Închide meniul
Foto

Cât de frumoasă e iubita milionarului român de doar 27 de ani, care a părăsit Statele Unite pentru a se muta definitiv aici

Publicat: 19 ianuarie 2024, 17:27 / Actualizat: 19 ianuarie 2024, 20:56

Reclamă
Cât de frumoasă e iubita milionarului român de doar 27 de ani, care a părăsit Statele Unite pentru a se muta definitiv aici

Cât de frumoasă e iubita milionarului român de doar 27 de ani, care a părăsit Statele Unite pentru a se muta definitiv aici

Caius Covrig şi iubita / Instagram

Milionarul Caius Covrig, care a locuit în Statele Unite şi s-a întors definitiv în România, a devenit cunoscut odată cu o afirmaţie despre români. Iată cât de frumoasă e iubita milionarului român de doar 27 de ani, Caius Covrig.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Milionarul român, care deţine un hotel de lux la munte şi un lounge, tot de lux, şi tot în zona montană, e implicat într-o relaţie serioasă.

Cât de frumoasă e iubita milionarului român de doar 27 de ani, care a părăsit Statele Unite pentru a se muta definitiv aici

Caius Covrig i-a organizat, recent, iubitei sale ziua de naştere în locaţia pe care a deschis-o nu cu mult timp în urmă în Braşov. Frumoasa blondă a împlinit 25 de ani.

Caius Covrig a locuit în Statele Unite în perioada studiilor. El a încercat o carieră de baschetbalist profesionist, dar a renunţat, în cele din urmă, la baschet şi se concentrează acum pe afaceri.

El are, pe lângă business-uri în turism, şi o firmă de comerţ exterior în Statele Unite. Caius Covrig a moştenit de la tatăl lui pasiunea pentru afaceri.

Reclamă

Caius Covrig: „Aroganță și snobism ca în România nu există nicăieri”

Caius Covrig a mărturisit că l-a surprins, atunci când s-a întors în România, snobismul oamenilor.

De când m-am întors în România, am tot văzut astfel de lucruri: mașini mai scumpe decât apartamentul și oameni care stau în chirie. Din punctul meu de vedere, mașina nu trebuie să reprezinte mai mult de 10% din imobilul în care stai.

Muncesc extrem de mult pentru vârsta mea, nu cred că am ieșit de două ori în club în ultimii doi ani. Prefer să stau la 40 de ani cu 20 de hoteluri deschise. Sunt foarte mulți oameni atât de săraci, încât tot ce au sunt banii. Aroganță și snobism ca în România nu există nicăieri”, declara Caius Covrig, la podcast-ul Fiță cu Adiță.

Reclamă 4 / 0/3

În 2022 Caius Covrig a fost distins în ţara noastră cu titlul de „Antreprenorul anului”.

În Statele Unite a studiat şi a practicat baschetul de performanţă, jucând în prima divizie NCAA.

Milionarul care s-a întors în România din SUA a avut un accident teribil: „Mi-a zis doctorul că trebuie să-mi amputeze brațul”

Milionarul care s-a întors în România din SUA a avut un accident teribil. Caius Covrig (27 de ani) a povestit că s-a răsturnat cu maşina anul trecut şi i-a fost amputat braţul.

Caius Covrig a mărturisit că viaţa i s-a schimbat complet de la acel accident.

Anul trecut am avut cea mai mare cumpănă din viața mea! Am făcut accident cu mașina, m-am răsturnat de 5 ori și m-am ales cu o tijă cu 18 șuruburi în braț. Am stat 4 săptămâni în pat. Am trecut peste… Când am ajuns la Urgențe, mi-a zis doctorul că trebuie să-mi amputeze brațul.

Mi-a căzut cerul în cap! La 25 de ani! De anul trecut mi s-a schimbat toată viața. Poate să pice cerul, să se întâmple orice, eu sunt fericit, mai optimist ca mine nu există”, mărturisea Caius Covrig pentru sursa citată.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:53 „Dacă faci iar tâmpenia asta…” Basarab Panduru îl avertizează pe Dan Şucu, după „revoluţia” anunţată la Rapid: „Asta e ţurcă” 17:45 Cristina Neagu, discurs războinic înaintea returului infernal cu Metz: „E nevoie de un meci perfect” 17:12 Siyabonga Ngezana a dezvăluit problemele cu care s-a confruntat când a ajuns la FCSB: „A fost primul şoc” 16:40 VIDEOEduard Ionescu, Elena Zaharia şi Ioana Sîngeorzan, victorii pe linie la Saudi Smash 2024, în AntenaPLAY 16:33 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 mai 15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor 15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj Vezi toate știrile
Citește și