Închide meniul
Foto

Cât de frumoasă este fosta noră a lui Ion Ţiriac, la 42 de ani. Imagini rare alături de nepoţii miliardarului: „Cea mai bună zi!”

Reclamă

Publicat: 15 aprilie 2024, 9:17

Cât de frumoasă este fosta noră a lui Ion Ţiriac, la 42 de ani. Imagini rare alături de nepoţii miliardarului: „Cea mai bună zi!”

Cât de frumoasă este fosta noră a lui Ion Ţiriac, la 42 de ani

Ileana Lazariuc este fosta soţie a lui Alexandru Ion Ţiriac / Colaj Instagram/Profimediaimages

Cât de frumoasă este Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Ion Ţiriac, la 42 de ani. Vedeta din România, care are doi copii cu Alexandru Ion Ţiriac, tocmai şi-a sărbătorit ziua de naştere.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ileana Lazariuc a fost timp de 17 ani într-o relaţie cu fiul miliardarului român. Cei doi au divorţat în secret în 2017, iar vestea despărţirii s-a aflat după o lungă durată de timp.

Cât de frumoasă este fosta noră a lui Ion Ţiriac, la 42 de ani

Ileana Lazariuc are doi copii cu fiul lui Ion Ţiriac, pe Alexandru şi pe Nicholas Noah. Postează rar imagini cu nepoţii magnatului român, care au ajuns de nerecunoscut.

Fostul fotomodel, care este de o frumuseţe ieşită din comun (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS) a luat decizia radicală de a se muta definitiv din ţară. A ales să locuiască, alături de fiii ei, în Dubai.

Ileana Lazariuc şi-a sărbătorit ziua de naştere pe o barcă, alături de fiii ei. Imaginile făcute publice pe reţelele sociale s-au viralizat imediat.

Reclamă

Cea mai bună zi alături de voi, băieţi. Sunteţi echipa mea. Îţi mulţumesc pentru tot, Alexandru (poţi alege un film, dar nu şi şoferul)„, a scris Ileana de ziua ei.

Fosta noră a lui Ion Ţiriac a fost felicitată imediat de prima soţie a lui Dan Şucu. „La mulţi ani, frumuseţe”, i-a transmis Camelia Şucu.

Întrebat despre rolul de bunic, miliardarul român a avut o reacție total surprinzătoare. A amintit de faptul că, din cauza afacerilor, nu a putut sta atât cât își dorea alături de nepoții săi.

Reclamă 4 / 0/3

(Sunteţi un bunic bun?) Cred că sînt un tată şi un bunic mediocru. Eu nu am lucrat cu program 8-16, ca să mai am timp de viaţa mea, eu muncesc şi acum 26 de ore pe zi. Dar încerc să mă împart cît pot cu ăia mici, care sînt senzaţionali„, spunea Ion Țiriac într-un interviu acordat pentru gsp.ro.

În prezent, fiul cel mare al lui Ion Țiriac ar fi într-o relație cu Sorana Cîrstea. Cei doi au evitat de fiecare dată să vorbească despre subiect și să confirme informația.

La cine a ajuns toată averea lui Ion Țiriac

S-a aflat la cine a ajuns toată averea lui miliardarului Ion Țiriac. În vârstă de 84 de ani, omul de afaceri anunţă că a donat toţi banii pe care îi are. Cele două miliarde de dolari nu sunt acum pe mâinile celor trei copiii ai săi.

Ion Ţiriac a făcut dezvăluiri surprinzătoare în cadrul unui interviu. Primul miliardar din istoria României a virat toată averea sa în conturile fundaţiei care îi poartă numele şi care a apărut din „dorinţa de dezvoltarea sportului și încurajarea practicării acestuia în rândul copiilor și tinerilor din România, dar şi pentru a oferi suport persoanelor aflate în situații dificile de viață„.

Fostul mare jucător de tenis a precizat că nu mai are de ce să fie considerat unul dintre bogaţii României.

V-am spus, am devenit bogat în ziua în care am intrat în restaurant și nu m-am uitat la prețul restaurantului, cât costă când plec cu nota.

Nu sunt bogat, am dat totul Fundației. Și cu plăcere. Și ce fac eu astăzi fac numai că am avut mai mult noroc decât alții”, a declarat Ion Țiriac pentru gsp.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
29
apr.
23:36
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu!
29
apr.
23:00
Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional
29
apr.
22:57
Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident
29
apr.
22:46
Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul
29
apr.
22:37
Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu
29
apr.
22:35
Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului”
Vezi toate știrile
Citește și