Închide meniul

Debut de vis pentru Alex Dobre. Noua „perlă” din Giuleşti a marcat o dublă în partida Rapid-Farul: „Va fi un drum bun”

Alexandra Costea Publicat: 21 octombrie 2024, 23:34 / Actualizat: 22 octombrie 2024, 9:54

Reclamă
Debut de vis pentru Alex Dobre. Noua perlă” din Giuleşti a marcat o dublă în partida Rapid-Farul: Va fi un drum bun”

Debut de vis pentru Alex Dobre

Alex Dobre a debutat astăzi în tricoul Rapidului - Profimedia

Alex Dobre a marcat o dublă la debutul în tricoul Rapidului. Rapid-Farul, 5-0. Umilinţă totală pentru elevii lui Gică Hagi. Partida din Giuleşti a încheiat etapa cu numărul 13 din Liga1. Meciul a fost transmis în format LIVE TEXT pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cele două formaţii nu au început deloc bine campionatul și după 12 jocuri aveau acelaşi număr de puncte, 13, dar și același golaveraj, 12-15. Acum, după 5 partide jucate acasă fără victorie, giuleştenii au învins-o cu 5-0 pe Farul Constanţa. Până acum adunaseră 4 remize și o înfrângere.

Debut de vis pentru Alex Dobre. Noua „perlă” din Giuleşti a marcat o dublă în partida Rapid-Farul

Cele 5 goluri ale Rapidului contra Farul Constanţa au fost marcate de: Borza – minutul 13, Petrila – minutul 30, Pașcanu – minutul 40, Dobre – minutul 72, Dobre – minutul 90+5.

Se pare că schimbarea impusă de Marius Şumudică i-a adus victoria mult aşteptată în Giuleşti. Rapid a jucat în 3-4-3. A fost pentru prima dată în mandatul noului tehnician când alb-vişinii încep cu 3 stoperi.

Alex Dobre poate fi considerat omul meciului. La debutul în tricoul alb-vişiniilor, fotbalistul în vârstă de 26 de ani a marcat o dublă contra elevilor lui Gică Hagi. A intrat pe teren în minutul 66, în locul lui N’Jie. Prima reuşită a venit în minutul 72, cu o execuţie perfectă, la colţul lung. Noua achiziţie a lui Dan Şucu a marcat din nou din pasa lui Micovschi. Despre reuşita sa, fotbalistul a mărturisit că a făcut exact ceea ce a simţit pe teren. Mai mult, Dobre a precizat că noii săi coechipieri l-au ajutat să se integreze în Giuleşti.

Reclamă
Reclamă

„E un debut de vis! Este mai importantă victoria Rapidului, decât faptul că am marcat o ‘dublă’. Este mai importantă victoria Rapidului, decât faptul că am marcat o ‘dublă’. Sunt un jucător dinamic. Am fost inspirat și mă bucur că mi-a ieșit. M-a ajutat ritmul din Portugalia și mă bucur că îmi prinde bine ce am învățat acolo. Marius Șumudică m-a încurajat și colegii m-au făcut să mă simt ca acasă aici.

Nu știu ce părere are selecționerul de prestația mea. Dacă dânsul va considera că merit să fiu convocat la echipa națională, ar fi o mândrie pentru mine.

Va fi un drum lung de acum încolo. Suntem ca o familie și ne bucurăm că am obținut un rezultat pozitiv. Sunt niște momente incredibile. Sunt momente care îmi vor rămâne în minte pentru totdeauana și le voi povesti mai departe.

Reclamă

Le mulțumesc fanilor, colegilor și familiei pentru susținere”, a declarat Alex Dobre, după partida din Giuleşti.

Alex Dobre este cotat cu 1 milion de euro

Extrema stânga jucase ultima dată în Portugalia, la Famalicao, şi a ajuns la Rapid recent. Fotbalistul de 26 de ani s-a format la juniorii lui Bournemouth, dar n-a reușit să se impună în Anglia. Dobre este cotat cu 1 milion de euro, potrivit Transfermarkt.

În urma acestui meci, Rapid a urcat pe locul 10 în Liga 1, cu 16 puncte. Farul e pe locul 14 în Liga 1, cu 13 puncte.

Reclamă

Cine se va impune în El Clasico?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:23 26 oct.

VIDEOBernadette Szocs, eliminată de la WTT Champions Montpellier! Românca a fost învinsă de Batra, live în AntenaPLAY

23:46

Virgiliu Postolachi, eroul lui CFR Cluj cu Sepsi, îndemn pentru jucătorii lui Dan Petrescu: „Trebuie să fim mai răi”

23:46

Dan Petrescu, discurs ferm după ce CFR Cluj a remizat dramatic cu Sepsi: „Avem probleme cu norocul! E prea puţin pentru noi!”

23:19

„Suntem penibili!” Denis Ciobotariu şi-a făcut praf coechipierii după CFR Cluj – Sepsi 3-3: „Totul e degeaba”

23:14

Primire spectaculoasă pentru jucătorii lui Dinamo, înaintea meciului cu Hermannstadt! Fanii „câinilor” au făcut show la Sibiu

22:55

CFR Cluj – Sepsi 3-3! Postolachi, „eroul” lui Dan Petrescu! Clujenii au întors dramatic scorul şi au egalat în prelungiri

1 VIDEOGeorge Russell a fost cel mai rapid pilot în primul antrenament al Marelui Premiu de Formula 1™ al Mexicului! Programul complet 2 Gigi Becali, prima reacţie după umilinţa cu Rangers. Jucătorul desfiinţat: „Bă, mai bine o laşi în aut!” 3 Gigi Becali face revoluţie la echipă după ce FCSB a fost umilită de Rangers: „Nu vor mai fi pe teren! Am tras nişte concluzii” 4 Cum arată clasamentul din Europa League, după meciurile din etapa a 3-a. Pe ce loc a ajuns FCSB, după 0-4 cu Rangers 5 Scoţienii, derapaj la adresa lui Gigi Becali după Rangers – FCSB 4-0! Cum l-au putut numi pe patronul campioanei României 6 Gestul incredibil făcut de Răzvan Lucescu în timpul unui interviu, după suspendarea din Grecia. Ce a făcut după PAOK – Plzen
Citește și