman e românul stabilit de 25 de ani în Italia care se ocupă de comunicarea între piloţi şi echipele de Formula 1! Vezi toate știrile
Citește și