Închide meniul
Foto

Juventus a câştigat pentru a 15-a oară Cupa Italiei! Massimiliano Allegri, eliminat după o criză de nervi: „Nu ţi-e ruşine?”

Bogdan Stănescu Publicat: 16 mai 2024, 11:24

Reclamă
Juventus a câştigat pentru a 15-a oară Cupa Italiei! Massimiliano Allegri, eliminat după o criză de nervi: „Nu ţi-e ruşine?”

Juventus a câştigat pentru a 15-a oară Cupa Italiei!

Juventus, cu trofeul Cupei Italiei / Profimedia Images

Juventus Torino a învins-o, miercuri seară, pe Atalanta, cu scorul de 1-0, şi a câştigat pentru a 15-a oară Cupa Italiei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Singurul gol al finalei a fost marcat de Dusan Vlahovic, în minutul 4 al meciului. Finala nu a fost lipsită de incidente.

Juventus a câştigat pentru a 15-a oară Cupa Italiei! Massimiliano Allegri, eliminat după o criză de nervi: „Nu ţi-e ruşine?”

Vlahovic a mai introdus o dată mingea în poartă, în minutul 73, dar golul a fost anulat pe motiv de offside.

Nervii lui Allegri au cedat în finalul partidei. Meciul a fost prelungit cu 9 minute, iar în minutul 5 al prelungirilor antrenorul italian nu a mai rezistat.

Allegri a făcut o criză de nervi şi a văzut cartonaşul roşu. „Să-ți fie rușine, să vă fie rușine tuturor! Unde e Rocchi? (n.r.-Gianluca Rocchi, arbitru italian)”, a fost auzit spunând Allegri, după ce arbitrul central Fabio Maresca l-a eliminat.

Reclamă
Reclamă 4

Cristiano Ronaldo a câştigat procesul cu Juventus! Suma uriaşă pe care trebuie să o plătească „Bătrâna Doamnă”

Cristiano Ronaldo a câştigat procesul cu Juventus şi va primi o sumă fabuloasă. Starul portughez, care acum evoluează în Arabia Saudită, la Al-Nassr, a dat în judecată formaţia din Torio, după ce Juventus nu i-a achitat toate restanţele salariale.

Chiar dacă „Bătrâna Doamnă” a pierdut procesul, Cristiano Ronaldo nu va primi cele aproape 20 de milioane de euro pe care le-a solicitat. Cu toate acestea, suma pe care Juventus trebuie să o plătească rămâne uriaşă.

Juventus Torino trebuie să plătească restanţe salariale de 9,8 milioane euro fostului său atacant Cristiano Ronaldo, conform unei decizii a unei instanţe de arbitraj, scrie Reuters, potrivit agerpres.ro.

Reclamă

Ronaldo, care în prezent joacă la clubul saudit Al-Nassr, a reclamat plata a 19,5 milioane euro, sumă provenind din reducerea salariilor acceptate de jucători pe perioada pandemiei de Covid 19 în sezonul 2020/2021. Juventus a susţinut că Ronaldo a acceptat voluntar diminuarea salariului, dar jucătorul a mers în instanţă şi a cerut aproape 20 milioane de euro.

Tribunalul de arbitraj a acceptat parţial cererea lui Ronaldo şi a decis ca Juventus trebuie să plătească jumătate din suma cerută de internaţionalul portughez de 39 ani.

Ronaldo s-a alăturat echipei Juventus în august 2018 şi a contribuit la câştigarea a două titluri consecutive în Serie A, a unei Cupe şi a două Supercupe ale Italiei, înainte de a părăsi Serie A pentru a se alătura echipei Manchester United în 2021.

„Îl regretă şi acum!!” Culisele transferului lui Radu Drăguşin la Juventus! Cum l-a ratat Atletico Madrid

S-au aflat culisele transferului lui Radu Drăguşin la Juventus. Mihai Badea, antrenorul pe care fundaşul l-a avut la Regal Sport, a dezvăluit cum internaţionalul român ar fi putut ajunge chiar la Atletico Madrid, până să semneze cu „Bătrâna Doamnă”.

Radu Drăguşin a semnat în această iarnă cu Tottenham, devenind cel mai scump jucător român. Spurs a plătit în schimbul lui suma de 30 de milioane de euro.

Mihai Badea a dezvăluit că Regal Sport, clubul la care a activat Radu Drăguşin cinci ani, era într-un parteneriat cu Atletico Madrid. Badea a dezvăluit că după ce fundaşul s-a transferat la Juventus, oficialii madrileni s-au interesat de el şi au regretat faptul că s-a transferat la Torino şi nu a ajuns în capitala Spaniei.

De asemenea, Mihai Badea a mai dezvăluit şi cum scouterii lui Juventus l-au descoperit pe Radu Drăguşin. Acesta a transmis că italienii au pus ochii pe fundaşul român la un meci al naţionalei de tineret.

„L-au contactat pe Florin Manea, iar prin el a ajuns la Juventus”

„(N.r. Sport Regal a avut o colaborare cu Atletico Madrid) Sunt convins că cei de la Atletico Madrid regretă. Când a ajuns la Juventus, au întrebat dacă el a fost jucătorul nostru. Ei aveau prima opţiune de a-l transfera, prin contractul pe care îl aveam cu ei. Nu au activat acea clauză, astfel că Radu a ajuns la Juventus. El a urmat paşii pe care trebuia să-i parcurgă un fotbalist, pentru a ajunge în fotbalul mare.

Juventus l-a văzut la un turneu de dezvoltare al naţionalei. A fost un turneu puternic. Atunci l-ar fi văzut, l-au contactat pe Florin Manea, iar prin el, a ajuns la un club precum este Juventus.

Faptul că a ajuns la Juventus, să împartă vestiarul cu doi fundaşi puternici (n.r. Bonucci şi Chiellini), nu e întâmplător. Era de calapodul celor doi. În Românida, îl comparai cu unul dintre ei. Era un „câine” la antrenament şi în timpul meciurilor”, a declarat Mihai Badea, pentru AntenaSport.

Sunt suficiente transferurile făcute până acum de Gigi Becali pentru grupele Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
8:38

Hummels, Gavi, Grealish sau Haaland, marii absenţi de la EURO 2024

8:32

România are lotul cel mai slab cotat la EURO 2024! Cât valorează adversarele din grupă ale „tricolorilor”

8:22

Moment istoric în Ştefan cel Mare! S-a jucat ultimul meci pe stadionul Dinamo: „Vom vedea buldozerele!”

8:16

Gigi Becali a anunţat ultimii doi jucători care vor veni la FCSB pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor

0:15

Câţi bani va câştiga Marius Ştefănescu la FCSB! Gigi Becali a cedat la negocieri şi i-a oferit un salariu de senzaţie

23:41 12 iun.

„Sunt fanul lui” Mihai Stoica a dat detalii despre transferul lui Marius Ştefănescu la FCSB: „Nu-i Dennis Man, nu-l vinzi afară”

1 VIDEOGeorge Russell va pleca din pole-position în Marele Premiu al Canadei! Cursa e duminică (20:45, Antena Stars şi AntenaPLAY) 2 VIDEO & FOTOLarisa Iordache s-a cununat civil cu Cristian Chiriţa: „Mi-am păstrat şi numele, soţul meu a vrut să fie totul legal”! 3 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 4 FotoRomânia – Liechtenstein 0-0. Rezultat ruşinos pentru naţionala lui Edi Iordănescu, chiar înainte de EURO 5 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 6 FotoGafă la CSA Steaua! Clubul Armatei a premiat un fost jucător al „roş-albaştrilor” ce susţine că FCSB e Steaua: „Ce caută acolo?”
Citește și