Închide meniul

Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute

Iulian Focșăneanu Publicat: 30 aprilie 2024, 23:50

Reclamă
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute

Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern - Real Madrid

Thomas Tuchel, în timpul meciului din semifinalele Champions League / Profimediaimages

Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în repriza a doua a meciului Bayern – Real Madrid, din manşa tur a semifinalelor UEFA Champions League. Antrenorul bavarezilor a reuşit să îl pună în mare dificultate pe Carlo Ancelotti şi a luat o decizie extrem de inspirată.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Toni Kroos a reuşit o pasă de geniu la jumătatea primei reprize şi l-a lăsat pe Vinicius singur cu Neuer. Brazilianul a deschis scorul, moment în care gazdele au fost nevoite să iasă la atac. Real Madrid a condus după primele 45 de minute, iar Tuchel a mutat câştigător.

Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid

După pauză, Tuchel a schimbat poziţiile în teren ale lui Sane şi Musiala. A dat astfel peste cap defensiva „galacticilor”. Cei doi au reuşit să contribuie la revenirea fabuloasă a bavarezilor.

În minutul 52, Sane a plecat din flancul drept, l-a driblat pe Mendy şi a şutat violent la colţul scurt. Lunin nu a putut interveni şi a marcat al doilea său gol în această ediţie a Ligii Campionilor.

Trei minute mai târziu, Musiala a primit mingea în celălalt flanc, a intrat în careu şi a fost faultat de Lucas Vazquez. Arbitrul a acordat imediat penalty, spre satisfacţia fanilor lui Bayern.

Reclamă

Harry Kane a înscris cu uşurinţă de la 11 metri şi a dus-o în avantaj pe gruparea din Bundesliga. Golgheterul lui Bayern a ajuns la 28 de goluri marcate în 23 de meciuri jucate pe Allianz Arena, în toate competiţiile din acest sezon.

Kane a fost implicat în 11 goluri în această ediţie a UEFA Champions League. A reuşit 8 goluri şi 3 pase decisive, mai mult decât orice alt jucător englez.

Reclamă 4 / 0/3

Cum au arătat echipele de start la Bayern – Real Madrid:

Bayern: Neuer – Kimmich, Dier, Kim, Mazraoui – Laimer, Goretzka – Sane, Muller, Musiala – Kane

Real Madrid: Lunin – Vazquez, Rudiger, Nacho, F. Mendy – Tchouameni, Kroos, Valverde – Bellingham – Rodrygo, Vinicius

Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă

Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Starul brazilian a reuşit o demarcare falsă de senzaţie în minutul 24.

Toni Kroos l-a angajat perfect pe Vinicius, lăsându-l singur cu Neuer pe starul brazilian. Kroos se afla aproape de centrul terenului când i-a pasat decisiv lui Vinicius.

Rămas singur cu Neuer, Vinicius a finalizat perfect. Ajuns la 34 de ani, Toni Kroos este într-o formă extraordinară.

Kroos s-a transferat de la Bayern Munchen la Real Madrid în urmă cu 10 ani. Real plătea pentru mijlocaşul german 25 de milioane de euro. Toni Kroos era cotat atunci de site-ul de specialitate transfermarkt.com la 42 de milioane de euro.

Reclamă

Toni Kroos şi-a prelungit înţelegerea cu Real Madrid în vara anului trecut.

Citește și:

Care este cel mai bun antrenor al momentului în fotbalul mondial?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:11 Bernadette Szocs şi Eliza Samara, pe tabloul principal de la WTT Champions Chongqing 2024 (30 mai – 3 iunie, AntenaPLAY) 16:00 Catanzaro – Cremonese, LIVE VIDEO, în AntenaPLAY, de la 21:30! Duel în play-off-ul de promovare în Serie A 15:14 Adi Vasile a plecat de la CSM Bucureşti! Anunţul oficial al campioanei României 15:06 Daniel Niculae, OUT de la Rapid! „Am avut o discuţie cu Dan Şucu” 14:43 Andreea Mitu, eliminată în primul tur al calificărilor la Roland Garros 14:29 „Ar fi prostesc să promit titlul” Neil Lennon şi-a setat obiectivul, după ce a preluat-o pe Rapid! Jucătorul care l-a impresionat 14:12 Toni Kroos şi-a anunţat retragerea şocantă din fotbal! Decizie surprinzătoare la 34 de ani 14:11 Mihai Chiruţă s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Team România a ajuns la 86 de sportivi calificaţi 13:25 Kylian Mbappe a organizat o petrecere fabuloasă, la plecarea de PSG! Mama starului francez, indicii despre următoarea lui echipă 13:25 Mick Schumacher ar putea reveni în Formula 1 Vezi toate știrile
Citește și