Închide meniul

Edi Iordănescu, război psihologic cu FCSB: ”Sunt favoriți la câștigarea campionatului!” Mesaj pentru Gigi Becali

Reclamă

Antena Sport Publicat: 20 aprilie 2021, 11:29

Edi Iordănescu, război psihologic cu FCSB: ”Sunt favoriți la câștigarea campionatului!” Mesaj pentru Gigi Becali

Mircea Rosca / SportPictures via Hepta

Edi Iordănescu este tehnicianul celor de la CFR Cluj

Orice punct contează acum, la nivelul clasamentului există o continuitate. FCSB a condus mult timp clasamentul, este cea mai bună FCSB din ultimii şase-şapte ani, o echipă competitivă, cu jucători foarte talentaţi, care s-au maturizat foarte mult. O echipă omogenă, este favorită pentru câştigarea campionatului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

O spune clasamentul, au atuurile lor. Nu va fi uşor, este o luptă deschisă. Noi, ca să avem speranţe pentru titlu, trebuie să rezolvăm o mare problemă de joc, şi mă refer la eficienţa în faţa porţii. Va fi aproape imposibil fără asta”, a declarat Edi Iordănescu într-o conferință de presă.

Edi Iordănescu, mesaj pentru Gigi Becali

Cine crede că Universitatea Craiova a ieşit din calculele campionatului este cel puţin naiv”, a fost mesajul lui Edi Iordănescu pentru Gigi Becali, după ce finanțatorul FCSB i-a scos pe olteni din lupta la titlu.

Craiova nu mai are nicio șansă. Trebuie să ne bată pe noi de două ori, iar pe CFR tot de două ori. Fără supărare, e părerea mea, dar Craiova a ieșit deja din cărți pentru campionat”, a spus Becali după prima etapă din play-off.

FCSB conduce în Liga 1

În acest moment, FCSB conduce în clasamentului play-off-ului, cu 36 de puncte, fiind urmată de CFR, cu 35 de puncte. Oltenii sunt pe 3 cu 30 de puncte. 

Reclamă

Sepsi este pe 4, cu 24 de puncte, Academica Clinceni pe 5, cu 22 de puncte, în timp ce FC Botoșani ocupă poziția a 6-a, cu 21 de puncte.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:00 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 0-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:40 FC Botoşani – Dinamo 2-1. Dezastru pentru „câini”, care au primit un alt gol în prelungiri! „Roş-albii”, pe loc de retrogradare! 20:30 Mark Williams – Si Jiahui 9-10. Galezul, out de la Campionatul Mondial de snooker. Chinezul, evoluţie perfectă în decisiv 20:28 Scene uluitoare la meciul Botoşani – Dinamo! Motivul incredibil pentru care Bogdan Andone a fost eliminat! Scandal şi în tribune Vezi toate știrile
Citește și