Închide meniul

Chefi la Cuţite revine în forţă cu sezonul 8! Duelul din Derby de România trece în bucătărie, unde lupta se ascute şi mai mult

Reclamă

Antena Sport Publicat: 21 august 2020, 13:50 / Actualizat: 11 mai 2021, 19:43

Chefi la Cuţite revine în forţă cu sezonul 8! Duelul din Derby de România trece în bucătărie, unde lupta se ascute şi mai mult

Antena1

Chefi la cuţite revine cu sezonul 8

E derby la cuțite înainte de orice FCSB – Dinamo. Bontea şi Scărlătescu sunt fanii "câinilor roşii", în timp ce Dumitrescu e de parte roş-albaştrilor. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Auzi, dar Dinamo mai are echipă acum? Într-adevăr, rivalitatea Steaua-Dinamo este cea mai mare. E singurul, sunt singurele meciuri în care chiar îmi luam bătaie. Mă duceam pe stadion”, a fost replica lui Dumitrescu prin care şi-a luat peste picior colegii Chefi.

Scărlătescu a băgat şi bani la Dinamo. S-a înscris în programul Doar Dinamo Bucureşti, menit să salveze echipa din Ştefan cel Mare. 

”Cătălin, nu știu dacă a băgat banii, dar o să cumpăr și eu câteva acțiuni. Doamne ajută! Cine știe, poate iese ceva!”, susţinea Bontea, cu ceva timp în urmă.

Visul fiecărui dinamovist este să aibă un stadion nou. Nimeni nu mai găseşte plăcerea de a merge pe arena din Ştefan cel Mare. Tocmai de aceea, noua conducere spaniolă a luat decizia ca meciurile să se dispute pe Arena Naţională.

Reclamă

”Nu îmi place stadionul, e singurul motiv pentru care nu merg pe stadion”, a spus Bontea.

Chefi la Cuţite, sezonul 8

Când vine vorba de celebra emisiune Chefi la Cuţite, dinamovistul Bontea este şeful. El a câştigat 3 din precedentele 7 ediţii, care au fost, evident, prezentate de Gina Pistol.

Pe de altă parte, Chef Scărlătescu este singurul care va avea o statuie, începând cu sezonul 8, ce va începe în curând pe Antena1.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” Vezi toate știrile
Citește și