Închide meniul
Foto

Ce a putut să facă Cristi Borcea cu peste 3 milioane de euro: „I-am dus într-o geantă sport cu care mergi la sală!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 2 iunie 2023, 12:57

Valentina Pelinel, dezvăluiri intime despre Cristi Borcea

Valentina Pelinel, dezvăluiri intime despre Cristi Borcea

Valentina Pelinel şi Cristi Borcea / Instagram

Ce a putut să facă Cristi Borcea cu peste 3 milioane de euro. Fostul acţionar de la Dinamo a dezvăluit modalitatea prin care a ales să plătească prejudiciul din Dosarul Transferurilor, în care a fost condamnat în 2014 la 6 ani şi 4 luni de închisoare cu executare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristi Borcea a dezvăluit că a dus peste 3 milioane de euro într-o geantă cu care mergea la sala de forţă. Borcea a mai spus că a plătit şi penalităţi statului român de peste 2 milioane de euro.

Ce a putut să facă Cristi Borcea cu peste 3 milioane de euro

Dacă vinzi un apartament, nu trebuia să dai comision la agenţie? Am plătit 3.600.000 de euro, total nevinovat, pentru o treabă ce s-a întâmplat în 1998 cu Cosmin Contra şi am fost închis în 2014, după 16 ani. Erau într-o geantă sport, cu care te duci la sală. Aşa i-am dus. Am plătit toate prejudiciile. Am plătit peste 2.000.000 de euro penalităţi. Peste 5 milioane de euro„, a spus Cristi Borcea la sptfm.ro.

Reclamă

Dezvăluirile lui Borcea despre copiii făcuți în detenție

Fostul patron al lui Dinamo a vorbit despre situaţia inedită în care familia sa a devenit şi mai numeroasă, deşi se afla în spatele gratiilor. A negat vehement că ar fi fost vizitat, în penitenciar, de soția lui, Valentina Pelinel. (VEZI IMAGINI DE SENZAŢIE CU VALENTINA PELINEL ÎN GALERIA FOTO)

Am patru copii concepuți în detenție. Cei trei cu Valentina și Gloria, din cea de-a doua căsătorie. Nu am fost niciodată la camera nupțială. Toți sunt făcuți în permisie. Mi-a trecut și mie mai ușor. Am avut adrenalină, stimulent„, a spus Borcea, anul trecut, pentru gsp.ro.

Reclamă

Ce a putut să facă Cristi Borcea în prima seară când a ajuns la închisoare

După ce au ajuns după gratii, Borcea s-a trezit lângă Victor şi Giovanni Becali, iar primul a povestit că cei trei au izbucnit în râs când s-au trezit în teribila postură de a sta în închisoare pentru ani buni.

„Hai să-ți povestesc una din prima seară când am ajuns acolo. Eram toți trei așezați, tocmai lăsasem bagajele, Borcea era între mine și Giovanni. La un moment dat ni s-au intersectat privirile și ne-a bufnit râsul. Și am râs așa, vreo juma’ de oră fără oprire! De supărare, de toată situația, de ce era în jur.

Iar când ne oprim din râs, Giovanni spune: ‘Gata, să uităm ce-am fost! Vedem ce va fi. O să mai fim.. N-o să mai fim… dar deocamdată suntem aici’. Așa că m-am setat să fiu tare. Vorba aceea: din momentul acela nu mi-am făcut iluzii ca să n-am deziluzii”, a spus Victor Becali, conform Fanatik.

Reclamă 4 / 0/3

O va învinge Simona Halep pe Paula Badosa, în primul tur de la Miami?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:27 Vlad Chiricheş primeşte un ajutor uriaş! Decizia luată de FCSB, pentru a-l readuce în formă pe fostul căpitan al României 23:27 „Propagandă comunistă!” Ionuţ Negoiţă s-a năpustit asupra lui Mircea Lucescu şi i-a propus un pariu. Ce îi cere să facă la Dinamo 23:01 Ţipete în vestiarul lui FCU Craiova, după înfrângerea cu Petrolul! Ce reacţii au putut avea Nicolo Napoli şi Vlad Achim 22:39 OFICIAL | Dan Alexa a semnat cu Arsenal Tunari! Va fi ajutat de Ştefan Grigorie 22:30 Petrolul Ploieşti – FCU Craiova 1-0. Echipa lui Adrian Mititelu rămâne pe loc de baraj. Cum arată clasamentul play-out-ului 22:15 „Aşa nu se poate!” Mihai Stoica, răspuns după dezvăluirea „bombă” făcută de Risto Radunovic: „Gigi Becali nu a fost de acord!” 21:54 „Martalogu, sau cum îl cheamă?” Cristian Tudor Popescu l-a desfiinţat pe Patrick Mourtagolou! Ce sfat i-a dat Simonei Halep 21:46 EXCLUSIV„Sunt ca vinul!” Reportaj special de la meciul lui Bănel Nicoliţă din Amara! Au sfârâit grătarele la marginea terenului VIDEO 21:19 Fenerbahce vrea să se retragă din campionatul Turciei! Anunţul echipei după ce jucătorii au fost atacaţi de fanii lui Trabzonspor 20:56 Reacţia lui Gică Popescu, după ce a văzut meciul de coşmar al lui Radu Drăguşin la Tottenham: „Asta ar trebui să se întâmple!” Vezi toate știrile
Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Zodii care iubesc sportul. Nativii care adoră să aibă un stil de viață activ

Zodii care iubesc sportul. Nativii care adoră să aibă un stil de viață activ

Formula 1
Pe același subiect
Fiica de 20 de ani a lui Cristi Borcea, apariţie pe plajă alături de mama ei
Diverse • 17 mart., 12:36
FOTO
Fiica de 20 de ani a lui Cristi Borcea, apariţie pe plajă alături de mama ei. Cât de frumoasă este Melissa Borcea
Mihaela Borcea, declaraţii rare despre divorţul de Cristi Borcea
Diverse • 8 mart., 12:45
FOTO
Mihaela Borcea, declaraţii rare despre divorţul de Cristi Borcea! Ce relaţie are cu milionarul român: „Nu a fost uşor!”
Ce a spus acum Mihaela Borcea despre Pelinel
Diverse • 6 mart., 12:56
FOTO
Ce a spus acum Mihaela Borcea despre Pelinel, după ce s-a scris că actuala soţie a lui Borcea a scos-o din afacerile familiei!
Imagine rară cu Cristi Borcea în liceu
Diverse • 2 mart., 11:03
FOTO
„Era mare cuceritor!” Imagine rară cu Cristi Borcea în liceu. Cum arăta şi ce îi plăcea să le facă admiratoarelor
Valentina Pelinel a renunţat la o sumă fabuloasă pentru soţul ei Cristi Borcea. Sacrificii uriaşe făcute de fostul model
Diverse • 1 mart., 12:53
FOTO
Valentina Pelinel a renunţat la o sumă fabuloasă pentru Cristi Borcea! Ce i-a interzis milionarul să facă, pe durata relaţiei