Închide meniul

Dan Petrescu, discurs ferm după ce CFR Cluj a remizat dramatic cu Sepsi: „Avem probleme cu norocul! E prea puţin pentru noi!”

Viviana Moraru Publicat: 25 octombrie 2024, 23:46

Reclamă
Dan Petrescu, discurs ferm după ce CFR Cluj a remizat dramatic cu Sepsi: „Avem probleme cu norocul! E prea puţin pentru noi!

Dan Petrescu, discurs ferm după ce CFR Cluj a remizat dramatic cu Sepsi

Dan Petrescu, în timpul unui meci la CFR Cluj/ Profimedia

Dan Petrescu a avut un discurs ferm, după ce CFR Cluj a remizat dramatic cu Sepsi, scor 3-3. Antrenorul clujenilor a transmis că echipa sa a prestat un joc foarte bun, iar rezultatul a fost corect, ţinând cont de faptul că ardelenii au egalat în prelungiri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj a ratat şansa de a urca pe locul secund. Sepsi a condus cu 3-1 în Gruia, însă formaţia lui Dan Petrescu a reuşit să egaleze, după golul marcat de Postolachi în prelungiri.

Dan Petrescu, discurs ferm după ce CFR Cluj a remizat dramatic cu Sepsi

Dan Petrescu a dezvăluit că jucătorii erau speriaţi la pauza partidei, însă le-a transmis că trebuie să aibă încredere că pot întoarce soarta partidei. „Bursucul” s-a declarat convins de faptul că echipa sa ar fi putut obţine cele trei puncte, dacă mai erau cinci minute de joc.

Totodată, Petrescu a transmis clar că echipa sa se luptă pentru un loc în play-off, campionatul fiind foarte strâns. Acesta a subliniat faptul că jucătorii săi ar trebui să primească mai multă încredere, mărturisind că îi este dificil să-i înlocuiască pe cei plecaţi în vară.

„În prima repriză, am jucat foarte bine. Avem probleme cu norocul, primul şut pe poartă, foarte uşor, gol. La pauză jucătorii erau cam speriaţi, le-am zis să se concentreze, că am jucat bine. Schimbările au fost bune, am marcat imediat. Am ratat foartte multe ocazii la faze fixe- Toate golurile au fost marcate de foşti jucători de la CFR Cluj, au fost motivaţi. Avem cele mai multe goluri marcate, voiam să fim mai sus, dar ne batem pentru un loc de play-off, atitudinea juătorilor a fost perfectă.

Reclamă
Reclamă

Toată lumea pierde puncte, e un campionat strâns, am pierdut jucători, lumea e obişnuită cu binele, dar trebuie să susţinem jucătorii mai mult. Dar aşa e la fotbal, mergem înainte. Sperăm să nu mai luăm în deplasare atât de multe goluri, problema e în apărare. E normal ca o echipă să aibă 3 şuturi, dar să nu dea 3 goluri. Noi am avut 24 de şuturi. Le-am zis la pauză să creadă, dacă mai erau cinci minute, marcam. Egalul e puţin pentru noi, dar ţinând cont de cum l-am obţinut, e rezultatul corect.

(N.r. Despre eşecul FCSB-ului cu Rangers) Nu mă aşteptam, dar se mai întâmplă. Ei sunt bine în Europa League, când joci cu echipe valoroase, trebuie să te aştepţi la orice”, a declarat Dan Petrescu, conform digisport.ro, după CFR Cluj – Sepsi 3-3.

Denis Ciobotariu şi-a făcut praf coechipierii după CFR Cluj – Sepsi 3-3

Denis Ciobotariu şi-a făcut praf coechipierii după CFR Cluj – Sepsi 3-3. Partida din Gruia a avut parte de un final nebun, după ce covăsnenii aveau un avans de două goluri în minutul 83, graţie golului marcat de Florin Ştefan.

Reclamă

„Ne-am bătut singuri. Golurile lor au fost greşelile noastre. Nu a fost ceva creat de ei. Chiar nu ştiu ce să vă zic, vă jur. Nu vreau să vorbesc prostii, să dau în cineva.

Suntem penibili. Chiar nu se poate aşa ceva. Ai dat cu piciorul la tot ce ai făcut bun. Sunt cu piciorul plin de sânge, ochiul vânăt. Totul e degeaba. Atitudinea din ultimele 5 minute e groaznică.

Eu nu simt un complex, mi se par nişte meciuri normale. Din contră, dacă marchezi 3 goluri cu CFR, trebuie să ai mai mult curaj. Trebuie să îţi dea mai multă încredere”, a declarat Denis Ciobotariu, la digisport.ro.

Reclamă

Cine va câştiga Balonul de Aur?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
8:20

Florin Tănase, reacţie genială după scandalul dintre Marius Şumudică şi Elias Charalambous: „Am văzut doar că s-au pupat!”

8:17

Reacţia lui Marius Şumudică după gesturile golăneşti din derby-ul FCSB – Rapid: „Te rog să-ţi ceri scuze”

2:50

VIDEOEdmonton Oilers – Detroit Red Wings 3-2 a fost LIVE în AntenaPLAY! Spectacol total în NHL

0:42

VIDEOIndiana Pacers – Philadelphia 76ers 114 – 118 a fost LIVE în AntenaPLAY. Philadelphia, victorie fără starul Joel Embiid

0:14

„Să nu facem asta!” Elias Charalambous a descris într-un singur cuvânt scandalul cu Marius Şumudică, de după FCSB – Rapid 0-0

0:09

VIDEOCarlos Sainz, prima reacţie după ce a triumfat în Marele Premiu al Mexicului: „Îmi mai doream o victorie alături de Ferrari!”

1 VIDEOCarlos Sainz va pleca din pole position în Marele Premiu al Mexicului! Tur perfect pentru pilotul Ferrari în calificări 2 FCSB – Rapid 0-0. Derby al ratărilor pe Arena Naţională! Siegrist, eroul lui Şumudică. Cum arată clasamentul Ligii 1 3 VIDEOCarlos Sainz a câştigat Marele Premiu al Mexicului! Lando Norris şi Charles Leclerc au completat podiumul 4 Replica memorabilă dată de Vinicius Jr. după ce a fost umilit de Gavi în El Clasico. Schimb de replici după Real–Barcelona 0-4 5 Nota umilitoare primită de Kylian Mbappe, după primul său El Clasico! Evoluţie dezastruoasă în Real Madrid – Barcelona 0-4 6 VIDEOLos Angeles Clippers – Denver Nuggets a fost live în AntenaPLAY! Echipa lui James Harden, victorie dramatică
Citește și