Închide meniul

Poli Iaşi, mesaj de susţinere pentru Luca Mihai! Care este starea tânărului de 20 de ani

Alex Masgras Publicat: 15 aprilie 2024, 14:09

Reclamă
Poli Iaşi, mesaj de susţinere pentru Luca Mihai! Care este starea tânărului de 20 de ani

Poli Iaşi, mesaj de susţinere pentru Luca Mihai

Luca Mihai a fost scos pe targă de pe teren în timpul meciului Dinamo - Poli Iaşi / Hepta

Poli Iaşi a transmis un mesaj de susţinere pentru Luca Mihai, după accidentarea gravă suferită în timpul meciului cu Dinamo. Tânărul de 20 de ani al moldovenilor a fost lovit în minutul 29 de Josue Homawoo şi a fost transportat de urgenţă la spital.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Luca Mihai este supus în continuare investigaţiilor, pentru ca medicii să stabilească un diagnostic exact. Acesta a suferit mai multe fracturi craniene, are pometele deplasat, este confuz şi prezintă stare de somnolenţă.

Poli Iaşi, mesaj de susţinere pentru Luca Mihai

În cursul zilei de luni, clubul Poli Iaşi a postat pe contul oficial de Facebook un mesaj de susţinere pentru Luca Mihai. Din fericire, moldovenii au anunţat că starea jucătorului de 20 de ani este stabilă:

„Fii puternic, Luca! Suntem alături de tine! Starea jucătorului echipei noastre, Luca Mihai, este stabilă! Mijlocașul se află într-o rezervă la Spitalul Elias din București și medicii fac, în continuare, investigații pentru stabilirea unui diagnostic exact. Are multiple fracturi craniene, pometele deplasat. Încă este confuz și prezintă stare de somnolență.

În urma loviturii primite de la adversar în minutul 29 al meciului din deplasare cu Dinamo, Luca a căzut pe teren în stare de inconștientă și intervenția imediată a asistentului medical al clubului nostru, Andrei Gîdea, precum și a medicilor de pe ambulanță l-a ajutat să devină conștient. Prezenta sângerări la urechea dreaptă și respira cu dificultate, însă și-a recunoscut părinții la mașina salvării, chiar dacă nu era coerent în vorbire.

Reclamă

Încă din timpul meciului, reprezentanții clubului nostru sunt în permanentă legătură cu medicii și familia lui Luca și avem toată încrederea că tânărul nostru jucător va reveni cât mai curând în vestiar alături de colegii săi.

Luca Mihai și clubul nostru vă mulțumesc tuturor pentru mesajele de încurajare și așteptăm cu toții veștile bune!”, au postat ieşenii pe contul oficial de Facebook.

Reclamă 4 / 0/3

Ultimele detalii despre starea de sănătate a lui Luca Mihai, internat la spitalul Elias: „Am trăit momente cumplite”

Cornel Şfaiţer a dezvăluit că părinţii jucătorului de 20 de ani sunt alături de acesta la spital, cei doi venind tocmai din Germania, special pentru meciul de pe stadionul Arcul de Triumf:

„Luca Mihai va intra la cel de-al doilea CT și vom vedea starea lui. E la Spitalul Elias acum. Vom vedea dacă va fi transferat un al spital. E în stare de somnolență, în tratament. A sângerat și aseară în continuu.

Acum e într-o stare destul de delicată aș putea spune. E pe mâini bune. Toată lumea e preocupată de starea și de sănătatea lui. E sub tratament în momentul de față. La momentul de față nu este bine.

Ne dorim să fie copilul bine, sunt și părinții cu el. Au venit special pentru joc din Germania. Am trăit niște momente cumplite. Mama a început să plângă. Îi curgea sânge din ureche de la tâmplă”, a declarat Cornel Şfaiţer, la fanatik.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 21:00 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00). Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor. Echipele de start 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” Vezi toate știrile
Citește și