Închide meniul
Foto

Atmosferă de senzație la Slovacia – România! Fanii naționalei au făcut spectacol încă de la intonarea imnului!

Alex Ioniță Publicat: 26 iunie 2024, 18:59

Reclamă
Atmosferă de senzație la Slovacia – România! Fanii naționalei au făcut spectacol încă de la intonarea imnului!

Atmosferă de senzație la Slovacia - România!

Fanii echipei naționale, la meciul cu Slovacia / Profimedia

Atmosferă de senzație la Slovacia – România! Românii prezenți pe stadionul din Frankfurt au făcut spectacol încă de la intonarea imnurilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Miza este uriașă la ultima partidă din faza grupelor, iar fanii echipei naționale dau totul pentru a-i „împinge” pe tricolori în „optimile” Campionatului European din Germania.

Atmosferă de senzație la Slovacia – România!

Peste 30.000 de fani români au făcut spectacol la intonarea imnului național. Aceștia au cântat fiecare vers și au creat un zgomot uriaș pe arena din Frankfurt.

Mai apoi, suporterii au scandat pentru jucătorii lui Edi Iordănescu. „Hai România” și „România, ale!”, au fost scandările preferate de fanii echipei naționale, care au creat o adevărată „mare galbenă” la ultimul meci al României, din faza grupelor.

„Marea galbenă”, de la meciul Slovacia – România / AntenaSport

 

Reclamă
Reclamă

Echipele de start în Slovacia – România:

Slovacia: Dubravka – Pekarik, Vavro, Skriniar, Hancko – Kucka, Lobotka, Duda – Schranz, Strelec, Haraslin

Rezerve: 12. Rodak, 23. Ravas – 4. Obert, 5. Rigo, 6. Gyomber, 7. Suslov, 9. Bozenik, 10. Tupta, 11. Benes, 13. Hrosovsky, 15. De Marco, 20. Duris, 21. Bero, 24. Sauer, 25. Kosa

Reclamă

Selecţioner Slovacia: Francesco Calzona

România: Niță – Rațiu, Drăgușin, Burcă, Bancu – M. Marin – Ianis Hagi, R. Marin, Stanciu, Florinel Coman – Drăguş

Rezerve: 12. Moldovan, 16. Târnovanu – 4. Rus, 5. Nedelcearu, 7. Alibec, 8. Cicâldău, 9. Pușcaș, 13. Mihăilă, 14. Olaru, 20. Man, 22. Mogoș, 23. Sorescu, 24. Racovițan, 25. Bîrligea, 26. Șut

Selecționer România: Edi Iordănescu

Florinel Coman, mesaj de luptă înainte de Slovacia – România!

Florinel Coman a transmis un mesaj de luptă înainte de Slovacia – România! Tricolorul a vorbit despre partida care ne poate duce în „optimile” EURO 2024.

Florinel Coman a transmis că echipa națională se gândește doar la victorie, înaintea partidei cu Slovacia. De asemenea, acesta a transmis și un mesaj pentru fani și a spus că echipa națională va da totul pe teren, pentru a-i face fericiți.

„(n.r. Ce sentinement te încearcă? Va fi un stadion plin de tricouri galbene?) Da, e clar că ne-au încurajat foarte mult, am văzut aceste imagini cu fanii care au venit în număr extrem de mare și la acest meci cum au făcut-o pe parcursul acestui EURO.

Țin doar să spun că vrem să-i facem fericți în această seară. Toată săptămâna am lucrat la mental, am vorbit între noi, am făcut ședințe. Plecăm doar cu un singur gând în cap și acela de a ieși victorioși. Nu ne gândim la nimic decât la victorie în această seară.

E clar că vom da totul pentru România și pentru românii care au ieșit în stradă pentru o țară întreagă”, a spus Florinel Coman, la Pro TV.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
11:00

„Vrei război? Acum e război!” Pep Guardiola, reacție de necrezut după ce a auzit declarațiile rivalilor din Premier League

10:50

Andreea Dragoman, învinsă dramatic la China Smash 2024. Adina Diaconu – Yee Lok Lam (13:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY)

10:27

Mesaj superb primit de Răzvan Lucescu de la patronul Ivan Savvidis, înainte de PAOK – Aris (duminică, 20:30, AntenaPLAY)

10:13

Cristiano Ronaldo a făcut show în fața lui Alexandru Crețu! Cum s-a descurcat românul în Al Nassr – Al Wehda

9:53

„Comportament ofensator!” Suspendarea primită de Emiliano Martinez, după ce a repetat gestul incredibil făcut la Cupa Mondială

9:11

Max Verstappen râde de FIA alături de fani! Ironiile triplului campion mondial în mediul online

1 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 2 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 3 VIDEOAdina Diaconu, victorie clară cu Balazova la China Smash 2024! Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY 4 „Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali 5 VIDEOAl Ahly – Zamalek 1-1 (3-4 d.l.d). Zamalek a câştigat Supercupa CAF după un meci nebun. Dramatism total în AntenaPLAY 6 „Îi măresc contractul şi îi iau un apartament!” Ce jucător va răsplăti Gigi Becali, după FCSB – RFS 4-1
Citește și