Închide meniul

Aaron Boupendza, mesaj categoric înainte de FCSB – Rapid: „Nu trebuie să facem calcule”. Ce a zis despre titlul din Liga 1

Alex Masgras Publicat: 25 octombrie 2024, 19:20

Reclamă
Aaron Boupendza, mesaj categoric înainte de FCSB – Rapid: „Nu trebuie să facem calcule. Ce a zis despre titlul din Liga 1

Aaron Boupendza, mesaj categoric înainte de FCSB - Rapid: "Nu trebuie să facem calcule". Ce a zis despre titlul din Liga 1

Aaron Boupendza şi Cristi Manea, în timpul meciului Rapid - Farul / Profimedia

Aaron Boupendza a avut un mesaj categoric înainte de FCSB – Rapid. Capul de afiş al etapei a 14-a din Liga 1 este reprezentat de duelul care va avea loc pe Arena Naţională, duminică seară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid a obţinut luni prima victorie pe teren propriu din acest sezon, într-un 5-0 cu Farul Constanţa. Victoria entuziasmantă din Giuleşti a adus multă încredere pentru jucătorii lui Marius Şumudică.

Aaron Boupendza, mesaj categoric înainte de FCSB – Rapid: „Nu trebuie să facem calcule”. Ce a zis despre titlul din Liga 1

Aaron Boupendza a debutat pentru giuleşteni chiar în duelul cu Farul Constanţa. El a fost adus a Rapid pentru a-l înlocui pe Albion Rrahmani, plecat în vară la Sparta Praga.

Atacantul din Gabon este convins că echipa sa se poate lupta la titlu şi că îşi poate reveni după începutul slab din acest sezon:

„Orice e posibil. Știm că nu am început bine, dar acum încercăm să ne redresăm. Trebuie să ne concentrăm, să luăm pas cu pas, să jucăm fiecare meci ca pe o finală. Nu trebuie să facem calcule. Trebuie să jucăm serios, să fim atenți. Rapid e o echipă mare, are istorie și trebuie să joace în Europa în fiecare an.

Reclamă
Reclamă

Toți cei din conducere fac ce e mai bine pentru club, trebuie să le aducem bucurii fanilor. Am încredere în colegii mei, în antrenor, cred că dacă vom munci așa, vom aduce bucurii”, a declarat Aaron Boupendza, potrivit digisport.ro.

Marius Șumudică nu crede că umilința cu Rangers o va afecta pe FCSB la derby-ul cu Rapid

Chiar dacă FCSB vine după o înfrângere categorică, Marius Șumudică nu se așteaptă la un meci ușor pe Arena Națională. Antrenorul de la Rapid a tras un semnal de alarmă și a transmis că jucătorii de la FCSB vor avea o „altă față” la derby.

„Nu știu cât cântărește rezultatul de aseară. Va fi un derby, se vor motiva, sunt o echipă bună, campioana țării, au ajuns în grupe, înseamnă foarte mult. Rezultatul de ieri nu poate decât să îi motiveze și să arate că sunt o echipă foarte bună.

Reclamă

Nu mă așteptam să piardă într-o asemenea manieră. Un meci greu, cu o echipă agresivă. Le-au lipsit mulți titulari, vor avea o altă față duminică.

Sunt ferm convins că vor schimba, vor apărea jucători noi în primul 11. Trebuie să fim pregătiți”, a declarat Marius Şumudică.

Reclamă

Cine va câştiga Balonul de Aur?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
8:20

Florin Tănase, reacţie genială după scandalul dintre Marius Şumudică şi Elias Charalambous: „Am văzut doar că s-au pupat!”

8:17

Reacţia lui Marius Şumudică după gesturile golăneşti din derby-ul FCSB – Rapid: „Te rog să-ţi ceri scuze”

2:50

VIDEOEdmonton Oilers – Detroit Red Wings 3-2 a fost LIVE în AntenaPLAY! Spectacol total în NHL

0:42

VIDEOIndiana Pacers – Philadelphia 76ers 114 – 118 a fost LIVE în AntenaPLAY. Philadelphia, victorie fără starul Joel Embiid

0:14

„Să nu facem asta!” Elias Charalambous a descris într-un singur cuvânt scandalul cu Marius Şumudică, de după FCSB – Rapid 0-0

0:09

VIDEOCarlos Sainz, prima reacţie după ce a triumfat în Marele Premiu al Mexicului: „Îmi mai doream o victorie alături de Ferrari!”

1 VIDEOCarlos Sainz va pleca din pole position în Marele Premiu al Mexicului! Tur perfect pentru pilotul Ferrari în calificări 2 FCSB – Rapid 0-0. Derby al ratărilor pe Arena Naţională! Siegrist, eroul lui Şumudică. Cum arată clasamentul Ligii 1 3 VIDEOCarlos Sainz a câştigat Marele Premiu al Mexicului! Lando Norris şi Charles Leclerc au completat podiumul 4 Replica memorabilă dată de Vinicius Jr. după ce a fost umilit de Gavi în El Clasico. Schimb de replici după Real–Barcelona 0-4 5 Nota umilitoare primită de Kylian Mbappe, după primul său El Clasico! Evoluţie dezastruoasă în Real Madrid – Barcelona 0-4 6 VIDEOLos Angeles Clippers – Denver Nuggets a fost live în AntenaPLAY! Echipa lui James Harden, victorie dramatică
Citește și