Închide meniul

Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul

Bogdan Stănescu Publicat: 29 aprilie 2024, 22:46

Reclamă
Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul

Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off!

Andrei Ivan se bucură după golul marcat contra Rapidului

Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Oltenii au 37 de puncte, la fel ca CFR Cluj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Farul Constanţa e pe locul 4 în Liga 1, în timp ce Rapid e pe 5, la un singur punct peste Sepsi. Giuleştenii au un bilanţ catastrofal în play-off: un egal şi 6 înfrângeri.

Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul

Iată cum arată acum clasamentul în play-off-ul Ligii 1:

Aşa arată acum clasamentul în play-off
Aşa arată acum clasamentul în play-off

Rapid – Universitatea Craiova 1-2. Oltenii au dat lovitura în prelungirile partidei şi au urcat pe locul 2 în play-off!

Rapid – Universitatea Craiova 1-2 a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro de la ora 20:30. În urma acestei victorii, oltenii au urcat pe locul 2 în Liga 1. Oltenii au egalat-o la puncte pe CFR Cluj.

De partea cealaltă, giuleştenii nu au încă nicio victorie în play-off. „Alb-vişiniii” au un bilanţ catastrofal de la terminarea sezonului regular: un singur egal şi 6 înfrângeri!

Reclamă

Rapid: G. Ungureanu – Onea, P. Iacob, Săpunaru, Braun – Oaidă, Papeau, Kait – Krasniqi, Rrahmani, Funsho.
Rezerve: Drăghia, , Dr. Grigore, I. Cristea, Bădeascu, Hasani, Petrila, Emmers, C. Cîrjan, Burmaz, El Sawy.
Absenți Aioani, Hromada (accidentați)
Antrenor: Bogdan Lobonț

Universitatea Craiova: L. Popescu – Căpățână, Zajkov, Da Silva, Bancu – A. Crețu, Anzor – Baiaram, Houri, A. Ivan – Markovic
Rezerve: Lazar, Cîmpanu, Ndong, Vlădoiu,, Mitriță, Koljic, Bană, Danciu, Mateiu, Houri, Soiri, Blesa, Badelj, Gașpăr
Absenți: Screciu, Maldonado (accidentați)
Antrenor: Costel Gâlcă

Stadion: Giulești
Arbitru: Ovidiu Hațegan (Arad). A1: Mircea Grigoriu (Bucureşti), A2: Ovidiu Artene (Vaslui)
Arbitru VAR: Szabolcs Kovacs (Carei). Arbitru AVAR: Doru Lucaciu (Cluj-Napoca)

Reclamă 4 / 0/3

Bogdan Lobonţ a „luat foc” înainte de Rapid – Universitatea Craiova: „Nu puteți să-mi spuneți asta” Întrebarea care l-a deranjat

Bogdan Lobonţ a „luat foc” la conferinţa de presă, înainte de Rapid – Universitatea Craiova, duel din etapa a şaptea a play-off-ului. Tehnicianul interimar al giuleştenilor s-a enervat atunci când a fost întrebat dacă jucătorii săi sunt cu moralul la pământ.

Bogdan Lobonţ s-a enervat, în momentul în care a auzit întrebarea care i-a fost adresată, şi a oferit imediat o replică acidă. Acesta a transmis că nimeni nu ştie cu adevărat ce se întâmplă în vestiarul giuleştenilor, după cele şase meciuri fără victorie din play-off.

De asemenea, Bogdan Lobonţ a mărturisit că s-a „împăcat” cu Ermal Krasniqi, după ce kosovarul a părut a fi deranjat de faptul că a fost schimbat în duelul cu Farul, din etapa precedentă.

„Am vorbit cu Krasniqi. Depinde din ce perspectivă o vezi. Poate o vezi din perspectiva comentatorului, a celui ce nu cunoaște dinamicile care sunt în cabină. Eu și Ermal știm ce s-a întâmplat, atât la gestul lui, cât și la ce a urmat. Eu mă bazez pe toți jucătorii care sunt la Rapid, toți jucătorii care sunt sub contract cu Rapid.

Ceea ce am avut de clarificat cu el am făcut-o atât după meci, cât și a doua zi. Că persoanele din afară comentează, eu nu am ce să fac.

Atmosfera e încărcată, realitatea asta este”

De unde știți voi că băieții sunt cu moralul la pământ? Cu tot respectul, voi nu cunoașteți situația din interior! Voi sunteți în exterior, nu știți ce se întâmplă la antrenamente, în cantonament. Eu gestionez cu instrumentele pe care le am la dispoziție.

Nu puteți voi să veniți să-mi spuneți că jucătorii sunt cu moralul la pământ, e doar perspectiva voastră.

Reclamă

Nu trebuie să ne ascundem după deget. Atmosfera e încărcată, realitatea asta este. Ne conformăm realității, încercăm să ne canalizăm energia la ce vrem să facem. Depinde doar de noi către ce ne îndreptăm. Eu nu sunt magician, îmi pare rău că trebuie să folosesc un clișeu. Depinde de noi să facem tot ce putem”, a declarat Bogdan Lobonţ, la conferinţa de presă.

Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:02 Selecționerul Ucrainei a anunțat lotul cu o lună înainte de EURO! Surprizele pregătite de prima adversară a României 13:25 Botoșani – Mioveni LIVE TEXT (20:00). Duel „încins” pentru Liga 1! Echipele probabile pentru meciul de baraj 13:21 Xavi, la un pas să fie demis de Barcelona! Anunţ-şoc făcut de presa din Spania. Ruptură totală cu Joan Laporta 13:12 „Haos! Trebuie educați” Giani Kiriță a răbufnit după ce suporterii lui Dinamo s-au bucurat pentru calificarea la baraj 13:11 FRF a pus în vânzare biletele pentru ultimele teste înainte de EURO 2024! România – Liechtenstein va fi în direct pe Antena 1 12:56 Schimbare uriașă împotriva rasismului din fotbal! Abuzurile pot fi acum reclamate de jucători printr-un mod inedit. Anunțul FIFA 12:50 VIDEOAntrenamentele din Formula 2 de la Imola au fost în AntenaPLAY. Programul complet 12:26 Marian Iancu și-a anunțat revenirea în fotbalul românesc! A dezvăluit și numele clubului la care va investi 12:25 Ce a spus Florin Maxim despre o colaborare cu Gigi Becali: „Toată lumea vrea la FCSB!”. Verdictul antrenorului momentului 12:24 Adrian Mutu s-a întâlnit cu Ivan Rakitic! Unde a fost invitat „Briliantul”: „A fost o experienţă frumoasă” Vezi toate știrile
Citește și