Închide meniul

Bernadette Szocs şi Eliza Samara, pe tabloul principal de la WTT Champions Chongqing 2024 (30 mai – 3 iunie, AntenaPLAY)

Dan Roșu Publicat: 21 mai 2024, 16:11

Reclamă
Bernadette Szocs şi Eliza Samara, pe tabloul principal de la WTT Champions Chongqing 2024 (30 mai – 3 iunie, AntenaPLAY)

Bernadette Szocs şi Eliza Samara, pe tabloul principal de la WTT Champions Chongqing 2024

Eliza Samara şi Bernadette Szocs - Profimedia Images

Bernadette Szocs şi Eliza Samara vor fi pe tabloul principal al turneului WTT Champions Chongqing 2024. Competiţia se va desfăşura în perioada 30 mai – 3 iunie şi va fi transmisă live în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La competiţia din China vor lua parte cei mai buni jucători de pe tablourile feminine şi masculine. Premiile totale sunt pe măsură, 800.000 de dolari, campionii urmând să primească 35.000 de dolari.

Bernadette Szocs şi Eliza Samara, pe tabloul principal de la WTT Champions Chongqing 2024

În afară de Bernadette Szocs şi Eliza Samara, pe tabloul feminin le vom regăsi pe Sun Yingsha, Wang Manyu, Wang Yidi, Chen Meng, Hina Hayata, Shin Yubin, Adriana Diaz sau Mima Ito.

De pe tabloul masculin, nu lipsesc cei patru chinezi, Wang Chuqin, Fan Zhendong, Liang Jingkun şi Lin Gaoyuan, dar şi Felix Lebrun sau Simon Gauzy.

Premiile totale sunt substanţiale, în valoare de 800.000 de dolari. Câştigătorul încasează 35.000 de dolari, finaliştii, câte 27.000 de dolari, semifinaliştii, câte 18.000 de dolari, iar sfertfinaliştii primesc 14.500 de dolari.

Reclamă
Reclamă 4

Punctele din clasamentul mondial sunt şi ele pe măsură. Învingătorii vor avea garantate 1.000 de puncte, finaliştii, 700 de puncte, semifinaliştii, 350 de puncte şi sfertfinaliştii, 175 de puncte.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Ai sport in AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Formula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
16:42

Când şi unde se va juca FCSB – Corvinul Hunedoara, Supercupa României! Data a fost modificată de FRF

16:28

Gică Hagi vrea să transfere de la o echipă retrogradată! Jucătorii pe care „Regele” a pus ochii

16:25

Un antrenor român cu succes în afara ţării l-a atacat dur pe Gigi Becali: „E o insultă”! Derapaj la adresa lui Elias Charalambous

15:45

Aryna Sabalenka şi Elena Rybakina, calificări fără emoţii în sferturile de finală de la Roland Garros

15:30

LIVE VIDEOWang Chuqin – Fan Zhendong e ACUM în finala WTT Champions Chongqing în AntenaPLAY! Sun Yinghsa, campioana la feminin

15:19

VIDEOKylian Mbappe i-a spus lui Emmanuel Macron când va fi prezentat la Real Madrid! Discuţia cu preşedintele Franţei

1 FotoPremieră pentru Stefanos Tsitsipas şi iubita lui, Paula Badosa, după împăcare! Vestea despre cei doi 2 FotoEa îl consolează pe Ionuţ Radu pentru ratarea EURO 2024. Francesca Cuccuru are 20 de ani şi e de o frumuseţe rară: „Minunată!” 3 FotoIubita lui Valentin Mihăilă, apariţie răvăşitoare în braţele internaţionalului român! Ami a întors toate privirile 4 FotoBorussia Dortmund – Real Madrid 0-2! Real a cucerit cea de a 15-a Ligă a Campionilor din istorie! E a 5-a şi pentru Ancelotti! 5 Surprize uriaşe la Roland Garros 2024! Semifinalista din 2023 şi capul de serie numărul 6, out din primul tur 6 FotoFiicele lui Gică Popescu, Ilie Năstase și Adi Ilie au uluit pe toată lumea la o prezentare de modă. Cât de frumoase sunt
Citește și