Închide meniul

Andrey Rublev este primul finalist al turneului de la Madrid! L-a învins pe Taylor Fritz după doar 72 de minute

Alex Ioniță Publicat: 3 mai 2024, 19:35

Reclamă
Andrey Rublev este primul finalist al turneului de la Madrid! L-a învins pe Taylor Fritz după doar 72 de minute

Andrey Rublev este primul finalist al turneului de la Madrid!

Andrey Rublev / Profimedia

Andrey Rublev este primul finalist al turneului de la Madrid! Tenismenul rus , numărul opt mondial, s-a calificat în finala turneului ATP Masters 1.000, dotat cu premii totale de 7.877.020 de euro, după ce l-a învins pe americanul Taylor Fritz (13 ATP), cu 6-4, 6-3.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rublev s-a impus în doar o oră şi 12 minute, dar americanul continuă să conducă în meciurile directe, cu 5-4.

Andrey Rublev este primul finalist al turneului de la Madrid!

În ultimul act, rusul va primi replica învingătorului dintre Felix Auger-Aliassime şi cehul Jiri Leheck, notează agerpres.ro.

Pentru Rublev este doar a doua finală din acest sezon, după ce a câştigat titlul la Hong Kong la începutul anului. Totodată va fi a cincea finală ATP Masters 1.000 din carieră pentru rus.

Rublev a trecut de Carlos Alcaraz în sferturi!

Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de finală de la Madrid! Fostul număr 1 mondial a suferit astfel a doua înfrângere pe zgura de la Caja Magica din cariera sa.

Reclamă

Campionul ediţiilor din 2022 şi 2023 a cedat în faţa lui Andrey Rublev. Numărul 8 ATP a câştigat partida de pe Estadio Manolo Santana cu 4-6, 6-3, 6-2, după 2 ore de joc.

Carlos Alcaraz a pierdut al doilea meci al său de la Madrid. Andrey Rublev a obţinut calificarea în semifinalele turneului din capitala Spaniei şi se pregăteşte pentru duelul cu câştigătorul partidei dintre Taylor Fritz (13 ATP) şi Francisco Cerundolo (22 ATP).

Astfel, seria de invincibilitate a spaniolului pe zgura de la Madrid a luat sfârşit. Campion în 2022 şi 2023, Alcaraz ajunsese la 14 victorii la rând în capitala Spaniei.

Reclamă 4 / 0/3

Înfrângerea cu Rublev este a doua înfrângere a spaniolului de la Madrid. El a mai pierdut la acest turneu doar în 2021, în faţa lui Rafael Nadal.

Citește și:

Care este cel mai bun antrenor al momentului în fotbalul mondial?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:01 Demitere neaşteptată în Liga a 2-a! Nicolae Dică e gata să revină, „la pachet” cu Dani Coman 10:32 Anunţul italienilor despre viitorul lui Dennis Man şi al lui Valentin Mihăilă! Ce se întâmplă cu cei doi români de la Parma 10:11 Răzvan Lucescu a ieşit la atac, după ce a devenit campion cu PAOK: „Catastrofal! Au fost fotografiaţi!” 9:35 „Nu-l apucă prima zăpadă!” Dumitru Dragomir, mesaj categoric după ce Neil Lennon a fost prezentat la Rapid 9:11 Adi Popa regretă revenirea la FCSB! Mesajul categoric transmis: „Am cedat presiunii lui Gigi Becali!” 8:37 Ce a răspuns Răzvan Lucescu când a fost întrebat dacă e cel mai bun antrenor român 8:34 Dan Petrescu, sfătuit să-l transfere pe jucătorul lui Dinamo, care a fost huiduit de fani la baraj: „Se ‘bate’ cu Deac!” 8:16 Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Dinamo după victoria de la baraj: „Nu înseamnă mult, mă aşteptam la altceva!” 20
mai
23:46
Ioan Andone cere şi el plecarea lui Zeljko Kopic de la Dinamo: „Trebuie un antrenor român. Aş păstra doar 5 jucători”
20
mai
23:26
„Vreţi să rămâneţi la Dinamo?” Zeljko Kopic, anunţ despre viitorul său după victoria cu Csikszereda: „Am 46 de ani, nu 60!”
Vezi toate știrile
Citește și