Închide meniul
Foto

Marea iubire a lui Ion Țiriac, în costum de baie. Nimeni nu o crede că are 54 de ani: „Arăți fabulos!”

Publicat: 22 aprilie 2024, 16:47

Reclamă
Marea iubire a lui Ion Țiriac, în costum de baie. Nimeni nu o crede că are 54 de ani: „Arăți fabulos!”

Marea iubire a lui Ion Țiriac, în costum de baie

Sophie Ayad şi Ion Ţiriac / Colaj Instagram/Profimediaimages

Marea iubire a lui Ion Țiriac s-a afișat în costum de baie pe rețelele sociale și a fost asaltată cu mesaj de felicitare. Jurnalista de origine egipteană, Sophie Ayad, are doi copii cu fostul jucător de tenis, pe Ioana Natalia Țiriac și pe Karim Țiriac.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sophie Ayad a rămas în relaţii bune cu miliardarul român, cel cu care a fost într-o relaţie între 1992 şi 2001. Cei doi s-au cunoscut la Munchen, în 1994, atunci când Ion Țiriac avea mai multe afaceri în Germania. Nu au ajuns niciodată la altar.

Marea iubire a lui Ion Țiriac s-a afișat în costum de baie

În vârstă de 54 de ani, Sophie este stabilită la Miami. A trecut prin clipe grele în 2024, după ce tatăl ei a încetat din viață. După o perioadă de suferință, ea a postat o imagine prin care i-a anunțat pe apropiați că a depășit momentul dificil.

Înapoi pe drumul cel bun„, a fost mesajul transmis de Sophie Ayad, pe reţelele sociale, lângă o poză în care este în costum de baie.

Reclamă

Arăți fabulos” și „Foarte drăguță” sunt doar câteva dintre comentariile primite de fosta iubită a lui Ion Țiriac (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS).

Sophie este cu 30 de ani mai tânără decât Ion Ţiriac şi trăiește „visul american”. Se ocupă de afacerea deschisă în 2023, un magazinul de lux în care vinde haine ale celor mai cunoscuţi designeri.

Care este secretul frumuseţii marii iubiri a lui Ion Ţiriac

Sophie Ayad este şi „model” pentru hainele pe care le vinde. Postează imagini cu noile colecţii pe contul ei de Instagram şi primeşte zeci de comentarii de felicitare pentru modul în care arată.

Reclamă 4 / 0/3

Cea care a fost 9 ani într-o relaţie cu Ion Ţiriac a dezvăluit, într-un interviu, cum reuşeşte să se menţină în formă şi să îşi „ascundă” vârsta. A dezvăluit că nu depune foarte mult efort.

Gătesc în fiecare seară. Mai mult mâncăruri italiene și franțuzești. Îmi place simplitatea. Când s-a născut fiul meu, abia dacă știam să fierb un ou. Deci am parcurs un drum lung. Pe de altă parte, urăsc să îmi curăț bucătăria după aceea. Dar gătitul este distractiv și relaxant. Orice lucru creativ funcționează pentru mine.

Mănânc proaspăt și ușor. Sunt unul dintre oameni norocoși care pot mânca tot ce își doresc. Termin cutii de înghețată Ben & Jerry Cookie Dough urmărind Netflix noaptea. Să sperăm că va rămâne așa, deoarece urăsc dieta. Îmi place să mănânc, așa că mulțumesc Domnului că nu am luat în greutate. În plus, mă mișc toată ziua și asta ajută„, spunea Sophie Ayad, în trecut, într-un interviu pentru libertatea.ro.

Ion Ţiriac, într-o galerie selectă

Revista Forbes a publicat în această lună Topul celor mai bogaţi oameni din lume. Ion Ţiriac are o avere de 2.1 miliarde de dolari în acest top, în creştere faţă de anul trecut, când avea o avere de 2 miliarde de dolari.

Ceilalţi miliardari români care apar în Topul Forbes al celor mai bogaţi oameni din lume sunt Daniel Dineş, frații Dragoș și Adrian Pavăl, Ion Stoica şi Matei Zaharia.

Cel mai bogat român este cofondatorul UiPath, Daniel Dineş, care are o avere, potrivit Forbes, de 2.7 miliarde de euro. Fondatorii Dedeman, Dragoș și Adrian Pavăl, au o avere estimată la 2 miliarde de euro.

Ion Stoica (59 de ani), cofondator şi preşedinte executiv al startup-ului de software Databricks, are, potrivit Forbes, o avere de 1.2 miliarde de dolari. Şi partenerul său de afaceri are o avere estimată tot la aceeaşi valoare. Ei ocupă locul 2.410 în topul celor mai bogaţi oameni din lume.

Reclamă

Ion Ţiriac ocupă locul 1.545 în topul Forbes al celor mai bogaţi oameni de pe planetă.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:52 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Pavol Safranko a marcat un hattrick în prima repriză din Farul – Sepsi 20:45 LIVE TEXTFarul – Sepsi 0-3. Safranko a reușit hattrick-ul! Partida s-a reluat, iar scandările rasiste continuă! 20:28 „Îi vei lua locul lui Daniel Niculae la Rapid?” Dani Coman a dat cărțile pe față! Răspunsul a uimit pe toată lumea 20:12 VideoOlaru a primit cel mai emoţionant mesaj de la mama sa: „Am o latură mai sensibilă!” Anunţ uriaş: „Vreau titlul şi anul viitor” 19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu 19:35 Andrey Rublev este primul finalist al turneului de la Madrid! L-a învins pe Taylor Fritz după doar 72 de minute 19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare 19:00 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami. Verstappen, primul în antrenamente. Calificările de la sprint, de la 23:15 18:53 Ioan Ovidiu Sabău, iureş la conferinţa de presă: „S-a luat legătura cu Şumudică! Ăsta-i adevărul!” 18:42 Thomas Tuchel poate rămâne la Bayern Munchen! Un nou „caz Xavi” în fotbalul mondial. Anunțul făcut de antrenorul bavarezilor Vezi toate știrile
Citește și