Închide meniul
VIDEO

Valentin Mihăilă, gol superb pentru Parma! Echipa românului, tot mai aproape de revenirea în Serie A

Viviana Moraru Publicat: 27 aprilie 2024, 16:16

Reclamă
Valentin Mihăilă, gol superb pentru Parma! Echipa românului, tot mai aproape de revenirea în Serie A

Valentin Mihăilă, gol superb pentru Parma

Valentin Mihăilă, în timpul unui meci la Parma/ Profimedia

Valentin Mihăilă a marcat un gol superb pentru Parma, în duelul cu Lecco, din etapa a 35-a din Serie B. Echipa românului este tot mai aproape de promovare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Parma a făcut instrucţie cu Lecco, ultima echipă clasată din Serie B. La pauză, scorul era de 3-0 pentru „cruciaţi”.

Valentin Mihăilă, gol superb pentru Parma

Valentin Mihăilă a marcat al cincilea gol al său, din acest sezon. Internaţionalul român a punctat în minutul 22 al partidei cu Lecco.

Mihăilă a şutat imparabil de la marginea careului, şutul lăsându-l fără reacţie pe portarul celor de la Lecco.

Vezi AICI golul marcat de Valentin Mihăilă, în Parma – Lecco!

Reclamă

Iniţial, scorul a fost deschis de Adrien Bernabe, în minutul 15, cel care a marcat din pasa lui Bonny. După golul lui Valentin Mihăilă, în minutul 31, Bernabe a reuşit „dubla”, de data aceasta marcând din pasa lui Hernani.

Dacă o va învinge pe Lecco, Parma a acumulat 73 de puncte, fiind lider detaşat în Serie B. Formaţia românilor Dennis Man şi Valentin Mihăilă este la o distanţă de şase puncte faţă de locul secund, cu trei etape rămase de disputat, până la finalul sezonului.

Valentin Mihăilă a început ca titular duelul cu Lecco. De cealaltă parte, celălalt român de la Parma, Dennis Man, nu a fost în lot pentru duelul din etapa a 35-a din Serie B.

Reclamă 4 / 0/3

Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma

Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu înainte de EURO 2024. Internaţionalul român de 25 de ani nu va face parte din lotul lui Parma pentru meciul cu Lecco, din etapa cu numărul 35 din Serie B.

Mai mulţi „tricolori” s-au accidentat în ultima perioadă, iar selecţionerul Edi Iordănescu are mari bătăi de cap. Dennis Man s-a accidentat şi el, iar presa din Italia a anunţat ce s-a întâmplat cu internaţionalul român.

La ultimul antrenament al celor de la Parma, Dennis Man a suferit o întindere musculară, potrivit parmatoday.it. El a părăsit mai devreme antrenamentul şi a fost scos din lot de antrenorul Fabio Pecchia.

Din fericire nu este nimic grav, iar prezenţa lui Dennis Man la EURO 2024 nu este pusă în pericol de această accidentare.

În acest sezon, Dennis Man a fost unul dintre cei mai importanţi jucători de la Parma. Românul a marcat 11 goluri în 30 de meciuri din Serie B şi a contribuit din plin la succesul echipei care este foarte aproape de revenirea în Serie A.

Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:19 Novak Djokovic, eliminat în turul 3 de la Roma! Sârbul încă se resimte după ce a fost lovit la cap: „E îngrijorător” 18:09 Al-Hilal a devenit campioană în Arabia Saudită! Un nou sezon ratat pentru Cristiano Ronaldo 17:54 LIVE VIDEODanemarca – Canada e în AntenaPLAY. Slovacia – Kazahstan s-a terminat 6-2. Spectacol total la Campionatul Mondial de hochei 17:50 Toate calculele pentru lupta la titlu din Grecia! Cum poate deveni PAOK, echipa lui Răzvan Lucescu, campioană 17:40 Gigi Becali, patru transferuri de Champions League la FCSB. Anunţ euforic: „Fac două echipe!”. Avertisment pentru Dan Şucu 17:03 VIDEO„Mbappe, Mbappe!” Imagini colosale cu Florentino Perez şi primarul Madridului: „Copiii spun mereu adevărul” 16:26 Decizie controversată luată de Mircea Rednic înainte de Dinamo – UTA! Primele explicaţii după ajutorul nesperat primit de „câini” 16:21 Simona Halep şi-a aflat prima adversară de la Trophee Clarins! Cu cine va juca fostul număr 1 WTA la Paris 16:15 LIVE VIDEOWest Brom – Southampton, LIVE VIDEO, în AntenaPLAY! Norwich, egal cu Leeds la barajul de promovare în Premier League 15:50 Gicu Grozav, aproape de un transfer uluitor la Universitatea Craiova! Șoc uriaș pentru Petrolul. Anunțul momentului Vezi toate știrile
Citește și