Închide meniul
Foto

Ce a putut să facă Cristi Borcea cu peste 3 milioane de euro: „I-am dus într-o geantă sport cu care mergi la sală!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 2 iunie 2023, 12:57

Reclamă
Ce a putut să facă Cristi Borcea cu peste 3 milioane de euro: „I-am dus într-o geantă sport cu care mergi la sală!”

Valentina Pelinel, dezvăluiri intime despre Cristi Borcea

Valentina Pelinel şi Cristi Borcea / Instagram

Ce a putut să facă Cristi Borcea cu peste 3 milioane de euro. Fostul acţionar de la Dinamo a dezvăluit modalitatea prin care a ales să plătească prejudiciul din Dosarul Transferurilor, în care a fost condamnat în 2014 la 6 ani şi 4 luni de închisoare cu executare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristi Borcea a dezvăluit că a dus peste 3 milioane de euro într-o geantă cu care mergea la sala de forţă. Borcea a mai spus că a plătit şi penalităţi statului român de peste 2 milioane de euro.

Ce a putut să facă Cristi Borcea cu peste 3 milioane de euro

Dacă vinzi un apartament, nu trebuia să dai comision la agenţie? Am plătit 3.600.000 de euro, total nevinovat, pentru o treabă ce s-a întâmplat în 1998 cu Cosmin Contra şi am fost închis în 2014, după 16 ani. Erau într-o geantă sport, cu care te duci la sală. Aşa i-am dus. Am plătit toate prejudiciile. Am plătit peste 2.000.000 de euro penalităţi. Peste 5 milioane de euro„, a spus Cristi Borcea la sptfm.ro.

Dezvăluirile lui Borcea despre copiii făcuți în detenție

Fostul patron al lui Dinamo a vorbit despre situaţia inedită în care familia sa a devenit şi mai numeroasă, deşi se afla în spatele gratiilor. A negat vehement că ar fi fost vizitat, în penitenciar, de soția lui, Valentina Pelinel. (VEZI IMAGINI DE SENZAŢIE CU VALENTINA PELINEL ÎN GALERIA FOTO)

Am patru copii concepuți în detenție. Cei trei cu Valentina și Gloria, din cea de-a doua căsătorie. Nu am fost niciodată la camera nupțială. Toți sunt făcuți în permisie. Mi-a trecut și mie mai ușor. Am avut adrenalină, stimulent„, a spus Borcea, anul trecut, pentru gsp.ro.

Reclamă

Ce a putut să facă Cristi Borcea în prima seară când a ajuns la închisoare

După ce au ajuns după gratii, Borcea s-a trezit lângă Victor şi Giovanni Becali, iar primul a povestit că cei trei au izbucnit în râs când s-au trezit în teribila postură de a sta în închisoare pentru ani buni.

„Hai să-ți povestesc una din prima seară când am ajuns acolo. Eram toți trei așezați, tocmai lăsasem bagajele, Borcea era între mine și Giovanni. La un moment dat ni s-au intersectat privirile și ne-a bufnit râsul. Și am râs așa, vreo juma’ de oră fără oprire! De supărare, de toată situația, de ce era în jur.

Iar când ne oprim din râs, Giovanni spune: ‘Gata, să uităm ce-am fost! Vedem ce va fi. O să mai fim.. N-o să mai fim… dar deocamdată suntem aici’. Așa că m-am setat să fiu tare. Vorba aceea: din momentul acela nu mi-am făcut iluzii ca să n-am deziluzii”, a spus Victor Becali, conform Fanatik.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu 8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” 8:26 „Să avem o seară magică acasă!” Reacţia lui Vinicius, după ce a fost „eroul” lui Real Madrid în duelul cu Bayern 8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial 0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
Vezi toate știrile
Citește și