Închide meniul

Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său

Alex Masgras Publicat: 1 mai 2024, 17:20

Reclamă
Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său

Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său

Novak Djokovic, în timpul unui meci la Monte-Carlo / Profimedia

Novak Djokovic a luat o decizie radicală înainte de turneul de la Roma. Numărul 1 mondial a anunţat că nu va mai conta pe Marco Panichi, fizioterapeutul său.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Decizia de a renunţa la Panichi vine la mai bine de o lună de la despărţirea de Goran Ivanisevic. Djokovic va reveni în circuit la Roma.

Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său

Novak Djokovic a anunţat, într-un mesaj postat pe Instagram, că a pus capăt colaborării cu preparatorul său fizic, italianul Marco Panichi.

La o lună după ce a pus capăt colaborării cu antrenorul Goran Ivanisevic, Novak Djokovic a anunţat că pune capăt colaborării cu Panichi, potrivit news.ro.

În postarea de pe Instagram, el a amintit de „anii incredibili de colaborare”, adăugând că împreună au „ajuns în vârf, au câştigat titluri, au doborât recorduri”.

Reclamă
Reclamă 4

În mulţumirile sale, el îl citează chiar pe fostul său antrenor: „Grazie Romanista (aşa cum îţi spune Goran) pentru toată energia, efortul şi timpul pe care le-ai investit pentru a mă face cel mai bun jucător şi cea mai bună persoană care puteam fi”.

Este o nouă schimbare în staful lui Nole, care, pe lângă Goran Ivanisevic, s-a despărţit deja de agentul său Edoardo Artaldi şi de directorul de comunicare Elena Cappellaro, în septembrie anul trecut. Antrenorul croat a justificat această despărţire explicând că „nu există un motiv „real”. Unul dintre motive este mai degrabă un sentiment de saturaţie, de oboseală; „aceşti cinci ani au fost foarte dificili şi intenşi”.

Moment emoţionant la Madrid | Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu

A fost un moment emoţionant la Madrid, unde Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneul de 1000 de puncte ATP. Campionul iberic a fost eliminat în optimile competiţiei, de către Jiri Lehecka, însă a fost aplaudat la scenă deschisă de către publicul iberic, la ultima sa apariţie la Caja Majica.

Reclamă 4 / 0/3

Nadal, care va împlini 38 de ani la începutul lunii viitoare, s-a înclinat după două ore şi două minute de joc în faţa tânărului său adversar, Jiri Lehecka, (22 de ani), aflat pe locul 31 mondial.

Campionul iberic a disputat cu această ocazie ultimul său meci la turneul din capitala Spaniei, la finalul căruia a fost ovaţionat de publicul prezent în tribune.

„A fost o seară emoţionantă. Am putut să-mi iau rămas bun aici, pe teren şi în plus cu un nivel de joc destul de decent. Este o amintire de neuitat, de neşters. Nu ştiu dacă a fost ultima oară când am jucat în Spania, e foarte probabil, nu mi-am pus întrebarea. Dar dacă a fost ultima oară când am jucat în ţara mea, este o amintire grozavă. S-a încheiat aici, la Madrid, dar drumul meu cu racheta în mână nu s-a terminat. Poate că acum nu este momentul să eliberez toate emoţiile pe care le ţin în interiorul meu. Nu vreau să renunţ încă la toată această adrenalină”, a declarat Nadal după meci, citat de agerpres.ro.

Citește și:

Va reuși Corvinul să intre în grupele Europa League?

Loading ... Loading ...
Reclamă
22:56

FCSB şi-a aflat toate posibilele adversare din primul tur preliminar al Ligii Campionilor! Poate da peste PAOK Salonic în turul 2

22:40

FotoMiodrag Belodedici a rămas fără permis de conducere cu ce a fost urmărit de poliţie la 3 dimineaţa: „Am ieşit cu alcoolemie!”

22:35

LIVE TEXTUniversitatea Craiova – U Cluj 1-1 (5-4 d.l.d).Oltenii au câştigat barajul pentru Conference League, la loviturile de departajare

22:20

Ianis Hagi, făcut praf după ultimul meci la Alaves: „Prea inconstant! Fotbalul lui este alcătuit din flash-uri!”

22:14

Ilie Dumitrescu a dat verdictul după ce Mitriţă nu a fost convocat pentru EURO 2024: „Nu mai poţi fi ‘Rege’!”

21:41

Olimpiu Moruţan a retrogradat în Turcia! Niţă, Drăguş, Sorescu şi Maxim s-au salvat la limită! Galatasaray, campioană

1 VIDEORăzvan Lucescu este campion în Grecia cu PAOK! Românul a cucerit titlul pe terenul rivalei. Aris – PAOK 1-2 a fost în AntenaPLAY! 2 FotoIrina Deleanu, în extaz după Campionatele Europene: „Încă mai cred că este un vis! Mă ciupesc să văd dacă este real” 3 VIDEOIsack Hadjar a câștigat Cursa de Formula 2 de la Imola! Performanță de senzație pentru pilotul de la Campos Racing 4 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu de la Imola! Cursa a fost live pe Antena 1 şi AntenaPLAY 5 VIDEOCharles Leclerc va pleca din pole-position în Marele Premiu de la Monaco, duminică, live pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 6 VIDEOSami Meguetounif a câștigat Cursa de Formula 3 de la Imola! Goethe a terminat pe 2. A fost spectacol în AntenaPLAY
Citește și