Închide meniul
Foto

Cum arată acum Valentin Ceauşescu! Apariţie rară a celui care a creat Steaua ’86, echipa ce a cucerit Cupa Campionilor Europeni!

Publicat: 17 aprilie 2024, 11:44

Reclamă
Cum arată acum Valentin Ceauşescu! Apariţie rară a celui care a creat Steaua ’86, echipa ce a cucerit Cupa Campionilor Europeni!

Cum arată acum Valentin Ceauşescu! Apariţie rară a celui care a creat Steaua '86, echipa ce a cucerit Cupa Campionilor Europeni!

Valentin Ceauşescu, în 2006, la incinerarea lui Zoe Ceauşescu / Hepta

Valentin Ceauşescu a avut o apariţie rară, la premiera documentarului despre Ilie Năstase, „Nasty”. Iată cum arată acum Valentin Ceauşescu, la 76 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fiul dictatorilor Nicolae şi Elena Ceauşescu a fost mereu apropiat de Ilie Năstase. Valentin Ceauşescu a mers acum să îşi susţină prietenul, la premiera filmului documentar despre acesta.

Cum arată acum Valentin Ceauşescu! Apariţie rară a celui care a creat Steaua ’86, echipa ce a cucerit Cupa Campionilor Europeni!

Potrivit iamsport.ro, Valentin Ceauşescu a coborât dintr-o limuzină hibrid, condusă de un șofer. El a fost îmbrăcat simplu, într-o cămașă de culoare albastră și o jachetă verde, asortată cu pantalonii.

Valentin Ceauşescu este cel care a creat Steaua ’86, singura echipă românească din istorie care avea să câştige Liga Campionilor. După Revoluţia din decembrie ’89, Valentin Ceauşescu a fost o prezenţă extrem de discretă în spaţiul public.

Valentin Ceauşescu s-a constituit parte vătămată în Dosarul Revoluţiei. Valentin Ceauşescu a fost arestat în decembrie 1989, la fel ca fratele său, Nicu, şi sora sa, Zoe. Valentin Ceauşescu a fost arestat chiar în ziua în care părinţii lui au fost executaţi, 25 decembrie 1989, fiind acuzat de subminarea economiei naţionale. A fost ţinut în detenţie la Domneşti până în luna august a anului 1990, atunci când a fost eliberat.

Reclamă
Aşa arată acum Valentin Ceauşescu / captura iamsport.ro
Aşa arată acum Valentin Ceauşescu / captura iamsport.ro

Victor Piţurcă, despre Valentin Ceauşescu: „Un model pentru mine”

Victor Piţurcă a susţinut că Valentin Ceauşescu nu a intervenit pentru ca Steaua ’86, echipă pe care o crease, să fie ajutată în alte moduri decât prin valoarea ei.

De ce n-a ajutat-o sistemul înainte de a forma această echipă? Cinci ani am cam dominat Europa. Valentin Ceauşescu a fost cel care a ajutat Steaua? Nu, nu cred. De ce echipa Steaua n-a fost ajutată înainte? Ţin minte că Steaua termina doar pe locul al patrulea sau al cincilea, deși avea jucători buni. Adevărul e că Steaua n-a fost ajutată de absolut nimeni. Singurii care făceau tot ce se întâmpla erau cei de la Dinamo. De ce făcea Dinamo? Avea putere. Valentin nu avea nicio putere, că el n-ar fi vorbit niciodată aşa ceva. Valentin era de o corectitudine… Era un om model pentru mine.

Poate se supără dinamoviştii, poate se supără domnul Lucescu, dar eu spun realitatea. Și ştim cum s-au câştigat, Ghetele de Aur, ştim când se făcea 4-4. Să întrebaţi orice preşedinte şi vă spune adevărul, că Steaua niciodată n-a făcut lucrurile astea”, a spus Victor Piţurcă la orangesport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Victor Piţurcă a pronunţat numele a 7 jucători români care au fost „mai mari” decât Gică Hagi şi Dobrin

Victor Piţurcă a oferit noi declaraţii surprinzătoare şi a pronunţat numele a 7 jucători români care au fost „mai mari” decât Gică Hagi şi Nicolae Dobrin. Fostul selecţioner al naţionalei României a ţinut să îşi laude foştii coechipieri de la Steaua, care au câştigat Cupa Campionilor Europeni în 1986.

Piţurcă este sigur că toţi jucătorii care au devenit campionii europei, după finala fabuloasă cu Barcelona, ar fi fost vânduţi acum cu peste 50 de milioane de euro.

Dacă am fi reușit (n.r. acum) rezultatele pe care le-am reușit atunci (n.r. în perioada 1986-1989)? Cred că fiecare jucător al Stelei costa de la 50.000.000 în sus. Eu am spus-o, mi s-a pus întrebarea <<dom’le, cei mai mari fotbaliști ai țării…?>>.

Eu nu îl pun nici pe Dobrin, nici pe Hagi, cei mai mari fotbaliști ai țării sunt jucătorii echipei Steaua, care au câștigat Liga Campionilor. Deci, noi, dacă am fi în momentul ăsta și am reuși să câștigăm Liga Campionilor, așa am costa. Păi, gândiți-vă ce jucători erau atunci.

Era Iovan, un fundaș dreapta de care nu văd acum, nu văd, sunt câțiva, doi-trei, Bumbescu, Belodedici erau fantastici, Boloni, Stoica, Lăcătuș… erau jucători fantastici, Majearu!

Asta e părerea mea, fiindcă văd <<dom’le, ce a adus acum Guardiola, presingul avansat>>. Presingul avansat l-a adus Steaua, în 1986. Când aveam meci important, puternic, adversarul nu avea pe unde să scoată cămașa”, a declarat Victor Pițurcă pentru sursa citată anterior.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:56 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” Vezi toate știrile
Citește și