Închide meniul

Noi detalii despre Omar Elabdellaoui, jucătorul care a fost aproape de tragedie, chiar în noaptea de Revelion

Reclamă

Antena Sport Publicat: 1 ianuarie 2021, 14:49 / Actualizat: 11 mai 2021, 18:30

Noi detalii despre Omar Elabdellaoui, jucătorul care a fost aproape de tragedie, chiar în noaptea de Revelion

Twitter

Omar Elabdellaoui

"Moralul jucătorului este bun. Am discutat personal cu el. A suferit o lovitură. S-a întâmplat din dorinţa sa de a-i proteja pe copii. Îi doresc sănătate. Le mulţumesc tuturor celor care ne susţin, în primul rând ministrului Sănătăţii, Fahrettin Koca. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Noutăţi despre starea lui Omar Elabdellaoui

În acest moment nu vreau să spun multe. Un proverb spune următoarele: ‘Când bolnavul este la pat, totul este în plan secund’. Ochiul este unul dintre cele mai sensibile organe ale omului. Medicii fac ceea ce trebuie în legătură cu această problemă. Le mulţumesc celor de la spitalul Liv. 

Este prea curând să vorbesc despre situaţie. Există un progres. Speranţa nu trebuie să piară niciodată. Trebuie să sperăm chiar şi în cel mai dificil moment. Cred că trebuie să aşteptăm o săptămână – două”, a spus Cengiz. 

Omar Elabdellaoui, aproape de tragedie 

Omar Elabdellaoui a început anul 2021 cum nu se putea mai rău. Fundașul lui Galatasaray a ajuns în spital după ce o petardă i-a explodat în mână. Norvegianul a suferit arsuri grave la un ochi, iar medicii depun eforturi uriașe.

Reclamă

Jurnaliștii de la Sabah susțin că Omar Elabdellaoui a pus la cale un adevărat spectacol pirotehnic. Acesta a încercat astfel să-și facă fericit copilul său, care prezintă sindromul Down. Au fost probleme, iar una dintre artificii i-a explodat în mână. Sursei citată anunță că este un risc foarte ridicat ca norvegianul să nu mai vadă cu un ochi.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și