Închide meniul

Gică Hagi vrea să transfere de la o echipă retrogradată! Jucătorii pe care „Regele” a pus ochii

Viviana Moraru Publicat: 3 iunie 2024, 16:28

Reclamă
Gică Hagi vrea să transfere de la o echipă retrogradată! Jucătorii pe care „Regele a pus ochii

Gică Hagi, aproape de un nou transfer la Farul

Gică Hagi, în timpul unui meci / Hepta

Gică Hagi vrea să transfere de la o echipă retrogradată. „Regele” a pus ochii pe doi jucători care au retrogradat cu Voluntari, la finalul sezonului recent încheiat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Farul nu a oficializat încă niciun transfer, pentru sezonul viitor, însă Gică Hagi s-a înţeles deja cu un jucător. Romario Moise va semna cu formaţia pregătită de „Rege”.

Gică Hagi vrea să transfere de la o echipă retrogradată

Conform gsp.ro, Gică Hagi a mai pus ochii pe doi jucători, după ce a bătut palma cu Romario Moise. „Regele” vrea să-i aducă la Farul pe Geogre Merloi şi pe Andrei Ciobanu, ambii retrogradând recent cu Voluntari.

Andrei Ciobanu ar putea reveni astfel sub comanda lui Gică Hagi, fiind crescut la academia „Regelui” de la Constanţa. Mijlocaşul a fost un jucător de bază al naţionalei U21 la Campionatul European de tineret din urmă cu trei ani, iar în sezoanele trecute a mai evoluat la Rapid şi Poli Iaşi.

Mijlocaşul de 26 de ani a fost transferat în iarnă de Voluntari, reuşind să bifeze 11 meciuri la formaţia ilfoveană, fără să marcheze vreun gol.

Reclamă
Reclamă

De cealaltă parte, George Merloi a avut un început bun de sezon, însă a suferit o accidentare gravă în august, care l-a ţinut departe de teren până în luna martie. De la revenire, mijlocaşul a bifat nouă meciuri la Voluntari, reuşind să marcheze trei goluri şi să ofere o pasă decisivă.

După finalul sezonului, Gică Hagi a renunţat deja la mai mulţi jucători. Constantin Budescu, David Kiki, Ronaldo Deaconu şi Louis Munteanu s-au despărţit deja de Farul, iar pe lista plecărilor se mai află şi Dragoş Nedelcu, Kevin Boli şi Damien Dussaut.

Gică Popescu anunţă „revoluţia” la Farul, în sezonul viitor

Gică Popescu anunţă „revoluţia” la Farul în sezonul viitor. Preşedintele constănţenilor a transmis că îşi doreşte să aducă în conducerea echipei noi acţionari, pentru ca bugetul să crească.

Reclamă

„Avem acelaşi obiectiv în fiecare an, play-off-ul, promovare de tineri. Şi să mergem cât mai sus, după ce intrăm în play-off. Am vrea să ne batem în fiecare an la campionat. Ne batem, de fapt. În fotbal există un singur obiectiv, meciul următor.

Cel puţin pentru mine, obiectivul principal e să încercăm să aducem lângă noi oameni care au o anumită potenţă financiară, pentru a încerca să aducem jucători buni, care împreună cu jucătorii tineri, să formeze un lot competitiv.

Să ai în fiecare an deficit financiar, nu poţi să te baţi cu echipe care au bugete de 15 milioane. Noi cu buget de şapte milioane, e greu să te baţi. Dar chiar şi aşa, ne batem, am avut un play-off foarte bun. Întotdeauna am fost acolo, printre cele mai bune echipe din Liga 1. Să încercăm să schimbăm acţionariatul, să aducem oameni lângă noi”, a declarat Gică Popescu, conform digisport.ro.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
8:24

Fanii lui Dinamo i-au luat la țintă pe jucătorii lui FC Botoșani: „Dădeau cu pahare, cu brichete. I-a adus în direcția asta”

8:12

Prima izbucnire nervoasă a lui Zeljko Kopic în România: „De ce mă tot întrebați?”. Antrenorul lui Dinamo a cedat

0:04

„Ce inconştienţi!” Gest scandalos al fanilor dinamovişti în finalul meciului cu Botoşani. Echipa lui Kopic, aproape de dezastru

23:55 27 sept.

VIDEOEstoril – Sporting 0-3.Victorii pe linie pentru campioana en-titre. Programul etapei cu numărul 7 din Liga Portugal

23:42 27 sept.

EXCLUSIVDetalii din interiorul familiei despre viitorul lui Edi Iordănescu: „Înclin să cred că acolo va merge să antreneze”

23:40 27 sept.

Dennis Politic nu s-a ferit de cuvinte după Dinamo – FC Botoşani 2-2: „Golurile au venit pe greşeli personale!” Ce a spus Kopic

1 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 2 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 3 VIDEOAdina Diaconu, victorie clară cu Balazova la China Smash 2024! Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY 4 „Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali 5 VIDEOAl Ahly – Zamalek 1-1 (3-4 d.l.d). Zamalek a câştigat Supercupa CAF după un meci nebun. Dramatism total în AntenaPLAY 6 „Îi măresc contractul şi îi iau un apartament!” Ce jucător va răsplăti Gigi Becali, după FCSB – RFS 4-1
Citește și