Închide meniul

Dacă nu plecam, era jale! Ioana Tufaru, şocată după incendiul de la blocurile lui Gigi Becali: "Oamenii au văzut moartea cu ochii"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 31 martie 2021, 10:21

Dacă nu plecam, era jale! Ioana Tufaru, şocată după incendiul de la blocurile lui Gigi Becali: "Oamenii au văzut moartea cu ochii"

ProfimediaImages

Incendiu la baza sportivă a celor de la FCSB

"Noroc că acum 3 ani m-am mutat din acele blocuri, din Berceni, cu acordul lui Becali, la un alt sediu al lui, din Preciziei, unde sunt condiţii mai bune. Am fost deșteaptă că am plecat, săracii oameni, au văzut moartea cu ochii!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dacă nu plecam de acolo era jale acum. Dar nu-i lasă Becali pe străzi, sunt oameni cu familii, cu copii mici, îi va duce în altă parte, că are suflet bun, până se repară totul”, a spus Ioana Tufaru, fiica Andei Călugăreanu, citată de PlaySport.ro.

Incendiu la baza sportivă a lui Gigi Becali

Persoana care a murit în incediul de la baza deţinută de Gigi Becali în Berceni ar fi unul dintre angajaţi. Acesta avea 50 de ani şi era paznic. Celelalte două persoane rănite sunt în afara oricăui pericol. Nu au avut nevoie să fie transportate la spital.

Incendiul a izbucnit noaptea trecută în zona în care sunt cazate persoane nevoiaşe. Locuinţele se găsesc în baza construită de Gigi Becali în Berceni, acolo unde se află şi cantonamentul lui FCSB.

"În această dimineață, ISUBIF a intervenit pentru stingerea unui incendiu, produs la etajul întâi al unei clădiri, în str. Drumul Leordeni. La momentul sosirii echipelor de intervenție s-a procedat la realizarea dispozitivelor pentru căutarea posibilelor victime, respectiv pentru stingerea incendiului. Construcția era compartimentată, iar incendiul s-a manifestat cu flacără și a afectat 3 camere, pe o suprafață de aproximativ 100 mp.

Reclamă

Pe durata operațiunilor de intervenție a fost identificată o victimă, bărbat în vârstă de 50 ani, care era decedat (carbonizat) într-una dintre camere. Echipajele SMURD au acordat primul ajutor unui bărbat cu expunere la fum, respectiv unei alte victime, care prezenta un atac de panică, fără a se impune transportul acestora la spital

Au intervenit patru autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială pentru descarcerare, o autospecială pentru intervenție și salvare de la înălțime, respectiv trei echipaje SMURD", a transmis ISU.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” Vezi toate știrile
Citește și