Închide meniul

„Nu au prelungit cu Parma!” Giovanni Becali, anunțul momentului despre Dennis Man și Valentin Mihăilă! Ce se întâmplă cu românii

Alex Ioniță Publicat: 27 mai 2024, 16:36

Reclamă
„Nu au prelungit cu Parma! Giovanni Becali, anunțul momentului despre Dennis Man și Valentin Mihăilă! Ce se întâmplă cu românii

"Nu au prelungit cu Parma!" Giovanni Becali, anunțul momentului despre Dennis Man și Valentin Mihăilă! Ce se întâmplă cu românii

Dennis Man și Valentin Mihăilă / Profimedia

Giovanni Becali a făcut anunțul momentului despre Dennis Man și Valentin Mihăilă, care au promovat în Serie A cu Parma! Agentul de jucători a dat toate cărțile pe față și a vorbit despre situația românilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cu Man și Mihăilă într-o formă de senzație, Parma a promovat direct în Serie A de pe prima poziție a eșalonului secund. Cele mai tari meciuri din acest sezon de Serie B s-au văzut exclusiv în AntenaPLAY!

„Nu au prelungit cu Parma!” Giovanni Becali, anunțul momentului despre Dennis Man și Valentin Mihăilă! Ce se întâmplă cu românii

Chiar dacă italienii au anunțat că Man și Mihăilă sunt foarte aproape de a semna un nou contract cu Parma, Giovanni Becali a anunțat că, până în momentul de față, nu s-a ajuns la niciun numitor comun.

Agentul a dezvăluit că cei doi români își doresc să joace la Parma și în sezonul viitor, însă oferta făcută de oficialii echipei nu este pe placul acestora.

„Nu! Man nu a prelungit contractul, nu a prelungit nici Mihăilă. Suntem în discuții, am avut două-trei discuții, nu ajungem la un numitor comun.

Reclamă
Reclamă 4

Jucătorii vor să rămână la Parma, dar nu în condițiile pe care ni le oferă Parma, ci în condițiile pe care le cer eu”, a spus Giovanni Becali, la fanatik.ro.

Dennis Man crede că Gigi Becali îşi poate îndeplini cel mai mare vis

Dennis Man crede că Gigi Becali îşi poate îndeplini visul cel mare. Patronul de la FCSB visează ca echipa sa să ajungă în grupele Ligii Campionilor, după ce a câştigat titlul.

Dennis Man a dezvăluit că s-a bucurat pentru foştii săi colegi de la FCSB pentru titlul pe care l-au câştigat. Man crede că FCSB poate ajunge în grupele cupelor europene. Marele vis al lui Gigi Becali este să ajungă în Liga Campionilor.

Reclamă

„Da, am văzut, chiar am vorbit cu câțiva colegi, sunt fericit pentru ei, era și timpul. Crezi că vor reuși să intre în grupele europene? Sperăm, nu știu. Eu cred că da, dacă sunt încrezători în ei, orice e posibil„, a spus Dennis Man în exclusivitate pentru AntenaSport.

De asemenea, Dennis Man a făcut și o promisiune uriașă înainte de EURO 2024. Internaţionalul român are încredere în grupul creat la echipa naţională şi spune că România poate trece de faza grupelor.

Edi Iordănescu a anunţat lotul preliminar pentru EURO 2024, iar printre jucătorii convocaţi se află şi Dennis Man. Jucătorul de la Parma spune că România poate scrie istorie la Campionatul European din Germania şi să se califice în fazele superioare ale competiţiei.

„(n.r. – Putem să depășim faza optimilor, sferturilor?) Eu sunt foarte încrezător și cred în acest grup, știu jucătorii care sunt în acest grup și eu spun că vom face surprize”, a spus Dennis Man în exclusivitate pentru AntenaSport.

Ce crezi că se va întâmpla în meciul România - Ucraina, de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
17:56

Notele primite de tricolori, după victoria colosală cu Ucraina! Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au strălucit la EURO 2024

17:53

Premieră în istoria participărilor României la Campionatele Europene! Decizia în privinţa lui Ianis Hagi a dus la asta!

17:52

Edi Iordănescu a „rupt” blestemul familiei! Naţionala României, prima victorie după 24 de ani la un Campionat European

17:40

România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024

17:22

Răzvan Marin a înscris un eurogol în România – Ucraina! Torpila mijlocaşului naţionalei a trecut pe sub mâinile lui Lunin!

17:21

Reacţia ucrainenilor, după ce Nicolae Stanciu l-a învins pe Andryi Lunin cu o execuţie de senzaţie la EURO 2024

1 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 2 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 3 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 4 Singura condiţie pentru ca Simona Halep să revină în top! Verdictul lui Gică Popescu: „Tenisul fără Simona e atât de sărac” 5 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 6 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac!
Citește și